Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όχι άλλα «σκουπίδια» στο Big Brother

- Advertisement -

Ηταν το 2001 όταν..
..έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το Big Brother. Ένα νέο ριάλιτι που τότε είχε έλθει φυσικά από το εξωτερικό και φιλοδοξούσε, όχι μόνον να φέρει την επανάσταση στα τηλεοπτικά χρονικά, αλλά και την μεγάλη ανατροπή στις αμοιβές των ανθρώπων που συμμετείχαν σε τέτοιου είδους προγράμματα. 150.000 ήταν το έπαθλο για το νικητή, ποσόν-μαμούθ για τα δεδομένα της εποχής. Και το κατέκτησε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, που τότε έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο «Τσάκας».
Σήμερα, εννέα χρόνια μετά, τίποτα από το παλιό Big Brother, εκτός από τους παίκτες, δεν φάνηκε να έχει αλλάξει.

Α, με συγχωρείτε, είπα οι παίκτες.

Οι παίκτες… ‘Εχουν αλλάξει; Η απάντηση είναι ναι. Προς το χειρότερο.

14 παίκτες μπήκαν αυτή τη φορά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η μία μετά από καμιά δεκαριά πλαστικές στο στήθος και ένα στράπλες φόρεμα που «έδινε μάχη» για να κρατηθεί στο μπούστο της… Ελίνας. Της Ελίνας που μέχρι πρόσφατα έπλενε αυτοκίνητα με το μαγιό της και κολυμπούσε στα τζακούζι, για λογαριασμό των εκπομπών του Βασίλη Δρυμούση στο Alter.

Η άλλη, αφού «είδε κι απόειδε» στα ριάλιτι μαγειρικής του Ant1, δοκίμασε την τύχη της και στον Alpha. Ναι καλά διαβάζετε. Μία παίκτρια του Big Brother πρόσφατα είχε συμμετάσχει στο Love Bites του Ant1.

Αυτές οι δύο πρώτες, χαρακτηρίστηκαν μέχρι και δίδυμες. Μόνον διαφορά στο νούμερο του στηθόδεσμου είχαν. Κατά τα άλλα, η τρέσα της μίας με την τρέσα της άλλης, το κορμί, ακόμη και το χαμόγελο, αλλά και ό,τι άλλο έβλεπες πάνω τους, λες και είχαν συνεννοηθεί να είναι καρμπόν.

Ενας «μερακλαντάν» τύπος που μπήκε στο σπίτι αραχτός με το κομπολογάκι του, λίγο μετά που πάρκαρε την νταλίκα του, λίγο πιο κάτω από το σπίτι του Big Brother.

Ενας πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, μία ηλικιωμένη κυρία που στα γεράματα θυμήθηκε ότι θέλει να γίνει τηλεσταρ, ένας κρητικός που μετά βίας γίνεται αντιληπτός (επίτηδες βέβαια το κάνει και αυτός και αυτοί που τον επέλεξαν) και καμιά ντουζίνα ακόμη παίκτες που θέλησαν ένα πράγμα και μόνο: Να κάνουν ντόρο γύρω από το όνομά τους.

Τίποτε άλλο. Αρα, η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια με τότε, απλώς τα πρόσωπα άλλαξαν.
Α και ο παρουσιαστής.
Από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που δεν σταματούσε να μιλάει και να δημιουργεί ίντριγκες και παρασκήνια, στη Ρούλα.
Είναι γεγονός ότι μοναδικό θετικό σημείο του Big Brother ήταν η παρουσιάστρια. Μία Ρούλα Κορομηλά πιο αδύνατη και πιο ήρεμη από ποτέ, που σε τίποτα δεν θύμιζε τη Ρούλα που τσίριζε και ούρλιαζε όταν εμφανίστηκε στην τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια για να παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό το Greek Idol.
Ηρεμη, χαμογελαστή και κεφάτη, συνομίλησε αρκετά με τους νέους παίκτες, «έκανε παιχνίδι» για τα ποσοστά τηλεθέασης και «έσωσε» την κουβέντα, όποτε αυτό χρειάστηκε.
Όλα αυτά μέσα από ένα τεράστιο video wall, αλλά και πληθώρα ζωντανών συνδέσεων που αναμφίβολα συνέθεταν μία μεγάλη και ακριβή παραγωγή, ιδίως για τα δεδομένα των ισχνών δαπανών που διανύει η τηλεόραση.
Περίπου κατά την Πρωτοχρονιά, το Big Brother θα ολοκληρωθεί. ‘Η τουλάχιστον θα ολοκληρωθεί η αναβίωσή του μετά από πολλά χρόνια.
Το τι θα έχει γίνει μέχρι τότε μέσα στο σπίτι, θα το δούμε. Θα γίνουν τα πάντα για την τηλεθέαση και τα λεφτά, θα πιαστούν οι παίκτριες μαλλί με μαλλί ή extension με extension, θα πλακωθούν στο ξύλο οι άνδρες της παρέας, ή θα κρατηθεί ένα… επίπεδο; Δεν απαντούμε γιατί μπορεί να γίνουμε μάντεις… κακών.
Εδώ θα είμαστε και θα δείτε…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog