Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για τις εκλογές ο συνδυασμός ”Με τους πολίτες μπροστά”

- Advertisement -

Παρουσία 78! ατόμων έγινε χθες στο hotel MANTAS μια πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό ”Με τους πολίτες μπροστά” .Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κάποια νέα οικονομικά και νομικά δεδομένα που θα ισχύουν στον νέο Καλλικράτη και είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Προπάντων όμως η συνάντηση έγινε για να..
..γνωριστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι μεταξύ τους ανταλλάσοντας απόψεις και κάνοντας κριτική σε λάθη που έχει κάνει η σημερινή δημοτική αρχή καθώς και η προηγούμενη. Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Παναγιώτης Σπανός για τα πεπραγμένα της τετραετίας Γκιώνη και τόνισε την υποχρέωση που έχει ο σημερινός δήμαρχος να δώσει στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία στους υποψηφίους δημάρχους για να ξέρει η επόμενη δημοτική αρχή τι θα παραλάβει από την υπερχρέωση που έκανε η διαχείριση Γκιώνη. Τοποθετήθηκαν επίσης  και χαιρέτισαν την δυναμική νίκης του συνδυασμού ”Με τους πολίτες μπροστά” οι κ.κ. Δέδες(αντιδήμαρχος του Σοφία), Νικολάου(αρχηγός αντιπολίτευσης) από Αγίους Θεοδώρους οι οποίοι αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαν να ”πουν καλημέρα” 15χρόνια αλλά λόγω Κώστα Λογοθέτη ξέχασαν τα παλιά και ενωμένοι βαδίζουν στην ”τροχιά νίκης” όπως δήλωσαν ότι βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι.Τις επόμενες μέρες μέσω του Loutrakiblog θα ξεκινήσουμε να δίνουμε στην δημοσιότητα ονόματα υποψηφίων που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό ”Με τους πολίτες μπροστά”.

 

ευχαριστούμε τον Παρασκευά Παύλου (υποψήφιο με τον Κώστα Λογοθέτη ) για τις φωτογραφίες…

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ;
    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;
    ΟΙ 4 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
    Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΧΕ 65-4 ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΙΣΟΝ 61 ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!

  2. στους αγιους θα παλεψει για την δευτερη θέση με τον γκιωνη αλλά με 400 ψηφοδέλτια διαφορά απο τον επόμενο δημαρχο παυλου!!!
    μητε ψυχογιοι θα πανε για ψαρεμα…

  3. ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 6 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2-3 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΠΡΩΤΟΣ

    ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΗΣ

  4. Πλακα-πλακα στο 2ο γυρο θα εχουμε Παυλου – Λογοθετη. Το ψηφοδελτιο Γκιωνη, ειδικα στους Αγιους Θεοδωρους, ειναι πολυ κατω του μετριου. Εχουν βγει στους δρομους και ψαχνουν απεγνωσμενα για υποψηφειους.Τελευταια νεα λενε, πως καταφεραν να πεισουν μια κυρια ( ο Θεος να την κανει !!!! )
    να κατεβει στις εκλογες. Εκτος απο το μαυρο που θα φανε στις εκλογες, να ετοιμαζωντε και για τα γιαουρτια, γιατι ολα εχουν και ενα οριο.

  5. Εχουν πλάκα τα ονόματα από τους Αγίους. Πιο σαβούρα δεν γίνεται, είπαμε να μαζέψουν άτομα αλλά να έχουν και κάτι. Μόνο 3 άτομα έχουν κάποιες ψήφους αλλά με τις κολοτούμπες που έχουν κάνει δεν νομίζω να τα καταφέρουν. Όταν λοιπόν αναφέρουν αριθμό να εξηγούν και ποιοι είναι, να σταματήσει η παραπληροφόρηση μόνο και μόνο για να δείξουν ότι κάτι θα κάνουν.

  6. πόσο κουτός πρέπει να είσαι για να λες τέτοιες κακίες για τον μιχάλη βρε?απορώ με τον μάικ ή τους άλλους που δεν έφαγες άκυρο?απορώ….

  7. Με τους" Πολίτες Μπροστά" τίποτα δεν φοφίζει τους υποψηφίους του Κώστα Λογοθέτη.Έχοντας επίγνωση, το που βρίσκεται η σημερινή Δημοτική κατάσταση και που αξείζει να βρεθεί αύριο, προχωρούν προς την νικηφόρα πορεία τους,που περνάει μέσα από την αυστηρή κριτική όλων τω ν δημοτών του νέου Δήμου μας.Τίποτα δεν είναι δεδομένο και εύκολο και γιαυτό είναι φυσιολογικό να δεχτούν και κριτική λάσπης.Στο τέλος θα επικρατήσει το δίκαιο ,το σωστό και αυτό που αξίζει σε πολίτες ψηφοφόρους που θα διακριθούν,αυτή τη φορά, για τη ραφιναρισμένη πολιτή σκέψη και επιλογή.

  8. Ελπίζω και πιστεύω ο Κώστας να μην διαψεύσει όσους τον στηρίζουν εάν καταφέρει και κερδίσει,και επιπλέον οφείλει να γνωρίζει πως πρέπει να σπάσει αυγά για να φτιάξει ομελέτα,και ότι οι πελατειακές λογικές και συμπεριφορές δεν χωρούν πιά στην κατάσταση που βρισκόμασται.Για μένα όλα τα λεφτά είναι ο Λουκάς ο γιατρός από τον συνδυασμό του Κώστα ο οποίος είναι άπαιχτος και εάν βγεί δημοτικός σύμβουλος έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας..προχώρα γιατρέ…

  9. Το πιό ωραίο φόντο το έκανε ο Γιαλοψός. Μήπως ο Κώστας αποφάσισε να τον χρηματοδοτήσει;; Ο πρώην χωροφύλακας ,πρώην οπαδός του Παύλου ,πρώην δεν με αφήνει η γυναίκα μου ,πρώην θα κατέβω στη περιφέρεια (και όλα αυτά σε δύο μήνες)είναι εγγύηση . Υπάρχουν όμως και σοβαρά παιδιά. Καλή επιτυχία Κώστα.

  10. 10.12 ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΟΥ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΗΧΙΑ.ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ.

  11. Ρε παιδιά κανένας μας δεν μπορεί να γίνει μάντης αν ο Παύλου η ο Γκιώνης η ο Λογοθέτης θα βγεί πρώτος -δεύτερος η τρίτος. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας.Τι δουλειά έχει ο Γιαλοψός στη συνκέντρωση Λογοθέτη;; Αυτός λέει δεν είναι δημοσιογράφος αλλά εκδότης.Στις συγκεντρώσεις πάνε δημοσιογράφοι αρα τι δουλειά έχει ο επίσημος συκοφάντης(με δικαστική απόφαση).

    Ανώνυμος

  12. Οι πρώην ¨"ανένταχτοι" του 2006 ,που έπαιξαν καθοριστικό βρώμικο πόλεμο σε βάρος πρώην ,ξεκίνησαν το νέο λασπολόγο πόλεμο.Αυτό δεν είναι παράξενο,γιατί βρίσκεται στο DNA τους η συμπεριριφορά αυτή.Το παράξενο και παράδοξο είναι ότι βρίσκονται στην αυλή του πρώην θύματός τους και νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τους πήρε χαμπάρι.Μιχαλάκι……………………..ξέρεις τίποτα εσύ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  13. Σήμερα ο Πάγκαλος μίλησε στο Mega ότι κανονικά δεν πρέπει να πολιτεύονται οι τλωρα και συνταξιούχοι αστυνομικοί …..γιατι;;; Στο Μπέη δεν είναι ένας τέτοιος;; Τι κάνει εκεί;;

  14. Μιχαλάκι το πας καλά το γράμμα, μαυτά που γράφεις???????Θα καταφέρεις τον θύμα σου[2006] να το κατατάξεις τέταρτο.Συγχαρητήρια προκαταβολικά……………………..

  15. Αλοίμονο, έχει γίνει πια κατανοητό το σχέδιο του ανένταχτου του Μιχαλάκη. Δεν μας εξηγεί όμως την τεράστια κωλοτούμπα που έκανε απο το 2006, ώστε σήμερα να είναι ο εξ απορήτων του πρώην θυματός του. Ε λοιπόν κι αυτό το θύμα φιρί φιρί το πάει, μόλις ξεφωρτόθηκε τον ένα ινστρούχτορα, φρόντισε να αγκαλιάσει τον πρώην ανένταχτο. Τι κάνει λοιπόν τώρα, έχει επιλέξει τα πιό αξιόλογα άτομα των άλλων συνδιασμών, (κατά κύριο λόγο αυτούς που το θύμα του δεν κατάφερε εν τέλει να εντάξει στον συνδιασμό του) και λασπολογεί ασύστολα, χωρίς να υπολογίζει, ως συνήθως γι αυτόν, κάθε ιερό και όσιο, αγγίζοντας μέχρι και τις οικογένειες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Επειδή απο τα σχόλια βλέπω ότι και άλλοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιόν εννοώ, του συνιστώ να συμμαζεφτεί στο καβούκι του γιατί θα ονοματιστεί ΠΙΑ και το μόνο που θα του απομένει θα είναι να κάνει παρέα με τον Πάγκαλο (που απ' ότι φαίνεται τον εκφράζει) χωρίς αστυνομική προστασία !!!!!

  16. Ανένταχτε Μιχαλάκι πιστεύω να εμπέδωσες τα μηνύματα και να γίνεις καλό αγόρι στο εξής, χωρίς ζημιές,ψευτιές και οιστρουχτορίες.Αυτό είναι καλό και για το αφεντικό σου[πρ'ωην θύμα σου 2006].

  17. Όχι φίλε μου δεν είναι ο Θυμής ο Μιχαλάκης, αυτός εξακολουθεί να είναι με το ίδιο θύμα απο παλιά. Ο άλλος είναι ο κονδυλοφόρος του συμφέροντος ο υποτιθέμενος ανένταχτος. Ο γνωστός σε όλους τους παρακολουθούντες τα Δημοτικά συμβούλια. Ο υβριστής του σημερινού δήμαρχου που ΄το 2006 τον λιβάνιζε. … Απο εσένα εξαρτάται πόσο ξεφτίλα θα γίνεις στην πιάτσα. Διάλεξε ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog