Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιοί είναι οι δεινόσαυροι της πολιτικής ζωής του τόπου μας;

- Advertisement -

Θέλουμε να μας πείτε γιατί μας έγινε ερώτηση από αναγνώστη και θέλουμε εσείς να απαντήσετε αν μπορείτε με επιχειρήματα.Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παυλος
    στεφας
    πρωτογιατρος
    μπαμπης
    μπισμπικης

    απο 300 χρονια τουρκικα εχουν στα κοινα ο καθενας, κ εχουν χορτασει μασες.
    κ τα 3σεγγονα εχουν αποκαταστησει.

  2. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ – ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
    ΠΡΩΤΟΝΕΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΚΟΥΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
    ΜΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΑΡΚΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΚΟΦΥΝΑΣ
    ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΚΛΠ

  3. Ρε συ Μιχαλη τι πολεμικες αναρτησεις ειναι αυτες, μετα λες δεν θελεις ασχημα σχολια στο blog σου. Χαλαρωσε λιγο υπαρχουν και πιο σοβαρα πραγματα απο τις εκλογες και απο το να προσπαθεις να τους βγαλεις ολους αχρηστους. Επικεντρωσου στα θετικα και μη μιζεριαζεις.

    Γνωμη μου αν θες κρατα τη, αν θες πετα τη
    Καληνυχτα

  4. Για ποιές πολεμικές αναρτήσεις μιλάς ρε φίλε 12:27;Δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε;Να κλείνουμε αυτιά και μάτια σε ότι παρατηρήσεις,επισημάνσεις ή ερωτήσεις μας προτρέπουν να κάνουμε συμπολίτες μας;Θέλετε να γίνουμε ένα blog κατευθυνόμενο;Ε..άμα είναι έτσι φίλε εγώ δεν θα μπορώ να βοηθήσω και πάω σπίτι μου..

  5. Οχι βεβαια αλλα αμα δεν κλεινεις αυτια και ματια γιατι διεγραψες σχολιο (με το οποιο δεν συμφωνω)που εγινε πριν 5 λεπτα και δεν σου αρεσε;
    Δεν το βλεπω τωρα

  6. Το διέγραψα γιατί ήταν άκυρο και έλεγε ότι τα ''παίρνω''.Ψάχτε αλλού για υπόγειες διαδρομές χρημάτων και ''ταξίματα μετεκλογικά''.Εξάλλου ξέρουν πάρα πολλοί ότι στο loutrakiblog δεν είμαι μόνος μου,,κλειδιά διαχειριστών έχουν 11 άτομα.

  7. και το πρωτο σχολιο λεει οτι τα παιρνει ο μπισμπικης γιατι δεν το διεγραψες; μονο εσυ εχεις αξιοπρεπεια; εχουν και οι αλλοι οικογενειες

  8. Ανώνυμος είπε…

    παυλος
    στεφας
    πρωτογιατρος
    μπαμπης
    μπισμπικης

    απο 300 χρονια τουρκικα εχουν στα κοινα ο καθενας, κ εχουν χορτασει μασες.
    κ τα 3σεγγονα εχουν αποκαταστησει.

    Δεν βλέπεις καλά μου φαίνεται φίλε 12:56,αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό,είναι άλλο,,επικεντρωθείτε παρακαλώ να είμαστε στο νόημα της ανάρτησης και απαντήστε με επιχειρήματα αλλιώς χάνουμε το επίπεδο…

  9. Επίσης να συμπληρώσω ότι καταδικάζω όλα τα ανώνυμα σχόλια που δείχνουν ''λαμογιά''χωρίς να το αποδεικνύουν..Αγαπητοί αναγνώστες ας κρατήσουμε ένα επίπεδο,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  10. Τους ριχνει στα αυτια σε ολους αυτους που αναφερετε, ο Μιτε.

    Απο μικρο παιδι τον θυμαμε να ειναι Κοινοτικος Συμβουλος, αργοτερα να αναβαθμιζετε σε Δημοτικο και τωρα που κοντευω να εγκαταλειψω αυτον τον ματαιο κοσμο, παλι ξαναειναι υποψηφιος.

  11. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΥΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΣ ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟΣ ΩΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΟΙΠΩΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΄΄ΒΑΡΙΔΙ'' ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΩΣ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΟΥ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΑΓΕ΄Ω ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

  12. Ο πιό ωραίος είναι ο 6:44. Μιλάει για ΠΑΣΟΚ όταν ό φυσικός αρχηγός τους ως σήμερα ο Μίχας πουλήθηκε στο Γκιώνη για μία μετοχή. Εντελώς συμπτωματικά είχε στη τσέπη του τρία (όχι ένα) τρία απαραίτητα χαρτιά για να πάρει μέρος στη δημοπρασία. Όλα εντελώς τυχαία. Εντελώς τυχαία έχει συναντηθεί με το Δρίτσα στην ΕΔΕΜ και επι τρίωρο (πάντα τυχαία) κουβέντιαζαν για τον καιρό.
    Άντε λοιπόν σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ ενωθείτε για νέο ξεκίνημα γιατί το παλιό ΒΡΩΜΙΣΕ ΠΟΛΥ.

  13. Δεινόσαυροι είναι εκείνοι που σαν τα προϊστορικά ζώα κινούνται με μόνο σκοπό την τροφή τους.Συνήθως όταν δεν δεν βρίσκουν τροφή τρωνε ο ένας τον άλλο ακόμη και τα παιδιά τους. Επίσης οι δεινόσαυροι δεν ενδιαφέρονται για κανόνες και ηθική αρκεί μόνο να γεμίσουν τη κοιλιά τους.
    Με αυτά τα κριτηρια ποιοί είναι αυτοί που πηδάνε από συνδυασμό σε συνδυασμό μόνο για τις θέσεις των 2000 το μήνα;; Ποιοί είναι αυτόι που αλλάζουν συνδυασμό μόνο για να πουλάνε τη παραγωγή τους;; Ποιοί είναι αυτοί που για να μείνουνε στην εξουσία θυσιάζουν ακόμη και τους πολύ δικούς τους ανθρώπους;;Ποιοί είναι αυτοί που για να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη ξεχνάνε ακόμη και την ευγνομοσύνη που οφείλουν;;
    Στη πρώτη κατηγορία κάνει μπαμ ο Χαραλ. Γεωργίου.Στη δεύτερη ο Μπισμπίκης και η Μαρία. Στη τρίτη ο Γκιώνης και ο Δρίτσας (φάγανε στεγνά τη Σούζη και το Λάμπρο).Στη τέταρτη βάλτε μόνοι σας εκείνο που διεκδικεί 3000.000 ευρώ από το δήμο και το χρωστάει στο Παύλου.Τι δεν ξέρετε το όνομα;;; Αυτός που έχει γαμπρό τον ακτινολόγο.΄Τώρα ξέρετε. Ναι για μένα αυτοί είναι οι αληθινοί δεινόσαυροι που μόνο τρώνε και τίποτα άλλο δε τους νοιάζει.

  14. Αγαπητέ φίλε 9.40.
    Είμαι και εγώ του ΠΑΣΟΚ αλλά καμία σχέση με αυτούς που Αλήθεια το πρόδωσαν όπως είπες ο Μίχας για μια μετοχή
    Αλλά και ο Κουράτος για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας που ήθελε
    Όπως δίπατε για αυτοπροβολή . Αναρωτήθηκε όμως ποιος θα τον ψηφήσει ?

  15. ORAIO TO NEO PASOK GIA TA EPOMENA XRONIA STON TOPO. ME SOYZY KAI KOYRATO? NA TOYS XAIRESTE. EXETE ROTHSEI KAI OI DYO TI DOYLEIES EINAI ETOIMOI NA PAROYNE? ANOIGOYN TA FTERA TOYS AP;O TO DHMO KAI PANE NOMARXIA. MEGALOSE FAINETAI TO STOMAXI TOYS. S' AYTO TO PASOK PISTEYOYME? NA TA ALLAKSOYME EDO KAI TORA OLA.

  16. Φίλε 9:52.

    Έγραψα το σχόλιο στις 9:40. Νοιώθω πολύ ριγμένος από αυτούς που υποτίθεται ότι ήταν μπροστά. Ο χώρος μας τελικά είναι ο πιό "τζάζ".Όλοι τροφοδοτούνται από εμάς.Μήπως είμαστε οι πιό καιροσκόποι;;;

  17. εκοινος που δεν παιζεται ειναι πρωιν κοινοταρχης ΙΣΘΜΙΑΣ Ο οποιος αρχικα αποκαλεσε τον εαυτο του΄΄πολιτικο βαριδι΄΄ και οτι αποσυρεται για να μπουν νεοι βρεθηκε '΄'ξαφνικα ''στη λιστα του τοπικου συμβουλιου του συνδ του λογοθετη ΄΄υποψιν οι προεδροι των τοπικων συμβουλιων αμοιβονται με το μισο του ποσΟυ που περνει ο προεδρος του ΔΣ ΔΗΛ. 1000 ΕΩΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ''και τωρα μαθαινουμε οτι καρατομισαν απο τη λιστα του ΔΣ ΕΝΑ νεο παιδι και αγωνιστη στις διεκδικησεις του χωριου αφου τον εξεθεσαν ανεβαζοντας τον στο μπαλκονι τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΡΩΤΖΙΩΚΟ του προτιναν να κατεβει στο τοπικο και να ανταλαξουν τη θεση του με το ΄΄πολιτικο βαριδι΄΄στο κεντρικο απο οτι ακουγεται ,τι πολ ''συναλαγη'' υποκριπτεται πισω απο αυτη την κινηση ξερουν ο λογοθετης και το πολιτικο ΄΄βαριδι'' μπραβο ρε κωστα εχεις ''ψωνισει απο σβερκο΄΄ οσον αφορα την επιλογη του μεντορα σου μυστικοσυμβουλου σου υποψιν ο κυριος αυτος παιρνει τρεις συνταξεις -αποζημιωσεις μια κανονικη και δυο συνδικαλιστικες, ετσι ενοει ο λογοθετης την ανανεωση και το νεο ηθος.

  18. 11.02 εισαι 3 μετρα οΦσαΪτ σου λεω.
    θα δεις το ψηφοδελτιο του λογοθετη κ θα καταλαβεις.
    αλλά τι να το κάνεις? "οι αδειοι τενεκεδες παντα θα κανουν θορυβο".

  19. για την ταμπακιερα θα μας τιποτα φιλε 1΄59 αμφισβητης τιποτα απο τα στοιχεια που παραθετει ο 11΄΄02 ηταν προταση του κωστα λογοθετη να μετακινηθει ο ΄΄πολιτικο βαριδι΄΄ στο κεντρικο ψηφοδελτιο'' σε συνενοηση φυσικα μεταξυ τους'' στη συσκεψη που ειχε το ψηφοδελτιο της ισθμιας ναι η οχι. οσο για τουσ αδειους τενεκεδες υπαρχουν πολλοι στο στρατοπεδο λογοθετη.

  20. εαν ημουν στη συσκεψη θα σου ελεγα.
    αυτο που ξερω, ειναι οτι το πολιτικο βαριδι που λεει ο αλλος παρα πανω, ειναι τοπικος υποψηφιος.

    για πες μου εσυ? εισαι διαφορετικο ατομο απο τον 11:02? ή ησουν παρων στις διαβουλευσεις που λες οτι εγιναν?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog