Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προπονητή εγνωσμένης αξίας θέλουν στην ΑΕΚ

- Advertisement -

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελεί οριστικά παρελθόν για την ΑΕΚ καθώς η διοίκηση αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Η κίνηση του Μπάγεβιτς ήρθε αιφνιδιαστικά αλλά τελικά αποφασίστηκε να συναινέσουν στην απόφαση του. Ο Σταύρος Αδαμίδης αφού του γνωστοποιήθηκε η παραίτηση πήρε τηλέφωνο τον Πέτρο Παππά και τον ενημέρωσε. Ο μέτοχος της ΑΕΚ του τόνισε πως από τη στιγμή που ο Μπάγεβιτς πήρε αυτή την απόφαση θα την κάνουν δεκτή και θα προχωρήσουν.
Στη διοίκηση υπήρχε μεγάλη ανησυχία τον τελευταίο καιρό. Ο προβληματισμός είχε ξεκινήσει από το ματς με τον Θρασύβουλο και κλιμακώθηκε στην ήττα από την Κέρκυρα στην πρεμιέρα. Παρ’ όλα αυτά οι διοικούντες είχαν πιστέψει ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και έτσι στήριζαν όσο μπορούσαν τον Μπάγεβιτς. Πλέον όμως έκριναν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν σε αλλαγές και έτσι η παραίτηση έγινε δεκτή.
Πλέον η ΑΕΚ ξεκινά άμεσα την αναζήτηση νέου τεχνικού. Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα πάει σε λύση υπηρεσιακού τεχνικού. Ακόμα δεν έχει γίνει καμία προεργασία αλλά στην Ένωση θέλουν έναν ξένο προπονητή εγνωσμένης αξίας και δεν τους αφορά να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Οι επαφές θα ξεκινήσουν άμεσα με σκοπό να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πηγή: aek365.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog