Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kαμία πρόσληψη από σήμερα σε δήμους,νομαρχίες

- Advertisement -
Από σήμερα, απαγορεύονται, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, οι διορισμοί και οι προσλήψεις κάθε κατηγορίας προσωπικού των....ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και των φορέων που εποπτεύονται απ΄αυτούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, η απαγόρευση προβλέπεται από το νόμο για τις εκλογές (30 ημέρες πριν τη διενέργεια των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων) και την εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Aναστέλλονται ακόμα όλες οι διαδικασίες επιλογής προσωπικού των παραπάνω φορέων. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ή ενστάσεων που είχαν ανακοινωθεί διακόπτονται και συνεχίζονται αμέσως μετά τη λήξη της αναστολής και μέχρι τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση εναπομείναντος χρονικού διαστήματος για την ολοκλήρωσή τους.

Η ανακοίνωση επισημαίνει επίσης οι φορείς των οποίων οι διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης εμπίπτουν στην παραπάνω απαγόρευση και ελέγχονται από το ΑΣΕΠ οφείλουν να αναπροσαρμόσουν τις προθεσμίες αιτήσεων και ενστάσεων.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και για τουλάχιστον 16 μήνες ακόμη θα απαγορεύονται μέχρι να οργανωθούν οι δήμοι απο τις συννενώσεις των ιδίων λόγο Καλλικράτη αλλά και απο τις αποσπάσεις των υπαλλήλων απο τις προς κατάργηση Νομαρχίες.

  2. ο γκιωνης παντως προλαβε …..

    15 προσελαβε προχτες στο Δημοτικο ΣΠΑ στο Λουτρακι !!!

    μαλιστα 3-4 εξ΄αυτων ειναι "κατα τυχη" στενοτατοι συγγενεις μιας κυριας υποψηφιας δημ. συμβουλου, η οποια αφου συζητησε με ολους σχεδον τους υποψηφιους δημαρχους, κατεληξε στο "καλο" παιδι …

    τα καλα και συμφεροντα ….

    μπας και καταλαβατε ποια ειναι ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog