Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτη συγκέντρωση χθες για τον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη

- Advertisement -

Πολύ καλά πήγε όπως μάθαμε η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας που έγινε χθες στο Loutraki Palace όπου παρεβρέθηκαν 60 υποψήφιοι της Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών.Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό μεταξύ των υποψηφίων και μετά από μια μικρή ομιλία του Δημάρχου κου Γιώργου Γκιώνη οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις σχετικά με τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Κορυφαίο στέλεχος της παράταξης μας τόνισε την σιγουριά του για την νίκη αφού όπως μας δήλωσε ”τα έργα μιλάνε από μόνα τους και οι συμπολίτες μας θα αναγνωρίσουν την σκληρή δουλειά που κάναμε τα 4 τελευταία χρόνια”

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΞΑΔΕΡΦΩΝ, ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΑ ?

    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ …

  2. φαντασου παραμυθιαζονται και μεταξυ τους οτι πανε καλα και αλλα τετοια αστεια πραγματα !!!

    τριτοι ειναι και το ξερουν …

    τον μονο που θα περασουν ειναι τον Τυροπιτακια ,,,

  3. ΡΕ 7.50 ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ !!!

    ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ …

    ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΘΩΟΤΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ …

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ?

    Ε ΤΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ (ΤΙ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ !!!)

    ΑΣΕ ΔΕΝ ΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ….

  4. Ανταλλαξαν αποψεις για το πως θα παραμυθιαζουν περισσοτερο τους αμοιρους ψηφοφορους ?

    Για το ποιος θα πει τα μεγαλυτερα ψεματα και ποιος θα ταξει τα περισσοτερα ?

    Δοκιμασαν τις καινουργιες μασκες του Πινοκιο και της Μαγισσας Φουρκας ?

    Ξεκαθαρισαν πανω στον χαρτη, για το ποια περιοχη του Δημου, θα ξεκοκαλισει ο καθενας τους, στην ατυχη περιπτωση που εκλεγουν ?

  5. Ελεος ρε παιδια με τον απιθανο τυπο που ας ευλογει τον κυρ Αντωνη που η απεχθεια του κοσμου στο προσωπο του τον εκανε Δημαρχο για μια τετραετια..ημαρτον δηλαδη..

    Εκτος απο τους στενα βολεμενους αυτη τη χαλια οικονομικα περιοδο που δικιο εχουν οι ανθρωποι και ειναι μαζι του ποιος αλλος μπορει να τον ξανα εμπιστευθει για Δημαρχο του τόπου/??

    Πλακα κανουμε αμα μιλαμε για επανεκλογη Γκιωνη…ειλικρινα δηλαδη οποιος και να βγει πιο χρησιμος θα ειναι απο τον εντολοδοχο του ΚΑΖΙΝΟ

    Ρωτηστε και τυε εργαζομενους εκει να δειτε την αποψη τους..εμεις καλα τα λεμα ακαδημαικα..εκεινοι ομως βιωσαν την εγκαταλειψη και ξαερουν..

  6. Μήπως ήτανε παρών και ο Μίχας;; Τους μίλησε ο Γκιώνης!!! Άρα κατάλαβε ο καθένας διαφορετικά πράγματα αφού το γκιώνη κανείς δεν τον πιάνει!! ¨ητανε ο Μπισμπίκης κταόντας τιμολόγια καζίνο, η Μαρία με τα χειρόγραφα του βιβλίου της,ο γεωργίου με τα 2000 το μήνα ,ο κοφινάς με την άδεια του ΙΚΑ και το κόσμο να κάνει ουρές χωρίς γιατρό.Μπράβο τους ήτανε μια ωραία ατμόσφαιρα.

  7. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΥΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΦΕΒΓΗ ΑΠΟΔΩ Ο ΑΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Κ.Τ.Λ.Π Η ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

  8. Η ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΪ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΟ ΣΠΑ;;;
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΞΕΡΟΥΜΕ… ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.
    60 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ;
    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΤΑ "ΒΑΡΙΔΙΑ";
    ΕΑΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

  9. όχι ρε παίκτη,θα ξαναφέρουμε τον ''θαλάσσιο ελέφαντα'' στην εξουσία γιατί δεν έχει χορτάσει ακόμα ύστερα από τα δεκάδες εκατομμύρια που έφαγε,γλύφτες ε γλύφτες του ΠΠ

  10. 8.08 οταν ηρθαν τα αποτελεσματα των ελεγχων που ο ιδιος ο Γκιωνης προκαλεσε και ηταν απαλλακτικα για τον Παυλου ελειπες;

    Οταν ο Μαρκελλος του ειπε να ζητησει συγγνωμη ελειπες;

    Οταν ο υποψηφιος του Γκιωνη Γιωργος Παυλου του ειπε οτι τον εξαπατησε οτι ο Παυλου ειχε φαει λεφτα ελειπες;

    http://loutraki-tv.blogspot.com/2010/10/289_06.html

    Δεν θα αφησουμε να επαναληφθει το βρωμικο 2006, τωρα ξερουμε

  11. 9-47..Απόλυτα σεβαστή η επιλογή σου να ψηφίσεις τον ''θαλάσσιο ελέφαντα''εμένα να με συγχωρήσετε δεν θα πάρω γιατί ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ την 12ετία του πρώην δημάρχου και θεωρώ ότι,ότι ήταν να δώσει το έδωσε(με το αζημίωτο βέβαια!).12 χρόνια ρε συμπολίτη είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,καιρός είναι να κάνει και καμιά δουλειά ή μάλλον να εξασκήσει την οδοντιατρική που ποτέ δεν εξάσκησε..

  12. Πόσα χρόνια έκανε τον οδοντογιατρό ρε κουμπάρε,ναι από Λουτράκι είμαι,πάτε να μας τρελάνετε?Πόσα πήρατε ή μάλλον τι σας έταξε ο ''θαλάσσιος ελέφαντας''?

  13. Λίγο προσοχή με τους χαρακτηρισμούς σας. Είναι εύκολο να συζητάτε πολυτισμένα και χωρίς να προσβάλλετε κανέναν. Προσπαθήστε το…

  14. Ε και?Τι έγινε με τα χρόνια.Εδω λέμε εαν είναι ικανος.Ηταν και ειναι ικανός ο ΠΠ. Ο Γκιώνης απόδειξε ότι δεν αξίζει μέσα σε μια τετραετία.
    Ετσι δεν είναι?
    Το πρόβλημα του ΠΠ ήταν η συμπέριφορά του λόγο ότι είχε μαζέψει επάνω του όλες τις αμαρτίες των βαριδιών που είχε δίπλα του. Που τώρα καυχιέται ο Γκιώνης ότι έχει δίπλα του.
    Εαν διορθωσει την συμπεριφορά του ο ΠΠ τότε είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή. Ο Γκιωνης έμεινε στα μισά απο αξιολόγηση. Απο δυνάμεις.
    Και αυτό γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν εχει αφήσει καμια προκαταθήκη στον δήμο για την συνέχεια.Οτι πήρε ένα πρόγραμμα και το άλλαξε και το ολοκλήρωσε κουτσα στραβα δεν σημαίνει ότι έκανε δικά του έργα. Ο επόμενος δήμαρχος ακόμη και να είναι ο Γκιώνης τι θα συνε΄χισει? Τι έχει ορίσει για την συνέχεια η Δημοτική αρχή της Παρέμβασης Πολιτών? Δεν υπάρχει πρσωπικό με κανέναν. Μιλάμε για την πραγματικότητα.
    Τι έχει σχεδιάσει και έχει εγκριθεί και θα συνεχιστεί την έπόμενη τριετία? Δυστυχώς τίποτα.
    Γιαυτό ο κόσμος κοιτάει δεξιά και αριστερά για να δεί ποιός είναι κατάλληλος δήμαρχος για να συνεχίσει την επόμενη θητεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog