Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Superleague

- Advertisement -

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν για πρώτη φορά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε εντός έδρας ματς και θέλουν τη νίκη απέναντι σε Αστέρα και Πανιώνιο.

17.15 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (NOVA)

Οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, σε ματς εξαιρετικά σημαντικό κυρίως για τους γηπεδούχους. Στον Ατρόμητο το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό μετά το κακό ξεκίνημα και οι οπαδοί ζητούν με κάθε τρόπο να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Οι Σερραίοι από την άλλη μπορεί να έχουν μείνει χωρίς βαθμό όμως το πρόγραμμα τους ήταν πολύ δύσκολο.
 
Ατρόμητος

Τα περιθώρια για τους Περιστεριώτες έχουν στενέψει αν και βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι φίλαθλοι θα συμπαρασταθούν στην ομάδα αλλά ξεκαθάρισαν ότι η υπομονή τους εξαντλείται. Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι.

Πανσερραϊκός

Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα προσπαθήσει να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα και σε αυτό το εγχείρημα θα έχει σχεδόν όλα της τα όπλα. Μοναδικός που θα απουσιάσει είναι ο τραυματίας Βρούτσινα.

19.30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (ΝΕΤ)

Για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι το Γ. Καραϊσκάκης θα έχει κόσμο. Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το σερί νικών του απέναντι σε μία ομάδα που μία εβδομάδα νωρίτερα είχε κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο σερί νίκες και θέλουν να τριτώσει το καλό. Ο Βαλβέρδε έχει ανακατέψει αρκετά την τράπουλα οπότε δεν μπορεί κανένας να προβλέψει με ασφάλεια την ενδεκάδα. Εκτός αποστολής έμεινε για ακόμη μία φορά ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει όλους του παίκτες στη διάθεση του και δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

19.30 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (NOVA)

Τέλος στο σερί των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός που για πρώτη φορά φέτος θα παίξει στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη και δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί στους “πράσινους”.

Παναθηναϊκός

Ο Νικόλας Πατέρας επισκέφτηκε για ακόμη μία φορά τους παίκτες στην προπόνηση στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Οι “πράσινοι” μετά από τη δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Ο Νιόπλιας προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Φερνάντες, Μαυρίας.

Πανιώνιος

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα αφού επέστρεψαν οι Τσότσαλιτς, Ριέρα που εξέτισαν την τιμωρία τους. Ο Στόρε δήλωσε ότι επιθυμεί να πάιξει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ και όχι να καταστρέψει το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague

Σάββατο 25/09

17.15 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (NOVA)
19.30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (ΝΕΤ)
19.30 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (NOVA)

Κυριακή 26/09

16.00 Ηρακλής – Καβάλα (NOVA)
16.00 Λάρισα – Κέρκυρα (NOVA)
18.15 Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ (ΝΕΤ)
18.15 Άρης – Εργοτέλης (NOVA)
20.30 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ (NOVA)

Βαθμολογία (Μετά από 3 αγώνες)

1. Ηρακλής 7
2. Ολυμπιακός 6
3. Εργοτέλης 6
4. Κέρκυρα 6
5. Αστέρας Τρίπολης 5
6. ΠΑΟΚ 5
7. Παναθηναϊκός 5
8. Ολυμπιακός Βόλου 4
9. ΑΕΚ 4
10. Λάρισα 4
11. Πανιώνιος 4
12. Άρης 3
13. Καβάλα 2
14. Skoda Ξάνθη 2
15. Ατρόμητος 1
16. Πανσερραϊκός 0

Newsit

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog