Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Χαρά Πολύζου στο ψηφοδέλτιο του Π. Παύλου

- Advertisement -

Η πολιτική και κοινωνική δομή της περιοχής μας αλλά και της χώρας βρίσκεται σε συνεχή αναδόμηση.
Η μεταρρύθμιση «Καλλικράτη» αλλάζει το τοπίο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ταυτόχρονα ,η δυσμενής οικονομική περίοδος που διανύουμε επιφέρει επιπλέον αλλαγές και εξελίξεις σε όλα τα κοινωνικοπολιτικά επίπεδα και μας φέρνει αντιμέτωπους με νέα δεδομένα.

Οι καταστάσεις επιβάλουν την ύπαρξη ανθρώπων στο προσκήνιο που με τη θέληση και την ικανότητα τους θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου τους, ανθρώπους που γνωρίζουν τις απαιτήσεις και ανάγκες της περιοχής που ζούνε και είναι ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω άδραξα της ευκαιρίας να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του κ. Παύλου Παύλου για τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.
Το όραμα μου είναι ένας δήμος , με προοπτικές για τους νέους ανθρώπους της περιοχής μας και με ποιότητα στην καθημερινή ζωή των πολιτών του.
Η εμπορική και επιχειρηματική ανάπτυξη του τόπου μας, ειδικά στα πλαίσια των αλλαγών με την μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», και η ανάδειξη της περιοχής ως τουριστικό προορισμό είναι μέρος των βασικών μου στόχων.
Το όραμα αυτό έχει ρεαλιστικές βάσεις και με τη δική σας στήριξη, την υποστήριξη του δυνατού πολιτικού συνδυασμού του κ. Παύλου και τη θέληση και αποφασιστικότητα που με διακρίνει σε όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας είμαι πεπεισμένη πως θα πετύχουμε να διαμορφώσουμε έναν τόπο με ισχύ λόγου και αναπτυξιακή προοπτική. Έναν τόπο με μέλλον που να αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση Χαρά Πολύζου.

Η κ. Χαρά Πολύζου, μεγάλωσε και ζει στους Αγ. Θεοδώρους.
Έχει φοιτήσει στα Τ.Ε.Ι. Ηλεκτρονικής Πειραιά και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή. Έχει συμβάλει δυναμικά στην αναβίωση του εμπορικού συλλόγου και μέσα από την ενεργή της συμμέτοχη: σε συλλόγους, εκθέσεις και εκδηλώσεις που αφορούν στην υποστήριξη του τόπου και των επιχειρήσεων του συγχρόνως, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσει κίνητρα για την ενεργή επαγγελματική δράση των νέων της περιοχής.
Είναι σύζυγος Υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού και μητέρα δύο παιδιών .
Είναι ενεργό μέλος όχι μόνο του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής αλλά και του ευρύτερα κοινωνικού καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου των Αγ. Θεοδώρων και συμβάλλει ενεργά στην στήριξη των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής με τη δική της συμμετοχή αλλά και της οικογένειας της
Με στόχο πάντα να εξελιχτεί η κοινωνία στην όποια ζούνε σε ένα ζωντανό, σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον

- Advertisement -

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία Χαρά.

    Την αξίζεις και νομίζω πως ήρθε επιτέλους η στιγμή να πάρουν στα χέρια τους τα δρώμενα αυτού του τόπου, νέα φρέσκα και ιδίως άφθαρτα πρόσωπα όπως είσαι εσυ.

  2. Καλή επιτυχία σε μία ιδιαίτερα αξιόλογη και συνετή παρουσία που συνδυάζεται πολύ ικανή πολιτική σκέψη. Άτομα σαν αυτή είναι απόλυτα απαραίτητα για τη συνέχεια του δήμου μας.

  3. εαν μπορουσαν να δουν τους αγιους με τα δικα της ματια θα ειχαμε το δικο μας μικρο παραδεισο
    μπραβο χαρα κι εγω μαζι σου

  4. ΑΧ ! Δημήτρη Γέρου , Είσαι τυχερός στην ατυχία σου .
    Αν ήξερες που είχες πέσει , δεν θα το ξεκίναγες ποτέ !!!
    Μετά τον Παπανήκου , τον Άρη τον Κωσταντή , τον Σωτήρη τον Στάμου
    Να και η Χαρά τώρα ,η νύφη ! . Αυτοί θα σε πουλάγανε την άλλη μέρα πρωί Να την χαίρεται ο κύριος Παύλου .

  5. Δεν θυμάμαι καλά είναι η κυρία η οποία ερχόταν στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού ΓΕΡΟΥ με τα σχιστά η κοντά φουστάνια για κάνη εντύπωση ?

  6. Φίλε 1:06 ΧαριτωΜένε που είσαι με τον άνθρωπο που έβριζε και συνεχζίζει να βρίζει τον Δημήτρη, όλοι ξέρουμε ποιος είσαι. Από Αγίους Θεοδώρους.

  7. Προστέθηκε ένας ακόμα πρωταθλητής της κωλοτούμπας και της προδοσίας στην ομάδα Π Παύλου μπράβο κυρία Χαρά , στην φωτογραφία είσαι χάλια !

  8. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΙΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΩΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.

  9. ελάτε ρε παιδια, μην τρομακρατήστε μια "χαρά" υποψηφιοτητα είναι, θα θέλατε πολύ να την είχατε αλλά σας προέκυψε άνθρακας ο θησαυρός στους συνδυασμούς σας…

  10. ¨ακου κορίτσι μου. Εδώ οι μισοί επειδή τους τσούζει θα σου λένε βλακείες για σεξυ και άλλα. Κράτα σταθερά τη πορεία σου .Έκανες την καλύτερη επιλογή με σοβαρούς συνυποψήφιους και σοβαρό Δήμαρχο.
    Από πότε το να είναι σεξυ μια γυναίκα είναι καταδικαστέο;;; Τότε γιατί δεν βάζετε καλόγριες στους συνδυασμούς σας;;Ύστερα μιλάνε για φρέσκες ιδέες!!!! Γεμα΄τοι κόμπλεξ τύποι….χέστους

  11. Τον Δημήτρη τον Γέρου ποιός τον πούλησε για να καταλάβουμε κι εμείς που ερωτευτήκατε ξαφνικά ολες και ολοι τον Δημητρη….

  12. H κυρία ταιριάζει απόλυτα με το νεανίζον στύλ που υιοθέτησε ο κ.Παύλου για τον προεκλογικό του αγώνα. Αυτό με το τζην παντελόνι, το πόλο μπλουζάκι και τη χαιρετούρα. Πάει ασορτί με την κυρία!!!

  13. Χαρα, Κατερινα Οικονομου, Μαργετη. Καλα ποιος εισαι ρε παιδι μου ΠΑΥΛΕ Ο διαδοχος του Μπερλουσκονι Αλλα πως να μην προσελκησης τετοιες υπαρξεις μετα και απο τις νεανικες φωτο που εχεις αναρτησει στα εκλογικα σου κεντρα εχει αδικο η ΄΄αλωπηξ της Περαχωρας'' που σε αποκαλει ως ΄΄ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΠ''.

  14. Μία ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να είναι ενεργοί σε αυτές τις περίεργες εκλογές, μέσα σε αυτήν την ομάδα είναι και η Χαρά. Δεν ξεκίνησαν για τις θέσεις, αλλά είναι αξιόλογοι και αν εκλεγούν μακάρι να τις πάρουν ώστε να έχουμε και εμείς φωνή. Δεν πρόδωσαν κανένα γιατί η απόφασή τους δεν είναι"κολοτούμπα" όπως ισχυρίζονται οι λασπολόγοι, αλλά απόλυτα συνειδητή απόφαση κρίνοντας τα τεκτενόμενα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. Σίγουρα όλοι εσείς που βρίζετε και κατηγορείτε αυτούς στοχοποιώντας μονίμως τον Παπανίκου θα θέλατε να πάνε σπίτι τους. Αυτή η εμμονή σας δηλώνει τον φόβο σας, αφού κατηγορούνται και από τους άλλους 3 συνδυασμούς (μέχρι και χρηματικά στοιχήματα έχουν παιχτεί στους Αγίους Θεοδώρους ότι θα τους αναγκάσουν να μην κατέβουν στις εκλογές). Χαρά καλή επιτυχία και έχει δίκιο ο 8:55, δεν θέλουν νέους και δυναμικούς γιατί φοβούνται ότι θα τους πάρουν τις θεσούλες τους.

  15. ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΙΑΣ ΓΕΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ.

  16. 10:27 πρέπει να ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή τα καταφέρνει όποιος κινείται γρήγορα και μεθοδευμένα διαφορετικά τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Και κόψε τις λέξεις τύπου καιροσκόποι και αρχομανείς γιατί γίνεσαι γραφικός εκτός από πικρόχολος που είσαι. Γιατί άραγε δεν ανέφερες τα ίδια στα παιδάκια που πήγαν με τον Λογοθέτη (κάποιοι και από οικονομικό συμφέρον) και μιλάς για αυτούς που πήγαν με τον Παύλου; Ρητορική ερώτηση μην απαντήσεις σε βαρέθηκα.

  17. Η ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥ . Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

  18. Είναι απίστευτη η μικροψυχία και η κακία που βγάζετε ορισμένοι, για την υποψηφιότητα της Χαράς.
    Δεν έχετε καταλάβει πως στην ποδιά της Χαρας, σφάχτηκαν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και αυτη, επέλεξε τελικά τον Παύλου. Με γειά της και χαρά της, αυτη ξέρει και αυτή αποφασίζει και εμείς θα την στηρίξουμε. Γιατι και πιστέουμε στην δύναμη της και στο καινούργιο που εκφράζει. Εμείς ούτως η άλλως, με όποιον και να κατάβαινε στις εκλογές, θα την ψηφίζαμε. Να προσέχετε λοιπόν κύριοι, γιατί όταν βγουν τα αποτελέσματα, θα πέσετε απο την καρέκλα, μόλις μάθετε τον αριθμό που πήρε η Χαρά.

  19. Σιγα μη παθουμε΄΄ΒΕΡΤΙΚΟ'' και πεσουμε οντος απο τη καρεκλα με τις αιδιες που γραφετε οτι ταχα ανακαλυψε το ''συμφερον του τοπου ειναι με τον παυλου΄΄ οπως λεει στη δηλωση ΄΄γληψιματος'' που κανουν ολοι που ξαφνικα ειδαν ενα ωραιο πρωι ενα οραμα που τους οδηγησε σε αυτο που δεν ειχαν δει οταν με αλλο υποψηφιο εκαναν αλλες δηλωσεις 'γληψιματος '' ο τοπος μπορει και χωρις τους γληψιματιες και τους καρεκλοκενταυρους σιγα μηπως χασει η βενετια βελονι.

  20. γλυφει οποιος εχει ανάγκη τις θέσεις ,έχετε κολλήσει στο ονομα Γέρου λες και τον ξέρατε κι από χθές άραγε όλοι εσεις που πήγατε με λογοθέτη πήρατε γραμμή απο τον γέρου? σας είπε παιδάκια μου τώρα που δεν μπορώ εγώ πηγαίνετε με αυτόν που με βρίζει? δεν καταλαβαίνετε ένα πράγμα .Για οποιον λόγο και έαν επιλέξατε να πάτε με λογοθέτη η παύλου ένας είναι ο σκοπός να φύγει απο τον τόπο η απραξία .

  21. Αγαπητέ 12,51 !
    Μήπως η κυρία που υπερασπίζεσαι και στη οποίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια έχει άλλες αρετές τις οποίες γνωρίζεις εσύ και αυτοί που σφάζονται για πάρτη της και όχι εμείς?

  22. μηπως εσυ δεν εχεις καμια αρετη και κρινεις εξ ιδιον ? δεν ντρεπεστε με τα υπονοουμενα σας για εναν ανθρωπο που δεν εχει προκαλεσει ποτε?

  23. ΠΡΟς 4΄50΄ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΥΔΡΟ/ΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡ ΔΡΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΑΧ ΠΙΣΣΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦ ΛΟΥΤΡ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΣΘΜΙΑΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΗΞΗ ΔΡΟΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΑΧ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΑΧ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΄΄ΠΟΥΛΗΣΕΙ'' ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΤΕΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΠ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ''ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ Π.Χ. ΗΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΖΙΝΑΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΚΙΩΝΗ ΟΥΤΕ ΠΑΥΛΟΥ

  24. η αλητεια ορισμενων εχει ξεπερασει καθε οριο με ενα ανθρωπο που δεν εχει δωσει την παραμικρη αφορμη το γεγονος οτι επιτηθεστε με τετοιο τροπο σε μια γυναικα φανερωνει2 πραγματα το πρωτο οτι δεν φορατε παντελονια κ κανετε σαν λυσασμενες κατινες κ το δευτερο οτι και να κανετε γκεμπελς του κωλου δεν μπορειτε να απαξιωσετε ετσι απλα 1 ανθρωπο κ να σταματησετε την συντριβη του αφεντικου σας 1 ψηφοφορος που δεν ειναι του παυλου

  25. 5.39 ακου για να μαθαινεις υδροθεραπευτηριο κολυμβυτηριο ειναι 8 .000 οοο ευρω πανω ηλεκ.βιβλιοθυκη μπο ριβαζ την αλλα τετραετια και αν τον προαστιακο τον εδιωξε γιατι τον ηθελε εξω απο το καζινο κ ο οσε δεν συμφωνουσε την μαρινα που εταζε το 2006 την επνιξε το γενικο πολ/ικο αποριφθηκε γιατι παρανομουσε οσο για την μποχα σε ολη την πολη εσυ δεν ειδες τιποτα ρε φιλε οτν ο κοσμος ολος εβριζε κ αυτα ειναι μονο τα χοντρα ασε που ο ξεσκεπαστος εχει παρει 29000000 ευρω δανεια τωρα το σκηπσε ευλογημενε ηταν φυσικο

  26. οταν δήλωσα οτι θα κάνω εντιμο αγώνα το εννούσα δέχομαι λοιπον τις κριτικές σας και ελπίζω να αλλάξετε γνώμη για μένα όταν με γνωρίσετε καλύτερα . ποτέ δεν με εννοιαξαν οι καρέκλες και όπου μου ζητήθηκε βοήθεια ήμουν πάντα εκεί .σκοπος μου είναι να δω τον τόπο έτσι όπως του αξίζει να είναι και όχι όπως καταντησε. αλλωτε είχαμε τουρίστες,ταξιδιωτικά γραφεία , καραβάκι ,ταβέρνες ,ενοικιαζόμενα δωμάτια …
    τώρα 20 χρόνια μετα τί? δεν θα σώσω τον κόσμο όμως θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι και ελπίζω άλλο ένα και όλοι εσείς.
    ευχαριστώ χαρα!

  27. ανεκδοτο της ημερας τα εργα γκιωνη.
    ειδικα αυτο το γηπεδο ισθμιας ηταν κορυφη.
    γηπεδο ισθμιας, και σημερα το μεσημερι ισθμιακος-αγιοθοδωρας παιζουν στο συνοικισμο.

  28. Χαρά καλά αυτά που γράφεις στις 11,56 μμ
    Ο υποψήφιος Δήμαρχος που διάλεξες να υποστηρίξεις
    Διέλυσε ένα ολόκληρο Λουτράκι και εσύ τώρα
    Περιμένεις να σου φτιάξη το χωριό σου ?
    Καμένο χαρτί είσαι τόσο εσύ όσο και όλοι σας
    Κρίμα – φύγετε όσο είναι νωρίς

  29. ε! εαν καταλάβατε η χαρά δεν πάει με γκίωνη αλλά με παύλου .
    και εάν ειστε τόσο αδαής και πιστεύετε ότι όλα αυτά τα έργα γιά γήπεδα , κολυμβητήρια spa κ.α προλαβαν να μελετηθούν και να ολοκλήρωθούν σε 4 χρόνια τότε ο δήμαρχος σας δεν είναι απλώς δήμαρχος αλλά ο sport billy!!!!!!!!!!!

  30. >>>>της αμαθειας συνεχεια…..
    3μιση χρονια ειναι η επομενη θητεια.
    αρα απο τους δοκιμαΖμενους μην περιμενετε τπτ.
    τους τοκους θελουν να περασουν, στους τραπεζικους τους λογαριασμους, κ μια ψιλοαποκατασταση στα δισεγγονα τους.
    κ εμεις οι υπολοιποι το χορο του Ζαλογγου.

  31. ΣΦΟΘΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΗ ΠΟΛΥ.ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ.ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΟΥ ΣΟΥΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ .

  32. μην πειραξετε τον δεδε είνα ο ηγετης μας η δουλεια του δεν έγινε αλλιώς το σχεδιο τους ηταν να εξαφανισουν αυτους που τους πηραν απο την αφανεια (τεταρτοι ηταν) για να δημιουργησουν νεους κουτους…
    Βρηκαν καποιους απο την κουλουρη και καποιους που με το προσωπείο της δημοκρατικης παραταξης (που σημειωτεον εκοψε τρεις φορες τις συνταξεις) που αναζητουσαν εναγωνίως το χρίσμα της Ν.Δ. στις εκλογές του 2006 (βλέπε Νικολαου σελ. 0) και κάποιους άλλους που έχουν δώσει τα χέρια με το αζημίωτο με το Γκιώνη θα πανε να πιάσουν το Σταυρό του
    Εσταυρωμενου Βοήθεια μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog