Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα φώτα στην Τούμπα, σπουδαία ματς σε Παγκρήτιο και Παμπελοποννησιακό

- Advertisement -

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη “κλέβει” ..
,,την παράσταση της 5ης αγωνιστικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, με κυριότερο αυτό του Παγκρητίου όπου ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση Κέρκυρα-Ηρακλής που διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Λίγες ώρες απομένουν μέχρι το εναρκτήριο λάκτισμα του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο “δικέφαλος” που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Διναμό Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα αγωνιστεί χωρίς τους Λίνο, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Αθανασιάδη, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων, εκτός αποστολής έμειναν οι Φατί και Κουλουχέρης.
Στο Παγκρήτιο ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής με τον Ολυμπιακό αλλά το έργο του απέναντι στον Εργοτέλη μόνο εύκολο δεν προμηνύεται, παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” έχουν καλή παράδοση στην Κρήτη απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Γκοβού, Καντέ και τον τιμωρημένο Νίνη, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία απουσία, εκείνη του τιμωρημένου Ολίσε.
Τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία αναζητά η ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η “Ένωση” θα παραταχθεί με μόνη απουσία εκείνη του Νίκου Γεωργέα καθώς επέστρεψε και ο Κώστας Μανωλάς, ενώ αντίθετα η ακριτική ομάδα, που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Κωστούλα, Σταθάκη, Έλινγκτον, Αλτιπαρμακόφσκι και Κιντάνα.
Τέλος, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, με μόνο στόχο τους πρώτους τρεις βαθμούς του στο πρωτάθλημα που θα του δώσουν… οξυγόνο. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης δεν είναι άλλο από τον τεχνικό των “βυσσινί”, Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο των “λιονταριών” για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του (6 Δεκεμβρίου 2008), από τον πάγκο του σερραϊκού συλλόγου. Οι Λαρισαίοι θα παραταχθούν χωρίς τους Κανόμπιο, Βελάσκο και Μακίνουα, ενώ από την πλευρά του ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άλβαρεζ και του Μπανγκουρά που είναι… άφαντος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Σάββατο (2/10)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου 3-1
Καβάλα – Πανιώνιος 2-1
Κυριακή (3/10)
Κέρκυρα – Ηρακλής 0-0
ΑΕΚ – Ξάνθη (18.15, Novasports3)
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (18.15, Novasports2)
Πανσερραϊκός – ΑΕΛ (18.15, Novasports4)
ΠΑΟΚ – Άρης (20.30, Novasports1)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog