Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Αγγελοπούλου: “Γιατί στηρίζω τον Παύλο Παύλου”

- Advertisement -

Προς τους αξιότιμους συμπολίτες μου, του διευρυμένου δήμου μας
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
Οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας είναι πολύ δύσκολες.

Ακόμα πιο δύσκολό είναι να μιλάμε για εκλογικές διαδικασίες.
Όμως, η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου αφόρα τον δήμο μας.
Αφορά την τοπική μας κοινωνία, στην όποια συμμετέχουμε όλοι.
Η μεταρρύθμιση του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» είναι μια δύσκολη υπόθεση, θα φέρει μεγάλες αλλαγές, νέες λειτουργίες,  με την κατάργηση της νομαρχίας στο δήμος μας θα  έρθουν επιπλέον αρμοδιότητες, οι συνένωση με τους Αγ. Θεοδώρους κάνει τον δήμο μεγαλύτερο και ισχυρότερο,   για να πετύχει ο καλλικρατικός δήμος θέλει την συνεργασία όλων μας.
Παρακολουθώντας ανελλιπώς τα δημοτικά συμβούλια, έχοντας  αποκτήσει  άποψη για το πώς διοικήθηκε  ο δήμος μας, τα τελευταία 4 χρόνια, πιστεύω ότι επιβάλλεται  να αλλάξει η νυν δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη και των συν αυτών.
 Γι’ αυτό μετά από ώριμη σκέψη, και  ότι πάντα έχετε εγκρίνει την όποια επιλογή μου στα τοπικά μας δρώμενα, τολμώ με σεβασμό να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας  την απόφασή μου να στηρίξω με την υποψηφιότητα μου σαν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ. Ένα συνδυασμό πολυσυλλεκτικό-πολυκομματικό από άξιους συμπολίτες μας από τον διευρυμένο δήμο μας.
Στηρίζω με δύναμη γιατί πιστεύω ότι:  ο συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ υποψήφιο δήμαρχο τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ  πληροί τις προϋποθέσεις:
1ον να αντιμετωπίσει τις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που φέρνει η μεταρρύθμιση «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
2ΟΝ να ξαναποκτήσει το ΛΟΥΤΡΑΚΙ τις χαμένες τους ΑΞΙΕΣ.
3ον να ξαναλειτουργήσουν οι διακριτοί ρόλοι, και να επανέλθει η πληγωμένη αξιοπρέπεια της πόλης και των πολιτών της.
4ον για να λειτουργήσει ο διευρυμένος  δήμος την επόμενη μέρα των εκλογών.
5ον και το πιο σημαντικό, γιατί ο τόπος μας δεν αντέχει άλλα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!
Αυτοί είναι οι λόγοι  που αποφάσισα να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου, και να ζητήσω την πολύτιμη στήριξη σας, για να  αγωνιστώ με ανιδιοτέλεια, και με  όλες  μου δυνάμεις, για έναν ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΣΤΟ- ΔΥΝΑΤΟ- ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ!!!
Σας Ευχαριστώ!

Με εκτίμηση
Πόπη Αγγελοπούλου
υποψήφια δημοτική σύμβουλος.
Με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
του  υποψ. Δημάρχου   Π. ΠΑΥΛΟΥ.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γειά σου ρε Πόπη .Πάντα λιτή μετρημένη και κυρίως σεμνή.Τέτοιους δημ. συμβούλους χρειάζεται ο Δήμος από όλες τις παρατάξεις.Θα σε ψηφίσω.

    Ανώνυμος

  2. Προς τον φίλο 4:06.
    Νομίζω ότι είναι για όλους μας καλό να έχουμε τα κότσια να λένε μπράβο ακόμη και στους σοβαρούς εχθρούς μας.Προσωπικά έγραψα συνγαρητήρια στον κ. Ρωτζιώκο γιατί σε άλλη ανάρτηση του blog για τους τυφλούς έγραψε κάτι που κατά τη γνώμη μου τον τιμά.Δεν θα τον ψηφίσω αλλά νομίζω ότι έπρεπε να τον συγχαρώ. Μέσα στο χάλι των Μπισμπίκη -Πρωτόπαπα-Σούζης και άλλων που τους λέμε όλοι μαζί πουλημένους και άλλα άσχημα καλό είναι να λέμε και κανένα μπράβο αν το νοιώθουμε.

    Ανώνυμος

  3. Έχω μια απορία .
    Ο κύριος Παύλου που βρήκε όλα αυτά τα μαμουδάκια ?
    Οι περισσότεροι υποψήφιοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι του το πάνε από κολοτούμπα σε κολοτούμπα μήπως δεν βρίσκει άλλους
    Η μήπως αυτοί μετά από τόσες κολοτούμπες δεν έχουν που να πάνε?
    Αλλά και πόσες έμμισθες θέσεις έχει τάξη γιατί πολλά ακούγονται θα χρειαστεί
    Ακόμα ένας Δήμος για να μπορέσει να τους βολέψει όλους .
    Αλλά από ότι λέει μόνο αυτός είναι ικανός να διοικήσει !!! κάτι θα ξέρει !!!!!!

  4. ρε ολοι εσεις οι εμμισθοι, κκ.11,35, εχετε πολυ πλακα!!! μα καλα, τοσο καλη δουλεια κανετε? αν ηταν τοσο επαρκεις και οι δημοτικοι μας υπαλληλοι θα μαμουσαμε σαν δημος! βρε ελεος πια, βρωματε απο χιλιομετρα, κομματοσκυλα! ουστ, αφηστε τον τοπο να ανασανει!

  5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 25 Σεπτεμβρίου 2010 6:49 π.μ
    Αγαπητέ συν δημότη ήταν πολύ πρωί όταν διάβασες το σχόλιο και ίσως για τον λόγο αυτό δεν κατάλαβες το νόημα , στις έμμισθες θέσεις που αναφέρομαι εννοώ τις έμμισθες θέσεις των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και όχι των δημοτικών υπαλλήλων .ηθικό δίδαγμα , μην τρέχει η γλώσσα πριν από την σκέψη , !!!!!!!!!!! Καλημέρα .

  6. Ρε φίλε 11:35 μήπως έχεις βάλει σκοπό να αλλάζεις θέμα κάθε φορά που τα σχόλια γίνονται εύστοχα και πολιτισμένα;; Μήπως είσαι από εκείνους που τους αρέσει ο τσαμπουκάς και διάλογος των μπουζουκιών;;Άσε κατά μέρος τις κωλοτούμπες και πές μας για το σκυψομέση γκιώνη και τον κουτάλα Ρουμελιώτη.Πες μας γιατί ο πέρας απειλεί μέσα στο καζίνο όσα παιδιά δεν είναι μαζί του;; Για αυτά θα μιλήσει κανένας;;

  7. Σιγά ρε Πόπη που παρακολουθείς ανελλιπώς όλα τα δημοτικά συμβούλια. Κι εγώ έχω παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές τα Δ.Σ αλλά συνέχεια στο κυλικείο σε βλέπω να πίνεις καφέ και να πιάνεις κουβέντα. Έτσι μαθαίνεις πώς διοικήθηκε ο τόπος τα τελευταία 4 χρόνια;

  8. και δεν μου λες ρε μεγαλε 5:57, οταν την εβλεπες στο κυλικειο , εσυ τι εκανες , παρακολουθουσες το συμβουλειο, ή κοιταγες να αναπαραγεις το κουτσομπολιο της ημερας?? θα υπεθετε κανεις, με τοση θερμη που τοποθετεισαι, οτι θα σε ειχε συνεπαρει η ροη της κουβεντας στο συμβουλειο… παρ' αυτα ομως ριξαμε και μια ματια στο κυλικειο εε?!!?!?!? …εχουμε δει πολλους σαν και εσενα, τραβηξου, δεν προσφερεις τιποτα στην κοινωνια

  9. Δεν ξέρω αν ο 5:57 παρακολουθεί ή όχι τα Δημ.Συμβούλια και λίγο με νιάζει, αλλά ο φωτεινός ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ που λέγεται Πόπη και γράφει στην εφημερίδα του κουμπάρου της συνεχώς για Εμπειρία και ξανά για εμπειρία και ξανά για εμπειρία, αλήθεια τι προσφέρει στην κοινωνία, εε?!!?!! Έχουμε κάνει αλήθεια ποτέ την αυτοκριτική μας? Χρειάζεται που και που! Δεν έχουμε τι να κάνουμε, πηγαίνουμε στα Δ.Σ για να μας δουν οι άλλοι, κουτσομπολεύουμε τους πάντες και τα πάντα, κριτικάρουμε το έργο των πάντων, μηδενίζουμε το έργο των πάντων (εκτός από το δικό μας), χαζοχαμογελάμε στους πάντες, το παίζουμε κολλητοί με όλους (και αμέσως μετά τους μαχαιρώνουμε πισώπλατα), γράφουμε μετά ανώνυμα σχόλια και νομίζουμε έτσι ότι ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ο τόπος μας κάποιους σας ΕΜΑΣ? Δεν συμφωνείτε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog