Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Λογοθέτη με κατοίκους του οικισμού Αγ. Μαρίνας

- Advertisement -

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  Κώστας Λογοθέτης ,επισκέφθηκε τον οικισμό Αγίας Μαρίνας στο Δ.Δ Ισθμίας και συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή .

Οι κάτοικοι εστίασαν το ενδιαφέρον τους στο θέμα της υδροδότησης ( δεν υπάρχει δημοτικό δίκτυο και λειτουργεί ιδιωτικό ) , ζήτησαν να εξεταστεί η περιβαντολογική μελέτη για παρακείμενη φάρμα η οποία λειτουργεί στην περιοχή , να ενισχυθεί το δίκτυο ηλεκτοφωτισμού αλλά και το οδικό δίκτυο , ενώ τόνισαν ότι ένα απο τα κυρίαρχα ζητήματα που τους απασχολούν είναι ο Γ.Π.Σ του Δήμου .
  Ο Κώστας Λογοθέτης δήλωσε στους κατοίκους της περιοχής ότι δεν προτίθεται να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις ,  τόνισε ομως  ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να γίνει , στα πλαίσια της νομιμότητας  και μετά απο συγκεκριμένη μελέτη η επέκταση του δικτύου ύδρευσης . Σημείωσε ότι έως ότου γίνει η επέκταση αυτή , θα εξασφαλίζεται η ομαλή υδροδότηση του υπάρχοντος δικτύου. Επίσης ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη μελέτη του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής , ώστε να ενισχυθεί αυτή πιθανόν και μέσα απο αυτόν . Επίσης δήλωσε ότι μετά την 1-1-20011 όταν οι αρμοδιότητες για το περιβάλλον ενταχθούν σε αυτές του Δήμου θα εξεταστεί το ζήτημα της φάρμας.
  Τέλος τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι ο Γ.Π.Σ είναι ένα τεράστιο θέμα που αποσχολεί τις περισσότερες περιοχές του Δήμου και ότι  πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα , κυρίως χωρίς να θέτει σε κίνδυνο το περιβάλλον.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα δούμε έναν άλλο Λογοθέτη μέχρι τις εκλογές. Ήδη το ψηφοδέλτιό του Πρασινίζει… Αυτός δεν ήταν που αρνιόταν κατηγορηματικά το χρίσμα; Και κάτι άλλο: Αν είναι όντως έτσι, τι δουλειά είχε η Σακοράφα στα εγκαίνια; Τυχαίο; Δεν νομίζω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog