Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είπε λάθος όνομα και τη σκότωσε…

- Advertisement -

Συμβαίνει μερικές φορές, πάνω στην σεξουαλική πράξη, να ξεχαστεί κανείς και να φωνάξει το όνομα ενός “γνωστού” αντί για το όνομα του συντρόφου που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο κρεβάτι.
Συνήθως (και λογικά) σε μια τέτοια περίπτωση το ζευγάρι χωρίζει. Όμως, ο 44χρονος Γκάρι Χιγκς πήρε πιο δραστικά μέτρα για την άπιστη και ξεχασιάρα σύντροφο του. Τη σκότωσε.

Η τραγική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο Μάντσεστερ, όταν η Τζοάν Κίτσεν, 41 ετών έκανε έρωτα με τον Γκάρι. Κάποια στιγμή, η Τζοάν φώναξε: “Κρις, πιο δυνατά!”.

Ο Γκάρι, αφού βραχυκύκλωσε για μερικά δευτερόλεπτα, θύμωσε τόσο πολύ, που σταμάτησε ότι έκανε και της ζήτησε το λόγο.

Η Τζόαν δαγκώθηκε και του είπε ότι ο Κρις, που παρεμπιπτόντως ήταν κοινός τους φίλος και τα είχε με την καλύτερη φίλη της Τζοάν, είχε φιλοτιμηθεί την προηγούμενη ημέρα να τη γυρίσει από τη δουλειά και να την πάει σπίτι.

“Αυτό είναι όλο”, του είπε αυτή, αλλά ο Γκάρι φυσικά δεν την πίστεψε.

Ο θυμός του αύξανε ώρα με την ώρα και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει έναν καφέ, όταν είδε το κουζινομάχαιρο στον νεροχύτη.

“Δεν ξέρω τι μου ήρθε εκείνη τη στιγμή. Άρπαξα το μαχαίρι, και της το κάρφωσα στην κοιλιά. Όμως η Τζο δεν πέθανε, κι έτσι, για να μην υποφέρει πήρα το καλώδιο της τηλεόρασης και την έπνιξα”, είπε στο δικαστήριο ο Γκάρι.

Τα αδέρφια του, κατά τη διάρκεια της δίκης ανέφεραν ότι τον εντόπισαν τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας σε ένα παγκάκι κοντά στο σπίτι του, να πίνει και να κλαίει ασταμάτητα.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε από τα δύο της παιδιά, που ανησύχησαν γιατί δεν είχε επιστρέψει σπίτι από το προηγούμενο βράδυ.

Ο Γκάρι καταδικάστηκε σε ισόβια, χωρίς δικαίωμα έφεσης.

Πηγή: cosmo.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog