Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κώστας Λογοθέτης με μέλη του συνδυασμού “Με Τους Πολίτες Μπροστά” στην 2η Πανελλήνια Γενική Έκθεση

- Advertisement -

O υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του “Με τους Πολίτες Μπροστά”,  Σπύρο Νικολάου,Χρήστο Μίχα και Τάσο Ροτζιώκο την 2η Πανελλήνια Γενική Έκθεση που διοργανώνεται στην Κόρινθο.
Στάθηκαν σχεδόν σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης και ειδικότερα σε αυτά που δραστηριοποιούνται στο νέο διευρυμένο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αντάλλαξαν απόψεις με τους εκθέτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν και με τους συνδημότες τους για τις εκλογές που πλέον απέχουν λιγότερες από 50 ημέρες.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ τρεχει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Τουλαχιστον κανει αγωνα.Οι αλλοι τι κανουν?Α..ξεχασα ο Γκιωνης δεν χρειαζεται να τρεχει εχει αφηση την δουλεια αυτη στον ΠΑΥΛΑΚΗ.στην ΜΑΡΙΑστον ΜΠΙΣΠΙΚΗ και τωρα τελευταια στο παιχνιδησιγα -σιγα παιζει και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ. ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.

  2. Παρών σε όλα ο Κώστας αλλά δυστυχώς μόνο το τελευταίο δίμηνο.Που ήτανε τα τρία χρόνια γκιώνη;; Που ήτανε όταν τα δάνεια πηγαίνανε και ερχόντουσαν;; Ας κάτσει τώρα στην ουρά.

    Ανώνυμος

  3. Γιατί δεν έπαιρνε μαζί του τον αρχικαντέμη το Μαρίνη. Α…ξέχασα αυτός θα κατέβει με το παύλου. Αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία ο Μαρίνης του Κώστα μέχρι που του καίγεται……η γούνα του .

  4. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΚ ΜΙΧΑΣ . ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ , ΤΟ ΠΡΩΙ Ι ΔΑΕΤΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο.Κ. ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ '''''''' ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Ο Κώστας έλεγε και καμμιά καλημέρα στο δρόμο, αυτός που την καλημέρα τη θυμάται παραμονές εκλογων είναι ο Παύλου. Τότε θυμάται και τι θα πει χαμόγελο…..

  6. ρε παιδιά…έχετε καμμιά πληροφορία ότι στον Κώστα θα είναι υποψήφιος και ο Γιορμάσης?? Κάηκες κώστα μου!!! εαν αληθεύει??Μήπως θεωρεί ότι είναι τα κρυμένα χαρτιά του? Αυτός όμως δεν είναι άσσος…αλλά καμένος άσσος. Εαν είναι αλήθεια!!

  7. Να συγκεντρωθούμε παρακαλώ.Μη ξεχνάμε οτι αντίπαλος δεν είναι ούτε ο Παύλου ούτε ο Λογοθέτης αλλά Ο ΓΚΙΩΝΗΣ.
    Αν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για το Κώστα νομίζω ότι πρέπει να είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοί του οχι ο ίδιος που νομίζω είναι αξιοπρεπέστατος. Αν αληθεύει οτι θα είναι ο Γιορμάτσης μαζί του τότε έκανε ρούμπο.Θα του λείπει μόνο ο Μητσοτάκης για να κάνει καρέ καντεμιάς.
    ανώνυμος

  8. pros 8:00…αυτο ακουστηκε στην πιατσα..μιας και οι κουμπαροι δεν περπατανε ουτε στο ιδιο πεζοδρόμιο..πλεον. ξερει κανεισ γιατι? εαν ειπαν μαλακια… τοτε μαλακια ειπα.!!!!

  9. ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο ΧΡ.ΜΙΧΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog