Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ώρα για αποδείξεις… (ΠΑΟ – Κοπεγχάγη 21:45 ΝΕΤ)

- Advertisement -

«Εάν θέλουμε να έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες, πρέπει να νικήσουμε»… Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Νιόπλιας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έδωσε στους παίκτες του στο σύνθημα για το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ. (21.45 ΝΕT).

Έτσι οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν παρά να νικήσουν για να αποδείξουν ότι θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που έρθει η νίκη, αυτή θα αποτελεί και το πρώτο βήμα για να αναρριχηθεί ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία του ομίλου. «Πρέπει να καλύψουμε το μειονέκτημα που έχουμε και να νικήσουμε», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος όμως δεν τόνισε ότι έρχεται ο αποκλεισμός εάν δεν έρθει σήμερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα», είπε και έφερε σαν παράδειγμα, την πρόκριση του Παναθηναϊκού παρά το κακό ξεκίνημα με Ίντερ και Ανόρθωση.

Με Ζιλμπέρτο στην άμυνα και βασικό τον Γκαρσία

Να χρησιμοποιήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού σκέφτεται σοβαρά ο Νίκος Νιόπλιας κάτι που έδειξε και στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής του τριφυλλιού δοκίμασε τον Βραζιλιάνο στην άμυνα δίπλα στον Σαριέγκι και πίσω από τον Σισέ τον Λουίς Γκαρσία.

Η 11αδα που δοκίμασε χθες ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για να είναι αυτή που θα αρχίσει τον αποψινό αγώνα.

Ποια είναι αυτή; Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια. Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας. Βύντρα και Μαρίνος στα άκρα της. Στη μεσαία γραμμή: Σιμάο, Κατσουράνης σαν αμυντικά χαφ. Ο Λέτο στα αριστερά και ο Νίνης δεξιά. Ο Λουίς Γκαρσία ανάμεσά τους και ο Σισέ στην κορυφή.

Ακόμη κι έτσι όμως οι σκέψεις του Νιόπλια δεν… μένουν εκεί. Υπάρχει το ενδεχόμενο θέση στην 11άδα να πάρουν οι Μπουμσόνγκ και Καραγκούνης. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ενδέχεται να προτιμηθεί στην περίπτωση που ο Νιόπλιας θέλει να δώσει ύψος στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Στην περίπτωση αυτή, στον πάγκο θα μείνει ο Γκαρσία. Στην δεύτερη περίπτωση είναι να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Καραγκούνης και να μείνει εκτός ο Λουίς Γκαρσία.

sportfm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog