Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μας κατηγορεί και πάλι ο Πάγκαλος

- Advertisement -

Μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και προκαλεί και παλι θυμό στους έλληνες πολίτες η συμπεριφορά του και οι δηλώσεις του! διαβάστε τι είπε αυτή τη φορά…

«Μέρος της διαφθοράς δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι πολίτες», υποστήριξε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους, αλλά ούτε και να διαιωνίσει το φαινόμενο των συμβάσεων που διαρκώς ανανεώνονταν έως ότου βρεθεί τρόπος για να μονιμοποιηθεί κάποιος.

Κληθείς να σχολιάσει το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε: «Αυτό είναι το θέμα; Μου είναι αδιάφορο ποιος το είπε αυτό. Αλήθεια δεν είναι; Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα».

Και συνέχισε : «Δεν μετέχει στη διαφθορά αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να διοριστεί, αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στην Αθήνα;» διερωτήθηκε.

«Οι συμβάσεις είναι συμβάσεις. Οι συμβάσεις λήγουν. Οι μόνιμοι θα παραμείνουν μόνιμοι», ξεκαθάρισε.

Στο σημείο αυτό κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι αντί να επανιδρύσει το κράτος, όπως έλεγε, διπλασίασε το ποσό που απαιτείται για την καταβολή των μισθών και ημερομισθίων στο Δημόσιο. «Αύξησε τον αριθμό των απασχολουμένων στο Δημόσιο κατά 50%», υποστήριξε, σημειώνοντας πως η χώρα εισπράττει φόρους και δανείζεται «για να πληρώνει δημοσίους υπαλλήλους».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά «λαϊκιστή του αισχίστου είδους», συμφωνώντας με την εκτίμηση του Κων/νου Μητσοτάκη ότι είναι αφελέστατη η άποψη ότι μπορούν να μειωθούν οι φόροι, να αυξηθούν τα εισοδήματα και να μειωθεί το έλλειμμα.

Μέσα στον τελευταίο μήνα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει εμφανιστεί αρκετά προκλητικός.

Sarotiko

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ? ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ…..

  2. ναι ετσι ειναι αλλα δεν φταιει ο παγκαλος.
    φταινε αυτοι που το ψηφιζουν.
    ο παγκαλος ειναι η αποδειξη της καταντιας του πολιτικου συστηματος και
    δειχνει οτι δικαια ο λαος τους εχει ολους για πεταμα.
    εμεις τι φταιμε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog