Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επιστολή του Πάνθηρα προς Loutrakiblog

- Advertisement -

ΠΡΟΣ Loutrakiblog

Παιδιά συνεχίστε όπως ξεκινήσατε , δώστε βήμα στον κάθε πολίτη και αφήστε κάθε πολίτη να φιλτράρει με την κρίση του την εναλλακτική ενημέρωση .

Θα θελα να επισημάνω ότι οι απόψεις και τα σχόλια να μην στέκονται μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί μια και είμαστε αναπόφευκτα κομμάτι της , μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνουν γεγονότα που οι περισσότεροι ούτε τα φανταζόμαστε και η ενημέρωση μέσω τον blogs θα παίξει σημαντικότατο ρόλο .
Εγώ θα σταματήσω να γράφω , θεωρήστε ότι το κίνητρο μου έπαψε να υπάρχει ή έστω αναστέλλεται (για λόγους καθαρά προσωπικούς και όχι ξένης επιρροής, τους οποίους δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω) μακάρι να είναι αναστολή και να τα πούμε σύντομα , το εύχομαι .

Ο πάνθηρας είναι μοναχικό ζωντανό με άγρια όψη και επιθετικότητα για πολλούς , αλλά προστατευτικός και ευαίσθητος για κάποιους άλλους .

Θα σας διαβάζω, κρατήστε καθαρό το μυαλό σας, είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟ  !!!

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος Υπ. Δήμαρχος απαίτησε να κοπεί το δέντρο μπροστά στο εκλογικό του κέντρο στο Λουτράκι διότι δεν φαίνονται οι αφίσες του; (τι αλαζονεία το πετσόκοψαν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog