Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Να καταψηφίσουν το μνημόνιο ζητά ο Α. Σαμαράς στις δημοτικές-Ξύπνησε και ο Αντώνης τώρα,,τυχαίο;δεν νομίζω..-Έρχεται Τατούλης βρε

- Advertisement -

Να καταψηφίσουν την «πολιτική» του μνημονίου στις εκλογές κάλεσε τους πολίτες της Λακωνίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Σπάρτη.
Ο κ. Σαμαράς, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για «φοροεπιδρομή», συναντήθηκε στο διοικητήριο της Σπάρτης με το νομάρχη Λακωνίας Κώστα Φούρκα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο, στελέχη του κόμματος και τους βουλευτές του νομού, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους Λάκωνες είπε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι οι Λάκωνες είναι οι μαχητές της παράταξης, οι μαχητές της ευθείας γραμμής και όχι της τεθλασμένης, τους χαρακτήρισε το πιό πολύτιμο κεφάλαιο της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και τους κάλεσε να στηρίξουν στις εκλογές τον υποψήφιο για την περιφέρεια Δημήτρη Δράκο, ο οποίος, όπως σημείωσε, είναι άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, έτοιμος και αυτοδημιούργητος που οι συνάδελφοί του νομάρχες τον ανέδειξαν πρόεδρο της ΕΝΑΕ.

«Είναι ο άνθρωπος που θα διεκδικεί για την ανάπτυξη του τόπου και δεν θα επαιτεί».

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλός Μαλάκας και αυτός….θα φέρει την ανοιξη. Την πολιτική άνοιξη.Ο διασπαστής που τώρα δεν σηκώνει αντίλογο!! Που όποιον διαφωνεί τον διαγράφει.Αλλά τον έχουμε διαγράψει και εμείς. Θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπωσεις των δημοτικών εκλογών αλλά στα γκάλοπ δεν θα ανέβει ουτε 1,5 μονάδα.Αφού κανείς δεν τον πιστεύει. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ… ΚΑΙ …. το ΚΕΠ (ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ). ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Σαν τον Λοη είσαι και εσύ…χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αυτούς τους έχει πιάσει διάρροια…είναι ενεργοί…πολυ ενεργοί!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Οταν η κομματικη φανατιλα δεν καταλαβαινει πως πηγαμε στην απολυτη φτωχεια απο την επιλογη του ΔΝΤ τι αλλο να πει κανεις? η βλακεια των Νεεοελληνων δεν βλεπει την κλαταστροφη και τα μαγαζια που κλεινουν οπως και τους ανθρωπους που οδηγουνται στα ταμεια του ΟΑΕΔ είυε θελετε ειτε οχι η προταση του Σαμαρα ειναι η μονη λυση για τη χωρα…οσο πιο νωρις γινει πραξη τοσο πιο καλα για ολους εμας ακομα και για οσους επιμενουν να μην καταλαβαιβνουν τι συμβαινει διπλα τους σημερα..[περαστικα σας …καλημερα

  3. Ε όχι και μοναδική λύση ο Σαμαράς με τον Παναγιωτόπουλο εκπρόσωπο τύπου.. Έναν δημοσιογράφο τύπου Μπρούμελ!! Στο ΠΑΣΟΚ είχαν τον Τσοχατζόπουλο τώρα σε νεα έκδοση και στην Νεα Δημοκρατία.
    Τώρα όσο για την κατάντια μας .. κοίταξε την προσπάθεια τους να καπηλευτούν τις δικές μας προσπάθειες. Κοίτα να δείς πως προσπαθούν να συντηρήσουν την εξάρτηση και την αδιαφάνεια. Κοίτα πως όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό. Να συντηρηθούν στην εξουσία.
    Ε όχι και λύση ο Σαμαράς. Είναι ανίκανος και λέει και αυτός ψέματα με την σειρά του. Αναδιοργάνωση στον χώρο του δεν μπορεί να κάνει… θα μπορέσει να κάνει με την Ελλάδα.
    Δεν ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά σε γενικές γραμμές οι επιλογές είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Τι θα κάνει ο καθένας για ότι κλείνουν τα μαγαζιά?
    Τι φταίει ο κόσμος που οι επαγγελματίες τον καφέ με κόστος λιγότερο από 0.6 λεπτά τον χρεώνουν 3 και 4,5 ευρώ?
    Τι φταίει ο κόσμος που το ψωμί με 60% υγρασία ..νερό δηλαδή το χρεώνουν 1,5 ευρώ και είναι 700 γραμμάρια?
    Τι φταίει ο κόσμος που ο μαϊντανός είχε 100 δραχμές και το χρεώνουν ακόμη 1 ευρώ? Αντι για 0.15 λεπτά?
    Τι φταίει ο κόσμος που ένα μπουκάλι ουίσκι στην χονδρική έχει 8-9 ευρώ το γνήσιο βεβαια γιατι η μπόμπα κοστίζει 3-4 ευρώ και βγάζει 13 πλούσιες μερίδες και την κάθε μια την χρεώνουν μέσο όρο 10 ευρώ. Δηλαδή κόστος μπουκαλιού 9 ευρώ και το χρεώνουν 80 ή 90 ευρώ?
    Τι φταίει ο κόσμος που το απλο κουλούρι Θεσσαλονίκης ..ενα απλό κουλούρι γαμώτο μου κοστίζει 170 δραχμές??? Γαμώτο μου γαμώ.
    Τι φταίει ο κόσμος όταν δίνει για μπουρμπουάρ 1 ευρώ έτσι απλα…345 δραχμές και νιώθει και άβολα γιατί κανείς δεν του έμαθε την αξία του ευρώ. Όταν στην καθημερινότητα του έδινε ένα κατοστάρικο με το ζόρι το οποίο σημαίνει 0.10 λεπτά!!!
    Τι φταίει ο κόσμος που η καθημερινότητα του έχει αυξηθεί κατά 500% μέσα σε μία 10ετία.
    Από τσιγάρα βενζίνες διατροφή διασκέδαση.

    Και όλα αυτά θα τα φτιάξει ο Σαμαράς??? Ασε μας ρε φιλαράκι!!
    Καλύτερα άσπρο ή άκυρο παρά στην Νέα Δημοκρατία. Γιατί δεν έιχε την ΤΟΛΜΗ να κάνει τίποτα. Και ξεκίνησε με όλες τις προδιαγραφές. Το βασικό επιχείρημα ήταν αναδιοργάνωση του κράτους και επειδή το ξέρουν όλοι ότι δεν έχουμε κράτος το ενέκριναν. Και περίμεναν πράξεις. Να προχωρήσει σε τομές και αλλαγές. Αλλά ο Σαμαράς από μέσα και ο Αβραμόπουλος το μόνο που τους ένοιαζε ήταν μην λερωθεί η εικόνα τους. Τι έκαναν για να φωνάξουν και να αντισταθούν? Όχι μονο αυτοί αλλά όλοι τους εκεί μεσα?
    ΤΙΠΟΤΑ.
    Και το ΠΑ.ΣΟ.Κ δημιούργησε μια καλή εικόνα καταστροφής για να μπορέσει χωρίς απεργίες χωρίς αντιπολίτευση χωρίς δημοσιογράφους χωρίς αντίπαλο ουσιαστικά να παρει τις αναγκαίες προς την βιωσιμότητα της χώρας μας επιλογές.

  4. Φιλε των 9 και 20 οσο και να ειναι περιεργο συμφωνω σε ολα σχεδον μαζι σου..αλλα για την απιθανη συμπεριφορα μας ολα αυτα τα χρονια ευθυνες εχουμε ολοι μας εχουν ομως και εκεινοι που μας ελαγαν να παμε να παιξουμε και οχι να μας μαθουν να επενδυουμε στο σρηματιστηριο και εκεινοι που ελεγαν πριν ενα χρονο οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    Για τη ΝΔ που κυβερνησε δεν θα διαφωνησω μαζι σου δεν εκανε πολλα αν εξαιρεσει κανεις την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και καποιες μικροπροσπαθειες για το συμαζεμα του απαταλου κρατους αλλα ειμαι βεβαιος πως μιλαμε πλεον για εντελως ανομοια πραγματα

    Στηριζω Σαμαρα γιατι ηταν ο μονος που με κοστος πηγε αντιθετα στην υποδουλωση του Μνημονιου και στη εξαθλιωση της κοινωνιας μας αν και θα συμφωνησω μαζι σου πως μεγαλυτερη ευθυνη εχουμε σαν πολιτες λαμογια σχεδον ολοι μας παρα οι πολιτικοι μας και αν δεν αλλαξουμε λογικη και νοοτροπια ουτε ο Σαμαρας που στηριζω εγω ουτε το ΠΑΣΟΚ που συμπαθεις εσυ δεν θα μπορεσουν να κανουν ουσιαστικα κατι για να βελτιωθει η ζωη μας
    Λυπαμαι φιλε γιατι σημερα ακομα και να διαφωνουμε πρεπει να κουβεντιαζουμε και ξεχασαμε και να το κανουμε σωστα..χαρηκα την αντιθεση σου σε θεσεις μου γιατι η απαντηση σου ηταν σοβαρη και αιτιολογημενη και μπορω να συζητησω μαζι σου εστω και αν δεν συμφωνησουμε

  5. ρε παιδιά. Δεν υπάρχει σάλιο και αυτός δεν λέει τίποτα.Είπε ένα ανεδαφικό και ουτοπικό όχι στο Μνημόνιο και ο πολιτικός του λόγος συνοψίζεται στο "θα κάνω εξεταστικές όταν ερθουμε στην εξουσία"?
    Μπλε στρουμφάκια και πράσινα καλικαντζαράκια ακόμα και τώρα αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Η αυτοκριτική αυτών που μας κυβερνούν/κυβέρνησαν και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος δηλαδή είναι μόνο αυτά που είπε ο Ψαριανός και ο Πάγκαλος?
    Κοροιδεύουν τον κόσμο με τις εξεταστικές που μας κοστίζουν εκατομμύρια και στο τέλος βγάζουν καμιά τριανταριά πορίσματα?
    Και σπρώχνουν τον κόσμο στην ανέχεια και καλλιεργούν τον φασισμό κυρίως στην νεολαία που απογοητευμένη έχει χάσει κάθε στήριγμα ελπίδας και πίστης?
    Τρέμω για τα παιδιά μου!

  6. Φίλε των 10:18. Δεν συμπαθώ το ΠΑ.ΣΟ. ούτε έχω το έχω ψηφίσει ποτέ μου. Πράγματι οι ευθύνες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Την καθημερινότητα την ορίζουμε εμείς και όχι οι πολιτικοί της χώρας μας. Και επειδή είμαστε επαγγελματίες όλοι λίγο πολύ δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο όσοι θέλουν να έχουν διάρκεια και μέλλον.
    Δεν πιστεύω κανέναν αλλά θα πάω να ψηφίσω γιατί θέλω να είμαι τουλάχιστον υπόλογος στον ίδιο μου τον εαυτό.
    Όσο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ που έγραψα ότι έχει σωστή κατεύθυνση θα σου πω κάτι. Εμένα ξέρεις τι με πείραξε?? Ότι όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν απ οτην πολιτική ηγεσία αλλά όταν έρχεται το μαχαίρι στο καρπούζι τότε τρέμει το χέρι. Και έπρεπε να μας πουν ότι μας το επιβάλουν οι άλλοι. Οι άλλοι που θέλουν να πάρουν τα δανικά χρήματα τους ενώ εμείς να προσπαθήσουμε για την ίδια μας την πατρίδα δεν παίρνουμε καμία πρωτοβουλία.
    Έπρεπε να έρθει το ΔΝΤ να μας πεί ότι πρέπει να οργανωθούμε επιτέλους. Ότι πρέπει να κάνουν καταγραφή των δημοσίων υπαλλήλων. Να σε ρωτάει ο άλλος ..πόσους υπαλλήλους έχετε και να μην ξέρεις να απαντήσεις!! Να λές πόσοι συνταξιούχοι έιναι…και να λές θα κάνω απογραφή!! Για να μάθω και εγώ πόσοι είναι.
    Τετοια απλά πράγματα δεν είμαστε ικανοί να βάλουμε σε τάξη από μόνοι μας.
    Που είναι οι αρχισυνδικαλιστές μας που δεν έχουν κάνει ποτέ μου μια απεργία στο παρελθόν που να λεει.. ρε παιδιά μην προσλαμβάνεται άλλους.. δε ντους χρειαζόμαστε.
    Δεν κατάλαβαν ποτέ τους ότι θα έρθει η κατάρρευση. Αλλα στα αρχ…α του. Τι τους νοιάζει ο μαλακας ο φορολογούμενος θα πληρώνει.
    Δεν κατάλαβαν ότι στη ΕΡΤ δεν χρειάζονται άλλοι. Δεν μπορεί τα ιδιωτικά κανάλια να δουλεύουν με το 1/3 του προσωπικού και να παράγουν πρόγραμμα ενώ στην ΕΡΤ να μην κάνουν τίποτα.
    Το είπε εξάλλου ο Πάγκαλος αλλά πέρασε στα ψιλά. Φταίμε εμείς που ανδρώσαμε το δημόσιο με χαραμοφάηδες. Που κάναμε ασύστολα προσλήψεις για να μας ψηφίζουν.
    Ολο παραδοχές είναι πλέον όλοι τους. Αλλα κανείς τους δεν έχει κατηγορηθεί για κακοδιαχείριση.
    Ποιος είπε ότι εκλεγμένος βουλευτής είναι ικανός για την θέση του υπουργού?
    Δεν θα έπρεπε σε τρία θέματα να υπάρχει συναίνεση ?
    Υγεια ..Παιδία …Ασφάλεια (Στρατός – Αστυνομία)
    Όποιος βγεί να ακολουθήσει σε αυτούς τους τρείς τομείς ενιαία πολιτική!! Ακόμη και με ίδιους υπουργούς. Τι έγινε δηλαδή? Οι καλοί είναι μόνο στην ΝΔ ή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ?
    Σε χαιρετώ και ελπίζω και χαίρομαι να συζητώ και να ακούγονται αλήθειες. Γιατί η αλήθεια δεν είναι ποτέ μία. Εχει να κάνει με την οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα και εάν θέλεις να είσαι δίκαιος.

    Σε ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog