Λίγες μόνο ημέρες προτού παντρευτεί, η 32χρονη Melissa Reed από τις ΗΠΑ, έμαθε με τον πιο παράξενο τρόπο την σκληρή αλήθεια που 26χρόνια τώρα η μητέρα της έκρυβε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Melissa επισκέφτηκε το Δημαρχείο της πόλης της για να πάρει άδεια γάμου.

Όταν λοιπόν οι υπεύθυνοι της ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούσαν να της δώσουν άδεια γάμου επειδή το πραγματικό της όνομα ήταν Eva Fiedler και όχι Melissa Reed, η 32χρονη έπεσε από τα σύννεφα!

Οι αρχές κάλεσαν αμέσως την μητέρα της στο τμήμα. Μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, η Debbie Reed -στην πραγματικότητα Nancy Fiedler- ομολόγησε τα πάντα.

Η Debbie Reed είχε απαγάγει την κόρη της το 1984, κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής διαμάχης που είχε με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία του παιδιού τους, της Melissa.

Η Debbie δεν ήθελε η κόρη της να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της που ζητούσε το δικαίωμα να βλέπει το παιδί του τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το 1984 πήγε τη γυναίκα του στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι του απαγορεύει να δει την κόρη του.

Από την πλευρά της εκείνη τον κατηγορούσε για βίαιη συμπεριφορά.

Ένα πρωί η Debbie μάζεψε όλα της τα πράγματα, πήρε την κόρη της και εξαφανίστηκε από το New Jersey.
Από τότε μητέρα και κόρη άλλαζαν συχνά ονόματα και διεύθυνση κατοικίας.
Η Melissa ήταν ένα φάντασμα για το κράτος καθώς ουσιαστικά δεν ήταν εγγεγραμμένη πουθενά.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η 32χρονη σήμερα Melissa, δεν γίνεται να μην γνώριζε τίποτα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την θεωρούν το θύμα της υπόθεσης.
Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, η Melissa μίλησε ξανά με τον πατέρα της.
Όπως όμως αποκάλυψε ο πατέρας της, κ. Fiedler, σε τοπικό site, η συζήτηση ήταν απογοητευτική.
«Η Melissa προσπαθεί να προστατέψει τη μητέρα της και φαίνεται σαν να μην θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί μου», είπε απογοητευμένος ο 62χρονος πατέρας.

Πηγή: www.protothema.gr