Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη

- Advertisement -

Την ευκαιρία να βγάλουν νοκ άουτ έναν από τους διεκδικητές των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου θέλει να εκμεταλλευτεί η Εθνική Ελλάδας, στον αποψινό αγώνα με το Ισραήλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:45, Mega).
Η «γαλανόλευκη» θέλει να επαναλάβει το αποτέλεσμα της Πρωταπριλιάς του 2009, όταν τότε οι διεθνείς είχαν… καρφώσει τους Ισραηλινούς και πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Εκείνη την εποχή οι Ισραηλινοί έρχονταν στην Ελλάδα, παίζοντας ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για τη διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Ο Φερνάντο Σάντος ζήτησε από τους διεθνείς προσοχή στην «κόντρα» και ετοιμάζεται να παρατάξει με αλλαγές το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Καφές και ο Καραγκούνης, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Κατσουράνης (τον ρόλο που είχε με τη Λετονία, πίσω από τον φορ). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Νίνης, αριστερό ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μαλεζάς, Κονέ, Μάκος και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζιόλης, Πρίττας, Λυμπερόπουλος και ο τιμωρημένος Τοροσίδης. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Σαμαράς, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος.

Βίντεο και οδηγίες

Χθες οι παίκτες της Εθνικής παρακολούθησαν βίντεο με τις αναμετρήσεις των Ισραηλινών κόντρα σε Κροατία και Γεωργία. Παράλληλα, όμως, ο Σάντος τους μίλησε για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε πίεση στους φιλοξενούμενους ψηλά, ώστε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στους παίκτες, «να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθος και για να μην αφήσουμε ανοιχτούς διαδρόμους».

Στη συνέχεια, ζήτησε: «Να υπάρχει σωστή αλληλο-κάλυψη και οι γραμμές να είναι κοντά», και καταλήγοντας στην ομιλία του στους παίκτες, είπε: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε…».

Πώς θα αγωνιστεί το Ισραήλ

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Λουί Φερνάντεζ το Ισραήλ απέναντι στην Ελλάδα. Εκτός του τραυματία Μπεναγιούν, ο Γάλλος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπεν Χαΐμ.

Ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Αουάτ (τερματοφύλακας), Μποντάρβ (δεξί μπακ), Κεϊνάν, Τ. Κοέν (κεντρικοί αμυντικοί), Νταγιάν (αριστερό μπακ), Βέρμουτ (δεξί χαφ), Α. Κοέν, Νάχτο (στο κέντρο), Ρεφαέλοφ (αριστερό χαφ), Μπάρντα και Σέχτερ (το επιθετικό δίδυμο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεβίτα, Γκέρσον, Κολαούτι, Ζιβ, Μπεν Σουσάν, Άλμπερμαν, Μαλούλ, Καγιάλ, Μπεν Σαχάρ, Ντιγκάνι, Ε. Κοέν. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Μποντάρβ, Σέχτερ και Κεϊνάν.

Τα εισιτήρια του ματς

Περίπου 10.000 χιλιάδες εισιτήρια είχε διαθέσει μέχρι χθες το απόγευμα η ΕΠΟ. Τα εισιτήρια σήμερα θα διατίθενται: 1. Από εκδοτήρια του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα. 2. Από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ στον σταθμό «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 14:00.

Sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog