Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα φορτηγά ξανά στους δρόμους;

- Advertisement -

Πολύ πιθανό είναι να ξαναδούμε τις γνώριμες εικόνες των φορτηγών και των βυτιοφόρων αραγμένα αριστερά και δεξιά στις εθνικές οδούς, καθώς η Επιτροπή Αγώνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Την Κυριακή η Επιτροπή Αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων διοργανώνουν πανελλήνιο συνέδριο στη Θήβα και ένα από τα βασικότερα θέματα που θα τεθούν είναι το ενδεχόμενο των νέων κινητοποιήσεων.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δεν έχουν λάβει τίποτα από την κυβέρνηση και καμία διευκρίνιση για το πώς θα ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο. Μάλιστα, μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Τζωρτζάτος με τον κ. Χρυσοχοΐδη από τότε και ο κ. Τζωρτζάτος είναι εξαφανισμένος και δεν έχει δοθεί καμία λεπτομέρεια για το καθεστώς του αναπτυξιακού νόμου.

Πάντως, πολλές είναι οι φωνές ανάμεσα στους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων που κάνουν λόγο για νέες κινητοποιήσεις και με άλλους τρόπους. Πολλοί σκέφτονται να καταθέσουν τις πινακίδες και τις άδειες τους, ώστε να μην ισχύει πλέον η επίταξη, άλλοι προτείνουν καταλήψεις και άλλοι νέο κλείσιμο δρόμων.

Newsit

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog