Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είσαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος; Διαφημίσου στο Loutrakiblog

- Advertisement -

Το loutrakiblog γεννήθηκε τον Ιούνιο και κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει το πρώτο σε επισκεψιμότητα ιστολόγιο του Λουτρακίου και ένα από τα 3 κορυφαία στην Κορινθία.

Δεχόμαστε καθημερινά σύμφωνα με το σύστημα μέτρησης της google (google analytics) περισσότερους από 700 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι αποκλειστικές μας ειδήσεις, έχουν κάνει το γύρο της ελληνικής blogόσφαιρας και όχι μόνο καθώς πολλοί ιστότοποι έχουν ως πηγή το loutrakiblog. Στα πλαίσια αυτά, δίνουμε τη δυνατότητα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, να διαφημιστούν στο loutrakiblog και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα.

Οι δυνατότητες που σας προσφέρουμε για την προβολή σας είναι οι εξής:

  • Προβολή στην ειδική ενότητα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.
  • 2 αναρτήσεις στη κεντρική σελίδα του loutrakiblog (Βιογραφικό και ανακοίνωση συμμετοχής σε συνδυασμό) καθώς και προβολή της προεκλογικής σας εκστρατείας.
  • Συνέντευξη στη web tv του loutrakiblog, η οποία θα γίνει σε επαγγελματικό studio στην Κόρινθο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας του loutrakiblog που θα βρείτε ΕΔΩ ή στο e-mail μας: loutrakiblog@yahoo.gr, στέλνοντας μας μαζί με το βιογραφικό, το τηλέφωνο, την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και μια έγχρωμη φωτογραφία.

Το loutrakiblog, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog