Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμαρώστε Δήμαρχο!

- Advertisement -

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειμαι μαθητρια της Πρωτοπαππα και θυμαμαι που γελαγε με αυτα τα βιντεο και ελεγε πως ειναι ρεζιλι για το λουτρακι που βγαλαμε αυτο το δημαρχο
    Κυρια νομιζω οτι εχετε ψιλοξευτιλιστει (πολιτικα παντα)

  2. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ.Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΕΠ.ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΙ ΑΥΤΗ…….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ…ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ.Ο Κ.ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ?ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…………

  3. Όταν κάποιος δεν έχει τι να επί συνήθως λέει βλακείες.Όταν κάποιος έχει θέματα να πεί και συνεχίζει να λέει βλακείες χρειάζεται προσωπική θεραπεία.Στην Ελλάδα θα νομίζουν ότι είμαστε τόπος με γεννετικά προβλήματα.
    Επιτέλους ας τον μαζέψουν κάποιοι.

    Ανώνυμος

  4. να πω εγω ενα του εργο ?

    διορισε στον δημο και την ανωνυμη δημοτικη εταιρεια δαετ απο την 1η στιγμη που βγηκε δημαρχος, τον ξαδερφο, τους κουμπαρους (ανδρα+γυναικα), την κολλητη του Δριτσα την ανεργη ρεψεσιονιστ, τους ποσρτιερηδες και τις λουλουδουδες που ειχε στο μαγαζι του !

    αυτο δεν ειναι εργο αδερφε ?

  5. Πείτε μου χρειάζεται κάποιον να σπρώξει το Γκιώνη να κάνει και να λέει σαχλαμάρες;;; Αυτός το έχει μέσα του το ταλέντο. Αμα θέλετε να το δείτε ζωντανά σταματήστε τον ένα πρωί και ρωτήστε τον για ότι θέλετεκαι θα δείτε. Ρωτήστε τον για το ΓΠΣ που έτσι και αλλιώς είναι ψέμα οπότε λέει πολλά λόγια. Ρωτήστε τον τι πρέπει να κάνετε για οικοδομική άδεια και θα σκάσετε στα γέλια γιατί θα αρχίσει να κεκεδίζει και να λέει μπουρδολογίες αφού ξέρει ότι είναι ψέματα. Σας μιλάω από προσωπική πείρα αφού ήρθε να μου πεί ότι στο υδροφόρο θα μας εντάξει στο σχέδιο πόλης μέχρι το τέλος του χρόνου.Όταν τον ρώτησα πώς άρχισε να λέει κάτι κινέζικα σαν αυτά στα βίντεο.Αν θέλετε γέλιο ρωτήστε τον ζωντανά.

  6. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ,ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog