Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ν. Γόντικας: Η αποχή δεν είναι πολιτική θέση

- Advertisement -

Μετά την επιτυχημένη  εκδήλωση στους Αγίους Θεοδώρους  της Ν.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ με ομιλητές τους  υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Γόντικα, Παναγιώτα Φόρτη και Μενέλαο Μενελάου ήρθε η σειρά του Λουτρακίου.
Πριν από λίγες ημέρες, στην πλατεία ΟΣΕ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα : Τοπικές εκλογές και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις .Κύριος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος  περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκος  Γόντικας .Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της υποψήφιας  Δημάρχου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Παναγιώτας Φόρτη .Ο υποψήφιος  περιφερειάρχης τόνισε ότι τα τοπικά προβλήματα συνδέονται με τις πολιτικές και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων επηρεάζοντας  αρνητικά την καθημερινότητα των πολιτών όπως τα νέα μέτρα και τα μέτρα  που έχουν έτοιμα για μετά τις εκλογές .

Επίσης σχολίασε την πολιτική διαδρομή των δύο άλλων υποψήφιων περιφερειαρχών του κ. Δράκου και του κ. Τατούλη  .

Κατέδειξε το γεγονός ότι η αποχή δεν είναι πολιτική θέση ευνοϊκή για το λαό ούτε συνιστά διαμαρτυρία ,αλλά  την επόμενη των εκλογών θα ερμηνευτή από τα δυο μεγάλα κόμματα όπως τους συμφέρει, πρόκειται δηλαδή για άσφαιρα πυρά και δεν πρέπει οι εργαζόμενοι να μην χρησιμοποιήσουν το όπλο της ψήφου . Αλλά να καταδικάσουν αυτή την αντιλαϊκή  πολιτική.

  

Με πηγές από e-isto και Ριζοσπάστη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog