Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίνο είπε.. για Γιώργο Μαρίνη

- Advertisement -
Νινο είπε…
Γιώργο μαγκιά σου ..
..ότι έκανες δεν μου επιτρέπεται να σε κριτικάρω αλλά θα μείνεις στην ιστορία,πως πολέμησες λυσσαλέα για να φύγει ο Παύλου και τώρα πολεμάς να μας τον ξαναφορτώσεις.Ίσως εδώ κολλά η διαφήμηση που ρωτά αν ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και επιμένει.Με την δεύτερη;
- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντως πολλοι που δεν στηριζαν ποτε Παυλου τωρα το κανουν βλεποντας την υποτελεια των δημαρχευοντων

    Δεν ειναι κακο να αλλαζεις γνωμη οταν αυτη υποστηριζεται απο γεγονοτα που ειναι γνωστα σε ολη την πολη

    Τον Παυλου θα τον ψηφισουν και πολλοι απλα γιατι ειναι περηφανοι και δεν θελουν Γκιωνη

  2. Η Σουζη δεν ηταν ποτε στον Λογοθέτη.Αυτα ειναι ιστοριες που εβγαλε το blog του Πάνου για ευνόητους λόγους.Απλα ειχαν καποιες συναντήσεις στα πλαισια της προσπάθειασ της κυρίας να μπει στο ψηφοδέλτιο.

  3. Η ΣΟΥΖΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ; Η ΚΥΡΙΑ Α.Α ΑΦΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ; ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΕ….

  4. Παιδιά αν πρέπει να πούμε κάτι για τη Σούζη ας το πούμε σε άλλη ανάρτηση που πρέπει να βάλει ο blogger.Εδώ λέμε για τον Μαρίνη.Αυτός επειδή νομίζει ότι όλοι μας τρώμε κουτόχορτο θα τον ψηφίσουμε. Ε ρε καημένε Μαρίνη τι κάζο θα πάθεις όταν δείς ότι ούτε τη ψήφο των συγγενών σου δεν θα βρείς!!!Αφού δεν έχεις πεί καλή κουβέντα για κανένα στη πόλη ,όλους τους κατηγορείς για λαμόγια για κότες για αρπαχτές λές και εσύ δεν κάνεις τα ίδια και χειρότερα!!

    Ανώνυμος

  5. εχουν καλαλαβει οτι υπαρχει αποφαση δημοτικου συμβουλιου για ελευση τοτ πτοαστιακου στην οδο αιγαιου θεμα ομωσ δημιουργηξθηκε και με τισ περεργεσ και αμφιλεγομενεσ προτασεισ τησ τεχνικησ υπηρεσιασ για τον προαστιακο ακουγοντασ καποια περιεργα περι soft train και περι τραμ ο. π.παυλου ηταν κατηγορηματικοσ να προσαρμοστει το τεχνικο επιπεδο στην πολιτικη βουληση του συμβουλιου,δεν ειμαι αισιοδοξοσ εγω για τον προαστιακο ο.π.παυλου απαντησε ανεξαρτητα τι εισαι αυτα ειναι μαχημα ολα π.παυλου ,θελουμε τρενο που να φευγει ασπο το αεροδρομιο με ταμπελα που θα γραφει λουτρακι ''' συνεχισε δε λεγοντασ .η βουληση του δημοτικου συβουλιου δεν ητανε να παρει ενα τρενο εδο περα ντε καλα να δει ενα τρενο δεν εχοθμε παθει καμια τρενοπληξιαεδο εμεισ θελουμε το τρενο το συγεκριμενο θελουμε το τρενο που θα φερει τουρισμο.στην πολι θελουμε το τρενο που θα θερει απο αθηνα τον κοσμο κατω και θα διευκολυνει τουσ κατοικουσ τουσ μονιμουσ η τουσ παραθεριστεσ θελουμε ενα τρενο το οποιο θα ξεκιναει με την ταμπελα μπροστα λουτρακι ΄και θα ξεκιναει απο το αεροδρομιο και θα ερχεται εδω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog