Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μήνυμα αναγνώστη ”Ο Πέτρος Τατούλης είναι το μέλλον”

- Advertisement -

Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να εκλεγεί ο..
..Πέτρος Τατούλης περιφεριάρχης καθώς πρόκειται για έναν πολιτικό που δεν ‘μάσησε’ τα λόγια του και έκανε αυστηρή κριτική στο Καραμανλικό καθεστώς που οδήγησε την χώρα πολλά χρόνια πίσω.Πρόκειται για έναν πολιτικό που δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια και το σίγουρο είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζει “θα τα βρεί μπαστούνια” μαζί του αν συνεχίσουν να ενεργούν με τον αντιλαϊκό αυτό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι οι νέοι περιφεριάρχες θα λειτουργούν σαν μικροί  πρωθυπουργοί και είναι στο χέρι μας να εκλέξουμε τον Πέτρο Τατούλη που έχει αποδείξει στην πολιτική του καριέρα ότι και ικανός είναι και λειτουργεί για το κοινό συμφέρον. Ευχαριστώ το loutrakiblog γαι την δημοσίευση.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολοι οι Αρκάδες είναι μαζί σου ανεξαρτήτου κόμματος που ανήκει.Προχώρα Πέτρο για να δικαιωθούν οι προσδοκίες όλων μας.Μη μασάς από ΠΑΣΟΚ η ΝΔ η ΚΚΕ η ΛΑΟΣ κλπ.Κάνε τη μεγάλη υπέρβαση και στη πράξη .Ο κόσμος έχει επενδύσει πάνω σου-πρόσεξε μην τον απογοητεύσεις.Το ψηφοδέλτιο ανάμεικτο κομμάτων και όχι καπελλομένο από τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

  2. Οχι μόνο οι Αρκάδες είναι μέ τον Τατούλη αλλά όλοι όσοι έχουν εκτιμήσει έναν ειλικρινή και ντόμπρο πολιτικό που δεν φοβάται να συγκρουστθεί με το κατεστημένο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog