Η πολιτική και κοινωνική δομή της περιοχής μας αλλά και της χώρας βρίσκεται σε συνεχή αναδόμηση.
Η μεταρρύθμιση «Καλλικράτη» αλλάζει το τοπίο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ταυτόχρονα ,η δυσμενής οικονομική περίοδος που διανύουμε επιφέρει επιπλέον αλλαγές και εξελίξεις σε όλα τα κοινωνικοπολιτικά επίπεδα και μας φέρνει αντιμέτωπους με νέα δεδομένα.

Οι καταστάσεις επιβάλουν την ύπαρξη ανθρώπων στο προσκήνιο που με τη θέληση και την ικανότητα τους θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου τους, ανθρώπους που γνωρίζουν τις απαιτήσεις και ανάγκες της περιοχής που ζούνε και είναι ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω άδραξα της ευκαιρίας να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του κ. Παύλου Παύλου για τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.
Το όραμα μου είναι ένας δήμος , με προοπτικές για τους νέους ανθρώπους της περιοχής μας και με ποιότητα στην καθημερινή ζωή των πολιτών του.
Η εμπορική και επιχειρηματική ανάπτυξη του τόπου μας, ειδικά στα πλαίσια των αλλαγών με την μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», και η ανάδειξη της περιοχής ως τουριστικό προορισμό είναι μέρος των βασικών μου στόχων.
Το όραμα αυτό έχει ρεαλιστικές βάσεις και με τη δική σας στήριξη, την υποστήριξη του δυνατού πολιτικού συνδυασμού του κ. Παύλου και τη θέληση και αποφασιστικότητα που με διακρίνει σε όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας είμαι πεπεισμένη πως θα πετύχουμε να διαμορφώσουμε έναν τόπο με ισχύ λόγου και αναπτυξιακή προοπτική. Έναν τόπο με μέλλον που να αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση Χαρά Πολύζου.

Η κ. Χαρά Πολύζου, μεγάλωσε και ζει στους Αγ. Θεοδώρους.
Έχει φοιτήσει στα Τ.Ε.Ι. Ηλεκτρονικής Πειραιά και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή. Έχει συμβάλει δυναμικά στην αναβίωση του εμπορικού συλλόγου και μέσα από την ενεργή της συμμέτοχη: σε συλλόγους, εκθέσεις και εκδηλώσεις που αφορούν στην υποστήριξη του τόπου και των επιχειρήσεων του συγχρόνως, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσει κίνητρα για την ενεργή επαγγελματική δράση των νέων της περιοχής.
Είναι σύζυγος Υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού και μητέρα δύο παιδιών .
Είναι ενεργό μέλος όχι μόνο του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής αλλά και του ευρύτερα κοινωνικού καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου των Αγ. Θεοδώρων και συμβάλλει ενεργά στην στήριξη των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής με τη δική της συμμετοχή αλλά και της οικογένειας της
Με στόχο πάντα να εξελιχτεί η κοινωνία στην όποια ζούνε σε ένα ζωντανό, σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον