Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κώστας Λογοθέτης στην PEPSICO – HBH

- Advertisement -

Στα πλαίσια των επισκέψεων του σε σωματεία και συλλόγους εργαζομένων της περιοχής ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης
, συναντήθηκε με το σωματείο εργαζομένων στην PEPSICO – HBH. Οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν την σημασία λειτουργίας του εργοστασίου για το Λουτράκι και τόνισαν ότι θα πρέπει να παραμείνει στην περιοχή. Ανέφεραν ότι το εργοστάσιο από άποψη ποιοτικού ελέγχου είναι ένα από τα αρτιότερα που υπάρχουν και ότι οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον. Η συζήτηση επεκτάθηκε και για τον υδροφόρο ορίζοντα και εκφράστηκε η ανησυχία τους γι’αυτόν.
Ο Κώστας Λογοθέτης δήλωσε προς τους εργαζόμενους ότι: “Το νερό του Λουτρακίου είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου αλλά και η ταυτότητα του,αφού μέσα από αυτό έχει γίνει γνωστή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό η περιοχή. Τόνισε ότι το εργοστάσιο πρέπει να παραμείνει στην περιοχή και να βοηθήσει αφού έχει άρτιο ποιοτικό έλεγχο, για την διασφάλιση της ποιότητας του νερού Λουτρακίου.

Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τον υδροφόρο ορίζοντα και να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους, να τον προστατεύσουμε με όλα τα μέσα και να υπάρξει συστηματική παρακολούθηση του, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε δεν νοείται Λουτράκι χωρίς το νερό του.

Δήλωσε ότι ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο έργο που γίνεται στην περιοχή, ότι το νερό πρέπει να αποτελεί καθημερινό μέλημα και η δημοτική αρχή να αντιμετωπίζει το θέμα με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog