Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

30ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου: Ταχύτεροι οι Βωβός-«ΕΛ ΕΜ»

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σκέλος από την ειδική διαδρομή Αθίκια που σήμανε το αγωνιστικό τέλος του 30ού Ράλλυ σπριντ Κορίνθου.
Οι Άρης Βωβός και «ΕΛ ΕΜ» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, σημειώνοντας ξανά το ταχύτερο πέρασμα, με το Mitsubishi Lancer EVO IX. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος ήταν οι ταχύτεροι όχι μόνο σε επίπεδο άτυπης γενικής, αλλά και στην κλάση άνω των 2000 κ.εκ. Τους ακολούθησαν, οι Μάκης Σουρλής-Θεοδόσης Δελώτας, με ακόμη ένα Mitsubishi Lancer EVO IX.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες κλάσεις, οι Σάββας Λευκαδίτης-Βαγγέλης Άκρατος επικράτησαν σε αυτή των 1601-2000 κ.εκ. με Peugeot 206 Kit Car. Στην κλάση 1401-1600 κ.εκ., νικητές ήταν οι Σωτήρης Οικονόμου και Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με το Citroen C2, εμπρός από τους Γιάννη Χεκιμιάν και Κώστα Κακκαλή με το Daihatsu Sirion. Τέλος, στην κλάση έως 1400 κ.εκ., ταχύτεροι ήταν οι Θόδωρος Τσάκαλος-Σπύρος Τσέλιος, με τους Δημήτρη Χαϊδά-Νίκο Προύντζο να ακολουθούν, αμφότεροι με Toyota Yaris.

Το δεύτερο σκέλος είχε ορισμένες ακόμη σημαντικές εγκαταλείψεις. Οι Δημήτρης Ψύλλος-Κώστας Κόντος είχαν κλατάρισμα με το Mitsubishi Lancer δέκατης γενιάς και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, αφού έχασαν πολύ χρόνο, ενώ οι «ΤΑΖ»-Κώστας Σούκουλης τέθηκαν εκτός με πρόβλημα στη μετάδοση στο Mitsubishi Lancer EVO IX. Ακόμη, δεν κατάφεραν να τερματίσουν οι Σάκης Τουλάκης-Αλέξανδρος Τζαμαριάς με VW Golf.

Πηγή: rally.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog