Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών

Κύριε  ιδρυτή της Παρέμβασης Μιχάλη Δρίτσα θέλω να μας πείτε εάν ο συνδυασμός που εσείς ιδρύσατε και την ονομάσατε Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών..
..είναι ”ανανεωτική” και με ποιά πρόσωπα και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους αφού η κριτική μου είναι καθαρά πολιτική.
Με τον Θανάση τον Γεωργίου είκοσι χρόνια δίπλα στον Παύλου τι άλλα ακόμη έχει να προσφέρει;
Ο Μπάμπης Γεωργίου άλλα τόσα χρόνια δίπλα στον πρώην δήμαρχο που από την προηγούμενη τετραετία είναι μαζί σας τι άλλο έχει να δώσει;Η μεγάλη σας μεταγραφή τώρα…
Η κυρία Μαρία Πρωτοπαππά που και αυτή έκανε τις γύρες της και ήρθε σε σας είναι ”ανανεωτική”;; όταν και αυτή προέρχεται από τον Παύλου;;;
Ο Τάκης ο Στέφας άλλος Παυλικός τώρα που δήλωσε ότι κατεβαίνει με τον συνδυασμό σας είναι και αυτός ”ανανεωτικός”;;;
Τέλος να μην ξεχάσουμε τον γιατρό ,”τον καθοδηγούμενο”,Δημήτρη Πρωτονοτάριο που ακόμα το ”παίζει” ανένταχτος αλλά όλη η πόλη γνωρίζει ότι έχει κλείσει και αυτός στον συνδυασμό σας.
Να την χαίρεστε κύριε Μιχάλη Δρίτσα την ”Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών”που εσείς ιδρύσατε και εμείς σας στηρίξαμε αλλά η κοροιδία έχει και όρια.Αυτά προς το παρόν και ευχαριστώ για την φιλοξενία.Τα στοχεία μου είναι στην διάθεση του loutrakiblog.