Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τρίαθλο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Aθλητές και αθλήτριες από 26 χώρες θα συμμετάσχουν την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τριάθλο, που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι.

Για πρώτη φορά, η Παγκόσμια ομοσπονδία Τριάθλου ανέθεσε τους συγκεκριμένους αγώνες στην πόλη του Λουτρακίου. Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας και με την υποστήριξη του Club Hotel-Casino, της Ολυμπιας Οδού, της ΕΛΠΑ, της ΗΒΗ, της EUROFRUITS και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η εκκίνηση δίνεται στις 09:30 το πρωί της Κυριακής στη ζώνη αλλαγής των αγωνισμάτων, που θα είναι στην παραλία μπροστά από το Club Hotel. Αρχικά οι τριαθλήτες θα κολυμπήσουν 1.500 μέτρα, μετά θα ποδηλατίσουν 40 χλμ. και τέλος θα τρέξουν 10 χλμ. τερματίζοντας στην παραλία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ανάγκες διεξαγωγής του αγώνα θα γίνουν στις οδούς Αιγαίου, Λ. Ποσειδώνος, Καλανήσων. Σχ.Μηχανικού και στη Λ. Αθηνών.

Η διαδρομή της ποδηλασίας θα είναι: Λ. Ποσειδώνος, Καλανήσων, Σχ.Μηχανικού., Λ. Αθηνών ενώ στη Λ. Ποσειδώνος θα είναι και η διαδρομή του τρεξίματος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog