Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Α. Σαμαρά με Π. Παύλου

- Advertisement -

Εγκάρδια συνομιλία είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Παύλος Παύλου και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο επίσκεψης του κ. Σαμαρά στο νομό Κορινθίας ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο κ.Σαμαράς έδειξε ενδιαφέρον για τις Δημοτικές Εκλογές στο Λουτράκι και ευχήθηκε καλή επιτυχία και νίκη στο συνδυασμό του κ. Παύλου.

Από το blog του Π. Παύλου

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9 δευτερολέπτων συνομιλία. Τρομερή είδηση….. για πρωτοσέλιδο. Πότε πρόλαβε ο Σαμαράς και έδειξε ενδιαφέρον για τις Δημοτικές εκλογές είναι απορίας άξιο!!! Όπως απορίας άξιο είναι ότι ο κ.Παύλου είχε να δει το Σαμαρά από το 1980, γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται στο βίντεο.
    Πάντως όπως και να είναι, η είδηση αυτή είναι από μόνη της πολύ σημαντική.

  2. Η στήριξη Σαμαρά στον Παύλου βγαίνει από απλά μαθηματικά

    Ταγαράς=Παύλου
    Παπαφωτίου=Πετρίτσης

    Ο Ταγαράς κάνει αγώνα για Παύλου

  3. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ή ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ν.Δ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ; Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

  4. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΄΄ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ΄΄ΕΙΝΑΙ ''ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ '' ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ΄΄ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ'' Η Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΗΝΕΠΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΣΘΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΄΄ΜΑΛΑΚΙΑΣ'' ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΄΄ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΑΥΛΟΥ΄΄ ΚΑΙ ΘΑΦΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ.

  5. Ο Παυλου εχει το πιο πολυκομματικο ψηφοδελτιο
    Το να συναντιεται με τον οποιονδηποτε αρχηγό κόμματος δεν ειναι κακο ισα ισα

  6. Φιλε 3.12 τα νεα παιδια που λες οτι πρεπει να στηριξουμε ειναι ο Τσουγκος; Χιλιες φορες Παυλου που εχει γεμισει το ψηφοδελτιο με νεους

  7. ναι με νέους όπως νονού,κοντό,μαρίνη,λάμπρου αλλά και πάλι ο παύλος βρε παιδιά έκανε 12 χρόνια δήμαρχος δεν τον θεωρώ ούτε τον εξυπνότερο ούτε τον ικανότερο μέσα σε μια πόλη 15000 κατοίκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog