Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο AΝΩΝΥΜΟΣ είπε..για Γιάννη Γιωτάκη

- Advertisement -


Μπλόγκερς, θα ήθελα να ζητούσατε την γνώμη του Γιάννη Γιωτάκη σε πολλά θέματα που απασχολούν τον δήμο γενικότερα,έχω την εντύπωση ότι ο κος Γιωτάκης ”άφησε έργο” στην πόλη μας χωρίς να έχει τα έσοδα από το καζίνο και προβλέπω ότι θα βγάλουμε πολλά συμπεράσματα-ιδίως εμείς οι νεότεροι- ακούγωντας τις θέσεις που έχει,ίσως και τις προτάσεις για ένα δήμο καταχρεωμένο και δυστυχώς όχι όπως μας υποσχέθηκαν οι άρχοντες του τόπου τα τελευταία 16 χρόνια.Μήπως να κάνατε μια συνέντευξη μαζί του;
Ο AΝΩΝΥΜΟΣ!
Loutrakiblog: Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ, σχετικά με την 12ετή δημαρχιακή θητεία Γιάννη Γιωτάκη νομίζω ότι καταλληλότεροι είναι να την κρίνουν πιο μεγάλοι σε ηλικία από μας και σίγουρα πιο έμπειροι. Απ’ότι έχουμε ακούσει έχουμε  την εντύπωση ότι έχεις χτυπήσει ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ,,είναι γεγονός ότι ο Γιάννης Γιωτάκης έχει πολλά να πεί και πολλά να προτείνει και η προτροπή σου για συνέντευξη με έναν ομολογουμένως επιτυχημένο δήμαρχο ”θα βγάλει ζουμί” για τον ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ όπως στο σχόλιο σου είπες,δήμο μας!Είδωμεν!

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μετά Γιωτάκη εποχή είναι μια εποχή όπου στο Λουτράκι καταρρακώθηκε η δημοκρατική συνείδηση .
    Εμείς οι ίδιοι οι Δημοκράτες , το 40% + των ψηφοφόρων του Δήμου μας την υπονομεύουμε .
    Βάζοντας κάποιοι από εμάς πάνω από όλα τα προσωπικά μας συμφέροντα ,αλλά και τις προσωπικές μας φιλοδοξίες , όπως επίσης τις προσωπικές μας διαφορές και κατ’ αυτόν τον τρόπο δίνουμε το δικαίωμα στους μακράν από εμάς δήθεν Δημοκράτες να διοικούν τον Δήμο μας με καταστρεπτικά αποτελέσματα .
    Το ποιοι είναι αυτοί ? μαντέψτε ! δεν είναι δύσκολο !
    Ο τόπος μας είναι μικρός και το που ανήκει ο κάθε ένας από τους άλλουςτο ξέρουμε όλοι μας .
    Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλη μας ότι προέχει το συμφέρων
    Του Δημότη και όχι του Χ Ψ Ω διεκδικητή της Δημαρχίας και των παχιών
    Καρεκλών που βολεύουν Ημέτερους .
    Όλοι αυτοί που επί πολλά χρόνια τώρα μας επιβάλουν την τύχη του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ .
    Για τον λόγο αυτό να εγκαταλείψουν την διεκδικήσει του Δήμου διότι αυτό
    που έπρεπε να δώσουν δεν το έδωσαν τόσα χρόνια . Τώρα θα το δώσουν ?
    Να καταψηφιστούν και να πάνε σπίτια τους .
    Μεταφορικά να έχουν την τύχη του ΙΟΥΔΑ .
    Να αφήσουν νέους υποψήφιους να δοκιμαστούν , να διεκδικήσουν τον Δήμο ,
    και να τον υπηρετήσουν με όραμα , κέφι , ζωντάνια .
    Δεν σας κρύβω ότι εγώ που γράφω το κείμενο είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λουτράκι , είμαι 58 ετών αλλά και πιστός υποστηριχτείς στο μόνο σίγουρα δημοκρατικό συνδυασμό , και αυτό είναι σίγουρο και αποδεικνύεται από τον ποιον ηγείται του συνδυασμού
    Με τους Πολίτες Μπροστά
    Αυτός είναι ο Κώστας ο Λογοθέτης ο οποίος τόσα χρόνια δεν ξέφυγε της Πολιτικής του πορείας ,υπηρέτησε και υπηρέτη ακόμα και σήμερα την δημοκρατία σαν νομαρχιακός σύμβουλος εκπροσωπώντας το Λουτράκι επάξια .

  2. Ο ΓΙΩΤΑΚΗΣ στην πορεία της Δημαρχιακής θητείας του εξελίχθηκε σε πραγματικό Άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Αυτό το αναγνωρίζει ο γράφων που συνεργάστηκε μαζί του,αρχικά με επιφύλαξη αλλά στη συνέχεια με μεγάλη εμπιστοσύνη, η οποία κερδίθηκε από την ευρύτητα σκέψης και ωριμότητάς του.Τα πάντα κερδίζονται με ανάλογες ικανοτήτες και ο ΓΙΩΤΑΚΗΣ επάξια χαίρει μεγάλης εκτίμησης των συνδημοτών μας.Γιάννη Γιωτάκη είσαι ο φάρος της Αυτοδιοίκησης και όσοι έχουν αυτοδιοικητικά μάτια σε βλέπουν και σε αναζητούν.Ρίξε το φώς στο πλόίο που βρίσκεται σε σωστή ρότα………….

  3. Ρε παιδιά μήπως προετοιμάζετε το έδαφος για επιστροφή;; Μήπως είσαστε σε υπηρεσία;; Μήπως το Γιωτάκη τον κατέβασαν από την εξουσία εξωγίηνοι και όχι εμείς;; Τι πράμα είναι αυτή η αμνησία;; Για να συνερχόμαστε όλοι μας.Γιά να συνέρχονται όσοι θέλουν να παρουσιάσουν τον Λογοθέτη σα συνεχιστή της κομματικής ιστορίας του ΠΑΣΟΚο Γιωτάκη!! Άλλες εποχές τότε άλλες τώρα. Τότε η κομματική ταυτότητα είχε πέραση σήμερα είναι κατάρα για όλους μας.Έχουμε πολύ κακή πείρα από τα κομματικά όργανα.Για ρωτήστε το Λογοθέτη πως κρίνει την στάση του Μίχα που αγοράζοντας τη μετοχή στη ΔΑΕΤ στήριξε Γκιώνη;; Για ρωτήστε τον και θα δείτε ότι πάνω απο το Λουτράκι βάζει το κόμμα.Ο κυρ Γιάννης πέρασε και έφυγε μόνος του.Εμείς τον στείλαμε στην αντιπολίτευση όχι σπίτι του ,αυτός μας παράτησε λέγοντας η ΔΗΜΑΡΧΟΣ η ΤΙΠΟΤΑ.

  4. Η συμπεριφορα Παυλου και Γιωτακη στο πως αντιμετωπισαν τον κοσμο οταν ΕΧΑΣΑΝ ειναι εντελως διαφοερτικη.Οταν χανεις φαινεται αν αγαπας πραγματικα τον τοπο σου;Αλλα μηπως ο Γιωτακης ειναι Λουτρακιωτης;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog