«Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα αυτά που ακούγονται για εμπλοκή του ονόματος μου στην διαδικασία επιλογής υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.

Με τις περιφερειακές εκλογές ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, καθόσον γνωρίζετε και είναι αυτονόητο ότι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου μου, η συγγραφή του προγράμματος του συνδυασμού μας, η οργάνωση των εκλογικών κέντρων και ότι άλλο έχει να κάνει με τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Παρακαλώ πολύ όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια, αφού και σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου που είχατε μαζί μου, όταν μου αναφέρατε αυτή την φήμη, σας το διέψευσα κατηγορηματικά.
Παρά όμως, την κατηγορηματική μου διάψευση, εσείς κρίνατε σκόπιμο να μεταφέρετε τη δήθεν πληροφορία που είχατε και στο τέλος μόνο να γράψετε ότι εγώ το διέψευσα.
Εκτιμώ ότι αυτή την προεκλογική περίοδο πρέπει τα δημοσιεύματα να είναι πολύ προσεκτικά γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις που δυστυχώς, δύσκολα μπορούν να ανατραπούν».

Το παραπάνω κείμενο είναι η απάντηση του Γιώργου Πετρίτση στο blog loutraki-press και αφορά σε ανάρτηση της εν λόγω ιστοσελίδας σχετική με ισχυρισμό επικεφαλής κομματικού ψηφοδελτίου (όπως ισχυρίζεται), περί εμπλοκής του ονόματος του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε ψηφοδέλτιο της Αντιπεριφέρειας Κορίνθου.