Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι άλλο θα κάνει ο κόσμος για λίγη δημοσιότητα;

- Advertisement -

H Μπέθανι Στόρο τον Αύγουστο δέχθηκε επίθεση με οξύ από μια άγνωστη γυναίκα. Όταν η ιστορία της είχε γίνει γνωστή σόκαρε όλο τον κόσμο. Τώρα όμως τον σοκάρει ακόμα περισσότερο καθώς αποκαλύπτεται ότι το οξύ…

… το έριξε μόνη της στο πρόσωπό της!
Η αστυνομία είχε από την αρχή υποψίες για την ορθότητα της ιστορίας της καθώς υπήρχαν αρκετά κενά και αφού την πίεσε αρκετά, η Μπέθανι αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί την αλήθεια!
Σύμφωνα με την Μπέθανι, στις 30 Αυγούστου, την είχε πλησιάσει μια μαύρη γυναίκα στο δρόμο και αφού της είπε «Ε, όμορφη, θέλεις να πιεις αυτό;» της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο.
Τα εγκαύματα που υπέστη ήταν πολύ σοβαρά, αλλά η όραση της σώθηκε επειδή φορούσε γυαλιά.
Στη συνέχεια, η Μπέθανι άρχισε να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να διηγείται την τραγική της ιστορία δίνοντας συνεχώς συνεντεύξεις. Σκοπός της μάλιστα ήταν να φτάσει και στην Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά…δεν πρόλαβε!
Ο κόσμος μάλιστα είχε ανοίξει λογαριασμούς για την Μπέθανι και έστελνε χρήματα για να τη βοηθήσει. Τα χρήματα αυτά βέβαια τώρα θα επιστραφούν σε όσους τα έδωσαν!
Αν και ακόμα η Μπέθανι δεν έχει δώσει μια απάντηση για ποιο λόγο τα έκανε όλα αυτά, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε η κοπέλα ήθελε να προκαλέσει μικρή ζημιά στον εαυτό της, αλλά δεν περίμενε ότι θα καιγόταν τόσο πολύ. Μάλιστα θα της ασκηθεί δίωξη για ψευδή κατάθεση.

Πηγή: aek365

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog