Είναι πλέον αναμφισβήτητο πως η αγορά στενάζει και ο εμπορικός κόσμος  βλέπει καθημερινά όχι μόνο την πτώση του τζίρου αλλά και την μικρότερη προσέλευση των πελατών. Τα εισοδήματα έχουν συρρικνωθεί δραματικά και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην καταναλωτική συμπεριφορά.

Αυτό μας εξηγεί και αναλύει μιλώντας στο NewsIt ο κ. Αντώνης Θανόπουλος Ιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘’Κοχύλια ’’ στα Μελίσσια  λέγοντας πως πλέον “η μεγάλη κατανάλωση φέρνει το κέρδος”,  γι’ αυτό και έκανε μια τεράστια προσφορά-έκπτωση της τάξης του 70% προς τους πελάτες του με τιμές που ίσως να τον βάλουν ‘’μέσα’’ καθώς τα λειτουργικά έξοδα ενός εστιατορίου  είναι τεράστια.

 Ο ίδιος απευθύνθηκε σε μια εταιρεία που ανέλαβε να προωθήσει την μεγάλη έκπτωση (μέσω του ίντερνετ) που έκανε  για ορισμένο συγκεκριμένο διάστημα και αυτή η κίνηση του τελικά τον δικαίωσε.

Η σύζυγός του έρχεται κατά την διάρκεια της συνέντευξης και συμμετέχει στη συζήτηση μας λέγοντας πως κατάφεραν μέσα σε μόλις 15 μέρες να αυξήσουν το πελατολόγιο κατά 50% και μάλιστα τους έπεισαν να γίνουν και θαμώνες του μαγαζιού τους. Η κ. Ευη Θανοπούλου ενθουσιασμένη λέει : “Μας τίμησαν με την παρουσία τους από την άλλη άκρη του νομού, κέρδισα πελάτες καινούργιους.”