Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ανώνυμος είπε…για τα επιθετικά σχόλια

- Advertisement -
Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα σας! Η εβδομάδα ξεκίνησε με μεγάλη έκπληξη για μένα προσωπικά, που όταν άνοιξα να δω τι γραφει το μπλοκ σας, έπαθα πλάκα από τα σχόλια. Τι κατάντια είναι αυτή; Μήπως μπλόκερ, πρέπει να κάνεις κάτι!!! Το επίπεδο έχει ξεφύγει τελείως. Γιατί τόσο μίσος. Είναι σχόλιο αυτό: Ο πόλεμος στο Πετρίτση μόλις άρχισε!!!!
Σα δε ντρέπεστε λιγάκι. Ο καθένας εδώ βγάζει τα απωθημένα που έχει μέσα του κρυμμένα για χρόνια!!! Τι σας έκανε ο Πετρίτσης και τον χτυπάτε έτσι. Επειδή αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, πρέπει να του αλλάξετε τα φώτα. Νομίζω πως η τακτική αυτή θα γυρίσει μπούμεραν στον Παύλου. Γιατί τόση κακία και λάσπη εναντίον του; Η ομάδα του Παύλου εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Σε λίγα χρόνια ίσως κάποιοι απ’αυτούς θα είναι δίπλα στον Πετρίτση. Με τι κουράγιο άραγε θα τους δεχτεί κοντά του, μετά από τόση χολή που έχουν βγάλει! Αν κάποιες κοπελιές από εκεί μέσα δαγκώσουν κατά λάθος τη γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση. Αν ο Παύλου και το επιτελείο του δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να αποχωρήσει, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει ΠΟΛΕΜΟ στον Πετρίτση, επειδή είναι νέος και με πολλές προοπτικές! Από την ιστορία ξέρουμε ότι κάθε πόλεμος έχει αίτια και αφορμές και βέβαια τρομακτικά αποτελέσματα! Για σοβαρευτείτε, λιγάκι, γιατί αν ένας από τους αναγνώστες είχε αποφασίσει να ψηφίσει τον Παύλου, σίγουρα μετά απ’αυτά που γράφονται, θα κάνει πίσω. Το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά!!!
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …συμφωνω με 6:15…. σαν κειμενο ειναι μια χαρα, αν αφαιρεσεις το ονομα του συμπαθεστατου κατα τα αλλα κ.Πετριτση, και μιλησεις για ολους…

  2. Έχεις καταλάβει ότι ο κύριος Πετρίτσης δεν θα συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και παρόλα αυτά επιμένει να κατέβει; Δεν αναρωτιέσαι γιατί; Ξοδεύει χρήματα για τις εκλογές ενώ ξέρει ότι ούτε παρακαταθήκη για το μέλλον δεν θα κάνει με το χαμηλό ποσοστό που θα έχει. Είχα ακούσει από ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά ότι είναι καλός, άρα για να κάνει αυτές τις κινήσεις είναι άμυαλος πολιτικά (ή θα ευσταθούν αυτά που προσπάθησε πριν λίγες μέρες να διαψεύσει). Καλό είναι όταν αποφασίσεις να γράψεις κάτι να ελέγχεις όλα τα δεδομένα, για όλους τους συνδυασμούς και για όλα τα επιτελεία. Κατηγορείς τους άλλους για λάσπη αλλά εσύ πέταξες περισσότερη πίσω από το προσωπείο του σοβαροφανή. Και να γνωρίζεις κάτι, η πλειοψηφία του συνδυασμού του Παύλου δεν ασχολείται με τον Πετρίτση γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο για αυτούς, τουλάχιστον για εμάς στους Αγίους είναι ανύπαρκτος.

  3. Καλά είσαι απίθανος…τα έχεις κάνει όλα μέσα σου αχταρμά. Μα είναι δυνατόν να ρωτάς γιατί υπάρχουν κακόβουλα σχόλια για τον Γιώργο? Για κοίτα τα αρχικά κείμενα του Μπλογκ.. όταν βλακώδώς μερικοί απο τον χώρο του Πετρίτση άνοιξαν πόλεμο με όλους…σς τσούζει…σας πονάει..σας το ένα σας το άλλο. Και προφανώς μερικοί το κράτησαν μανιάτικο. Και τα χώνουν απίστευτα στον συμπαθέστατο Γιώργο. Οταν ο γαμπρός του έχει βγάλει τόση και τόση χολή!! παντού και πάντα. όταν όλα τα μέλη του γραφείου του είναι απ οτον παύλου ή τον προτονετάριο..εσύ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ? Δεν έχουν προσωπική εμπάθεια απέναντι στον Παύλου? Τι είσαστε εσείς αρνάκια?..μανάρια που πρέπει να σας χαιδεύουμε? όταν απαξιώσατε τον Λογοθέτη ώς ανίκανο και άτολμο…οταν βγάζεται αφρούς προς όλες τις κατευθύνσεις τι περιμένετε?? γύρισε πίσω το ίδιο σας το σάλιο. Προφανώς ο Γιώργος είναι καλό παιδί και έχει προοπτικές στα δρώμενα του τόπου μας αλλά πρέπει να επιλέξει και σωστές τοποθετήσεις και καλές επιλογές συμβούλων για να μην καταντήσει…ΠΡΟΤΟΝΕΤΑΡΙΟΣ.!!

  4. Ο πόλεμος δεν είναι με το Πετρίτση αλλά με τη συμμορία Γκιώνη. Ο καημένούλης ο Πετρίτσης ξεκίνησε όλη την εκστρατία του βασισμένος αποκλειστικά σε κατηγορίες κατά Παύλου.Ειδικά ο γαμπρός του έχει ξεφύγι από κάθε αξιοπρέπεια.Όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχει προσωπικό κίνητρο αφού περιμένει τη περιουσία απο΄τους καταράχτες αλλά …..ήρεμα είσαι και επιστήμονας άνθρωπος. Τώρα τους κακοφαίνεται που είσπράτους πολεμική;; Θα συμφωνήσω με το φίλο ότι κάθε πόλεμος έχει αίτια και αφορμές….ας μας πεί λοιπόν ποιά είναι τα αίτια και οι αφορμές του Πετρίτση για να γίνει ο νέος Πρωτονοτάριος στη θέση του Πρωτονοτάριου;; Ας μας πεί κάποια στιγμή γιατί έγινε ο λαγός του καζίνο;; Ποιά αγάπη για το Λουτράκι έχει όταν όλα του Γκιώνη τα βλέπει καλά καμωμένα;; Ας βολευτεί τώρα με καμμιά τυροπιτούλα και μετά ακολουθεί το ΑΓΓΟΥΡΙ.

  5. Ωραίο επίπεδο ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 9:23, ή μήπως ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ; Κρατήστε τέτοιο επίπεδο, και ο Πέτρίτσης δεν χρειάζεται να κουνήσει το δακτυλάκι του!!! Τον έχετε μόνοι σας βγάλει Δήμαρχο. Αν νομίζετε ότι έτσι θα αντιμετωπίσετε τον Γκιώνη είστε πολύ γελασμένοι, να τα διαβάζει αυτά ο Ηλιακόπουλος, που ζητάει και συνεργασίες!!!!χαχαχαχαχα…….

  6. Φίλε 9:34 αν είναι να είμαι επιστήμονας σαν το ΓΑΜΠΡΟ άστο καλύτερα. Μη ταράζεσαι όταν δεν σου αρέσουν τα σχόλια και μην επιτίθεσαι για να αποφύγεις τις απαντήσεις στις ερωτήσεις,γιατί εκεί κρίνεσαι.Είναι ωραίο κόλπο να "την κάνεις" γιατί δε σου αρέσει η γλώσα των σχολίων αλλά για το μπικικίνι ΤΙΠΟΤΑ.Για ρώτα το Πετρίστη γιατί μέχρι σήμερα ΛΕΙΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ;; Θα μας πεί γιατί η θα τον ενοχλήσει η ……ορθογραφία μου;; Τουλάχιστον τη λέξη λαγός τη γράφω σωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog