Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γ. Πετρίτσης “Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις Νομαρχιακές εκλογές”

- Advertisement -

«Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα αυτά που ακούγονται για εμπλοκή του ονόματος μου στην διαδικασία επιλογής υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.

Με τις περιφερειακές εκλογές ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, καθόσον γνωρίζετε και είναι αυτονόητο ότι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου μου, η συγγραφή του προγράμματος του συνδυασμού μας, η οργάνωση των εκλογικών κέντρων και ότι άλλο έχει να κάνει με τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Παρακαλώ πολύ όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια, αφού και σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου που είχατε μαζί μου, όταν μου αναφέρατε αυτή την φήμη, σας το διέψευσα κατηγορηματικά.
Παρά όμως, την κατηγορηματική μου διάψευση, εσείς κρίνατε σκόπιμο να μεταφέρετε τη δήθεν πληροφορία που είχατε και στο τέλος μόνο να γράψετε ότι εγώ το διέψευσα.
Εκτιμώ ότι αυτή την προεκλογική περίοδο πρέπει τα δημοσιεύματα να είναι πολύ προσεκτικά γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις που δυστυχώς, δύσκολα μπορούν να ανατραπούν».

Το παραπάνω κείμενο είναι η απάντηση του Γιώργου Πετρίτση στο blog loutraki-press και αφορά σε ανάρτηση της εν λόγω ιστοσελίδας σχετική με ισχυρισμό επικεφαλής κομματικού ψηφοδελτίου (όπως ισχυρίζεται), περί εμπλοκής του ονόματος του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε ψηφοδέλτιο της Αντιπεριφέρειας Κορίνθου.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτά να τα πεις στον κουμπαρο σου τον παπαφωτιου.
    η ομαδα σου ψηφιζει ή δεν ψηφιζει Τατουλη λογο Παπαφωτιου; η ξανθια και λογο Αρκαδιας;
    ασε λοιπον τις ανακοινωσεις…

  2. Για όσους δε γνωρίζουν την υποψηφιότητα της κας Σούζης στην Περιφέρεια, την προώθησε ο κ.Παύλου (με την παρότρυνση και του κ.Λογοθέτη). Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο κ.Παύλου είχε μιλήσει αρκετές φορές με την κυρία Παπακωνσταντίνου για να την εντάξει στο συνδυασμό του, κάτι που σίγουρα δεν είχε πράξει ο κ.Πετρίτσης.

  3. Γιατί φίλε 12:59 ο Παπαφωτίου είναι κουμπάρος του Πετρίτση και δεν είναι κουμπάρος του Παύλου ο κ.Στάμου? Στέφανα άλλαξε και ο ένας, στέφανα άλλαξε και ο άλλος!!! Μήπως εδώ έχουμε ακόμα μία ομοιότητα? Και ο κ.Παπαφωτίου και ο κ.Στάμου θα είναι υποψήφιοι (όπως φαίνεται) στον Τατούλη. Το πρόβλημά σου όμως γιατί παραμένει μόνο με τον Πετρίτση????

  4. Θα συμφωνήσω με τον 2:08 διότι οι σχέσεις Παύλου-Τατούλη κρατάνε χρόνια, από τότε που ο πρώτος ήταν Δήμαρχος και ο δεύτερος υπουργός ΠΟλιτισμού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο δεύτερος φιλοξενήθηκε από τον πρώτο σε γνωστό ξενοδοχείο του Λουτρακίου. Οι σχέσεις αυτές είναι το ίδιο στενές και σήμερα, οπότε ο Ηλιακόπουλος να κοιτάξει αλλού να βρει ποιός έστειλε τη Σούζυ στον Τατούλη.!!!!!

    Αλήθεια ο Λογοθέτης τι θέση πήρε για την υποψηφιότητα αυτή;

  5. 2:46 συμφωνώ μαζί σου ότι καλό θα είναι να αφήσουμε στην άκρη τον Τατούλη, και να κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια, αλλά η λάσπη σε νέους υποψηφίους (που ρίχνουν κάποιοι για ευνόητους λόγους) δεν βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, να απαλλαγούμε δηλαδή από το Γκιώνη. Πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί. Δε συμφωνείς?

  6. Μετά απ'αυτά που ακούν τ'αυτιά μου και βλέπουν τα μάτια μου, οι Ν.Δες θα ψηφίσουν Τατούλη και οι Πασόκοι το Δράκο…. Ε, ρε πλάκες!!!
    Δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά. Ο Παύλου παλαιότερα δεν στήριξε Μανωλάκη και όχι Σεργεντάνη. Τώρα θα κολώσει που ο Τατούλης είναι και φιλαράκι!!!

  7. Αν είναι έτσι όπως διαβάζω οι σχέσεις Παύλου-Τατούλη μήπως πρέπει να σκεφτεί να είναι και ο Παύλου υποψήφιος στον Τατούλη μιας και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να παίρνει μονοψήφιο αριθμό. Σίγουρα πιο αξιοπρεπής θα ήταν μία τέτοια επιλογή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog