Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη σήμερα του Γιώργου Γκιώνη στο ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -


πηγή:istos

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λαλίστατος ο Γκιώνης!!! Είδατε τι εύγλωτα κουνούσε το κεφάλι του;; Ένοιωσε σαν στο σπίτι του μεταξύ των απόμαχων της δουλειάς ,όντας απόμαχος και αυτός.

    Κουλοχέρης

  2. Μια χαρα τα ειπε ο Γκιωνης στο βιντεο που ειδαμε.
    Αμμ ο Αλλος !!!!!!!!!!!!! που δηθεν μας χαριζει το νερο που βρισκετε σε Δημοτικο Δασος και σε περιοχη προστατευομενη απο Παγκοσμιο Οργανισμο !!!
    Και ξαναγυρναω στον Γκιωνη, προσεξατε πως απο την στιγμη που περασε την πορτα των ΚΑΠΗ, πως διεσχισε αρκετα μετρα μεχρι που εφτασε στην κουζινα και δεν μιλησε σε κανεναν ?
    Γιατι αραγε ?

  3. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΜΟΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΊΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.

  4. Η ΤΕΡΧΙΝΟΓΛΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ?ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΟΙΑ Η ΤΕΡΧΙΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!

  5. ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,,,,,,,,,,,,,,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΩΝ ΕΥΑΤΩ ΣΩΘΗΤΩ ΜΕΓΑΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. LETE GIA THN TERCHINOGLOU ALLA AFOY DEN EISTE IKANOI ESEIS OI IDIOI NA LYSETE TA PROVLHMATA TOY TOPOY SAS, E…! NAI SWSTA KYRIOI HRTHE H TERCHINOGLOU APO THN PATRA NA SAS TA LYSEI………….!!! A..! KAI MHN PSAXNESTE NA VREITE STAYROYS STA NEKROTAFEIA SAS.., DYSTYXOS PHRE KAI AYTOYS…..!!!

  7. ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΧΙΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!

  8. Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ!!!Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ????? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ?Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ?ΑΜ Ο ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ?Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΟΝ ΤΣΙΚΝΙΑ!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΑ!!!ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog