Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μπάκος “Με τους πολίτες μπροστά”

- Advertisement -

Ο Γεώργιος Μπάκος, γεννήθηκε το 1959 και είναι παντρεμένος με ένα τέκνο. Είναι τελειόφοιτος οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ενώ έχει πλούσια κατάρτιση από το Athens Laboratories of Business, το Ashridge Management College και το Coverdalle Institute.

Παράλληλα είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το μεγαλύτερο ινστιτούτο πωλήσεων και διοίκησης παγκοσμίως Sandler Sales & Management Institute.
Μετά από μια επιτυχή θητεία ως ημι-επαγγελματίας αθλητής καλαθοσφαίρισης στον Πανελλήνιο και τους Αμπελοκήπους, τελείωσε την καριέρα του ως αθλητής και προπονητής στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, οργανώνοντας παράλληλα και τα πρώτα τμήματα υποδομής μετά την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του Λουτρακίου.
Τα τελευταία 22 έτη, διετέλεσε ένα ικανότατο στέλεχος μεγάλων διεθνών και Ελληνικών επιχειρήσεων, με σημαντική τεχνογνωσία και εξαιρετική επιτυχία σε θέματα ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, διαμόρφωσης στρατηγικής και διαχείρισης ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων, με εμπειρία διοίκησης έργων σε αγορές της Ελλάδος, της Κύπρου, των Βαλκανικών χωρών και της Μέσης Ανατολής, καθώς και σημαντική εμπειρία σε θέματα τουρισμού, διανομής προϊόντων και υπηρεσιών, και τηλεπικοινωνιών. Ορισμένες από τις θέσεις και εταιρείες απασχόλησης του πρόσφατου παρελθόντος ήταν:

  • Γενικός Διευθυντής επιχειρήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, του μεγαλύτερο ομίλου εταιρειών αυτοκινήτου και οχημάτων στα Βαλκάνια
  • Γενικός Διευθυντής επιχειρήσεων του Ομίλου Inchcape Holding και Toyota Hellas
  • Εμπορικός και μετά Γενικός Διευθυντής της Eurodollar Hellas
  • Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας διανομής τηλεπικοινωνιακού υλικού και κατασκευής τηλεπικοινωνιακών έργων Plural AE, μεγαλύτερης στο είδος της στα Βαλκάνια και υπεύθυνης για το σχεδιασμό και την κατασκευή των υποδομών κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων

Είναι από το 1995 τακτικό μέλος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων Ελλάδος, μέλος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου ενώ είναι πρώην μέλος και επι σωρεία ετών γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων και Ενοικίασης Αυτοκινήτων Ελλάδος.
Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα πρέπει να είναι αρωγός στις προσπάθειες ανάπτυξης της περιοχής, στις προσπάθειες βελτίωσης των οικονομικών του Δήμου και στις προσπάθειες βελτίωσης διαβίωσης του κοινωνικού ιστού του δήμου, ειδικά τώρα που ο δήμος διευρύνεται περιλαμβάνοντας και την περιοχή των Αγ. Θεοδώρων, ο Γεώργιος Μπάκος σε συνεργασία με τα όργανα του συνδυασμού «με τους πολίτες μπροστά» έχει ήδη εκπονήσει σχέδια δράσης για άμεση αντιμετώπιση, αλλαγή και σημαντική βελτίωση είναι:

  • Η ανάπτυξη του τουρισμού. Το πάλαι ποτέ κραταιό Λουτράκι έχει απωλέσει όλες τις συνεργασίες με τουριστικούς πράκτορες από όλο το κόσμο, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι οργανωμένοι επισκέπτες οι Φιλανδοί να αποφασίσουν –και αυτοί- να διακόψουν από τα προγράμματα τους τον προορισμό του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής. Ήδη έχει εκπονηθεί σημαντική μελέτη και σχέδιο δράσης για άμεση αλλαγή και προσέλκυση τουριστικών φορέων από χώρες όπως Ουκρανία, Ρωσία, Σκανδιναβικές χώρες, Γαλλία, Ιταλία και άλλες χώρες, μέσω ειδικών προγραμμάτων προβολής της περιοχής και δημιουργίας κινήτρων. Επιπλέον υπάρχουν ήδη σχέδια προσέλκυσης επισκεπτών σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες διοργάνωσης κρουαζιέρας, ενώ τέλος μεγάλο δέλεαρ προσέλκυσης τουρισμού καθόλη την διάρκεια του έτους είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων ιατρικού και ιαματικού τουρισμού σε συνεργασία με το νέο τοπικό υδροθεραπευτήριο και την ιδιωτική μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης.
  • Η διαμόρφωση τρόπου λειτουργίας των δημοτικών οργανισμών με γνώμονα την δημιουργία κέρδους και νέων θέσεων εργασίας. Καλά τα έργα, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και πως να τα λειτουργούμε ούτως ώστε να μην αιμοραγεί ο δημοτικός προϋπολογισμός. Οργανισμοί όπως το υδροθεραπευτήριο και το συνεδριακό κέντρο θα πρέπει -σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς και επιχειρήσεις- άμεσα να γίνουν ελκυστικοί και να δημιουργηθούν οι δυνατότητες κερδοφόρας λειτουργίας.
  • Η άμεση εξεύρεση οικοπέδου με την δυνατότητα κατασκευής σύγχρονων χώρων στέγασης του Λυκείου Λουτρακίου. Το θλιβερό ρεκόρ των 630 μαθητών γυμνασίου και λυκείου Λουτρακίου σε ένα άθλιο κτήριο ικανό για την στέγαση λιγότερων από τους μισούς των υπαρχόντων μαθητών, χωρίς φύλαξη και υποδομές, αποτελεί ντροπή για την υφιστάμενη και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και του Δημάρχους των, ειδικά όταν έχει εγκριθεί το κόστος από τον αρμόδιο οργανισμό σχολικών κτηρίων. Είναι αίσχος να προηγούνται άλλα έργα και άλλες ενέργειες από την εξεύρεση λύσης για τη νεολαία του τόπου.
  • Ο συντονισμός για καλύτερη καθαριότητα της πόλης. Η πόλη, η παραλία, τα πάρκα και οι περιβάλλοντες χώροι θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα
  • Ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με έμφαση στην βελτίωση του περιβάλλοντος, την μείωση της δημοτικής και οικειακής κατανάλωσης από παραδοσιακές ενεργοβόρες πηγές και την δημιουργία σημαντικών εσόδων για τον Δήμο. Ήδη υπάρχουν έτοιμα σχέδια παραγωγής ενέργειας μέσα από τη διαχείριση των απορριμάτων και της επεξεργασίας λυμάτων, για ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων σύγχρονης τεχνολογίας με σκοπό την αυξημένη παραγωγή στον μικρότερο δυνατόν χώρο, αλλά και για ανάπτυξη αιολικής ενέργειας σε απομακρυσμένες περιοχές με υψηλή συχνότητα αυξημένων ανέμων.
- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τετοιους χρειαζεται ο δημος μας αφθαρτους με νεες ιδεες!οχι δεινοσαυρους και ανακυκλοσιμους!!αυτοι που κραζετε μαλλον το ξερετε γιαυτο τα γραφετε!!θα σας περασει!!!!γιωργο καλο αγωνα

  2. Απο ότι ξέρω το American University of Athens ή American College of Athens (αν είναι τα ίδια) είναι το Deree. Βέβαια αλλιώς τότε και αλλιώς τώρα που έχει βρωμίσει ο κόσμος πανεπιστήμια και κολλέγια.

  3. Καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Αν δεν είχα τον αδελφό μου στον Πετρίτση θα τον ψήφιζα. Καλή επιτυχία Γιώργο

    Κώστας Π.

  4. Εγώ δεν τον ξέρω, αν και το βιογραφικό είναι πολύ καλό.
    Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι ο αδελφός του έχει την καλύτερη μακαρονάδα και πίτσα (έλα γιατί έχουμε τρελαθεί εντελώς με τα δημοτικά)

  5. O Γιώργος Μπάκος είναι το 'άτομο'!Αν οι σχολιαστές έχουν να πουν κάτι επί της ουσίας περί Γιώργου Μπάκου καλό θα ήταν να σχολιάζουν με επιχειρήματα.Αυτός είναι ο λόγος που σαν loutrakiblog αφήσαμε ελεύθερα τα σχόλια..

  6. einai ntroph tou k mpakou na xrhsimopoih to diko mou kai alla 600 gia thn dikh tou politiki provolh tha tou elega mpravo ean ayto to ekane 1 mhna prin giati kai tote ta provlimata uphrxan eixe toso agnoia omos pou ekmetaleythke to gegonos apo mia katagkelia pou ekane kapoios allos gia na dhmiourghsei entyposeis 20 meres prin tis ekloges NTROPH SOU K MPAKO tetoious eixame!!!!!

  7. Φίλε μου καλέ που διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου σε κάθε αναφορά στο πρόσωπο μου, καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου. Αν πιστεύεις όντως ότι γίνεται καπηλεία του θέματος, δεν μπορώ να αλλάξω την άποψη σου. Αν το κάνεις γιατί πρέπει και έτσι είθησται, οκ σεβαστό και αυτό. Να σου πω όμως ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω νωρίτερα γιατί τα σχολεία άνοιξαν στις 12 Σεπτεμβρίου και η γενική συνέλευση έγινε μόλις προχθές.
    Επίσης, εάν δεν πιεστούν όλοι οι υποψήφιοι για να δεσμευτούν για λύση τώρα που είναι η προεκλογική περίοδος ούτως ώστε να γίνει το pressing μετά τις εκλογές στην όποια νέα δημοτική αρχή, τότε πότε πρέπει να γίνει?
    Αν όντως έχεις και εσύ το ένα από τα 630 παιδιά, γίνε αρωγός αντί για πολέμιος άσχετα αν με συμπαθείς ή με αντιπαθείς. Αυτά είναι έξω από προσωπικές επιδιώξεις.

  8. Ti entiposis ke alles paparies re dosiloge. Mipos o Gionis ke o Pavlou den to exoune grapsi to thema? Mipos exei xwro kai den to ksero? Mipos den exoun liksi ta "klouvia"? Exei filaksi pou opoios theli mpeni kai vgeni? Ti tsabounas lipon? Alla mallon sou thiksame ton dimarxouli sou ke ta simferonta sou. Opios exi paidi sto sxolio kseri ke simfoni. Enas bgike na fonaxi ke fovase mi xasis to psomaki sou.

  9. Φίλε κ. Μπάκο:

    Είναι σωστό να ανυσηχεί κάθε γονιός για τα προβλήματα λειτουργίας του σχολείου.Επίσης σωστό να επιδιώκει με κάθε τρόπο την άμςση λύση τους. Καθόλου σωστό νε χρησιμοποιείς σαν μοχλό πίεσης τη δημοσιότητα ΕΚΤΟΣ πόλης. Είμαι σίγουρος ότι στις εταιρείες που δούλεψες αν σε κάποιο υπάλληλο δεν άρεσε η υγιεινή στις τουαλέτες δεν πήγαινε στη τηλεόραση να εκθέσει ολόκληρη την εταιρεία!!!! Καλό λοιπόν το ενδαιφέρον αλλά μη γίνεται εκλογική εκμετάλευση δεν τιμάει ούτε εσένα ούτε τη πόλη.

  10. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 50.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!!!!!

  11. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΚΟ ΗΣΥΧΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΡΜΑΤΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΟΣΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:32
    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΛΙΚΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ!!
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
    ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΞΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ – ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ – ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Η' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

  13. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOGS ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΗ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2.000 ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑ BLOGS.

  14. Ρε παιδιά, είμαστε ανώμαλοι. Όταν κάτι δεν προχωράει και είναι κακό για το τόπο είναι προδότες όσοι το διαδίδουν πιο έξω. Όταν κάτι πάει καλά και είναι καλό (π.χ νέες εγκαταστάσεις, αποκριάτικο καρναβάλι, final four βόλλευ, τρίαθλο κλπ) γκρινιάζουμε γιατί δεν προβάλλεται πιο πολύ εκτός πόλης. Άρα είτε σας συμφέρει η διαιώνιση λόγω προσωπικών συμφερόντων ή θέλετε ψυχίατρο. Εγω δεν έχω παιδιά στο σχολείο αλλά αν είχα θα είχα κάνει βούκινο την ανικανότητα τους να βοηθήσουν.

  15. Τελικά έχουν δίκιο οι ξένοι που μας λένε ότι "έχουμε κυβέρνηση αυτό ακριβώς που μας αξίζει". Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε μια κοινή λογική σε απλά θέματα σα το σχολείο θα βρούμε στα σοβαρά. Ποιός είπε να θάψουμε το πρόβλημα;;Κανένας. Όλοι συμφωνούμε ότι δεν είναι καλό να διαδίδουμε τα προβλήματά μας αλλά να τα λύνουμε. Ναι προς τα έξω να διαδίδουμε τα θετικά ναί το καρναβάλι ναί τη θέλασσα ναί τα ιαματικά νερά. Ποιός έχει άλλη γνώμη;; Κανένας δεν συμφωνεί να τα θάβουμε εδώ. Να δίνουμε αγώνα αλλά για λύση. Πότε λοιπόν ο Μπάκος ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο να βάλει το πρόβλημα;; Να φωνάξει ,να στακβθεί αν πρέπει;; Πως λοιπόν ξαφνικά επειδή είναι υποψήφιος η ΜΟΝΗ λύση είναι η έξω δημοσιότητα. Κανονικά έπρεπε μόνος του να πεί ότι έγινε λάθος και να κλείσει το θέμα πολύ το κουβεντιάσαμε.

  16. Kαι να το κανεις βούκινο αλλά όχι τώρα που είναι εκλογές!!Όχι τώρα που είσαι υποψήφιος? Γιατί τι του είναι του εκάστοτε δημάρχου να σου τάξει και μετά να παρουσιάσει κωλύματα και να το διαιωνίσει εάν δεν το καταλάβει ότι είναι προτεραιότητα η σχολική στέγη. Αρα ο βιασμός προκαλεί αντίδραση.
    Και εάν ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν σου κάνει το χατίρι?? Θα πας σε άλλον? Η θα το χρησιμοποιήσεις για τις επόμενες εκλογές?

  17. Ρε παλικαρια, ο Μπάκος δεν είπε ότι ηταν παντα εδω και πηγε σε ολα τα δημοτικα συμβουλια. Απο το βιογραφικο του φαινεται οτι δεν ηταν εδω. Αλλο αυτο και αλλο αν νιαζεται η αν μπορει να προσφερει. Μην παντε να δημιουργησετε εντυπωσεις. Ασε που εγω βλεπω οτι εσεις το εκμεταλευεστε το θεμα για να κανετε πολιτικη χωρις να σας ενδιαφερει η λυση.
    Οχι μονο blogs και καναλια να φερει. Οταν ο γυμνασιαρχης και ο λυκειαρχης εχουν κανει 100 συναντησεις και υπομνηματα δεν ήταν τοπική αναφορα? Οταν ο συλλογος γονεων εχει κανει καθε χρονο απειρες παραστασεις δεν ηταν τοπικη αναφορα? Οταν ερχεται ο Τατουλης και του λεμε για τον προαστιακο και τη μαρινα δεν ειναι αναφορα εκτος της πολης? Αλλα σας σιχαθηκα πια και το καλο ειναι οτι και η νεολαια οπως και εγω σας εχει σιχαθει το ιδιο.

  18. Ωραίος ο 2:26!!!!!!

    Είναι και αυτός οπαδός της δημοσιότητας ως η μόνη λύση για τα προβλήματα.
    Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τη λογική αυτή.
    Τα σχολία είναι νομαρχιακή ευθήνη . Τι έκανε τόσα χρόνια ο Λογοθέτης και ο Πετρίτσης;;; Τι τους είχαμε στη νομαρχία και δεν έκαναν τίποτα;;Τα ξύνανε;; Γιατί για τις δικές τους παπαριές φταίει ο Γκιώνης;; Τώρα λοιπόν Μπάκο μου γιατί σε έκοψε και δεν ολοκληρώνεις τις αναφορές ευθήνης λέγοντας ότι οι νομαρχιακοί μας εκπρόσωποι είναι τρίχες και μάλιστα κατσαρές;;; Τι έγινε η στελεχική σου λογική δεν φτάνει μέχρι να κατανείμει ευθήνες;;Μήπως επειδή οι ευθήνες πάνε και στο κολλητό σου τις κάνεις γαργάρα;; Τι επιβάλλει η νέα αντιμετώπιση του Λογοθέτη;;¨ολα για να εκλεγούμε;;

  19. Πολύ καλή η τοποθέτηση του 2.47. Την ασπάζομαι και εγώ σε ορισμένα σημεία. Με μια διαφορά. Πότε είπα ότι οι ευθύνες αφορούν μόνο κάποιους. Είπα ότι οι ευθύνες αφορούν όλους όσους θα μπορούσαν να δώσουν λύση και δεν έδωσαν. Εάν κάποιος δεν δει τα δικά του λάθη πρώτα και δεν τα παραδεχτεί, σημαίνει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί. Η ουσία είναι το πρόβλημα και η λύση του. Η λύση του μπορεί να είναι μόνο επαγωγική, άρα αφορά όλους τους εμπλεκόμενους. Δεν έχω μασήσει ποτέ τα λόγια μου ούτε θα το κάνω τώρα για πολιτικές σκοπιμότητες. Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά έτσι λειτουργώ και έτσι θα λειτουργώ εσαεί.
    Και για να διορθώνουμε….δεν έχω κολλητούς σε πολιτικό επίπεδο. Είναι ένα όχημα που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε στο τόπο, αν μη τι άλλο παραπάνω από ότι μας αναλογεί ως απλοί δημότες.

  20. Κατ' αρχην να ευχηθω καλη δυναμη στον Γιωργο το Μπακο.Δευτερον να κανω μια διευκρινηση.Ειμαι γονεας και παρευρεθηκα στο συμβουλιο του συλλογου γονεων και κηδεμονων του γυμνασιου.Επισημαινω λοιπον οτι ο κ. Μπακος οταν πηρε το λογο (αρκετες φορες) μιλησε σαν πατερας που αγωνια για την τυχη του σχολειου και την επιλυση των προβληματων του.Ο λογος του δεν ηταν ουδολως πολιτικος και τον συγχαιρω γι αυτο.Εκ των υστερων εμαθα οτι κατεβαινει υποψηφιος.Μην βιαστειτε να με κρινετε διοτι εγω δεν υποστηριζω αυτο τον συνδυασμο αλλα πρεπει να αναγνωριζουμε τα καλα.Επισης φιλε Γιωργο πολυ το χαρηκα όταν την "εμπαινες" στον Μαρινη, ο οποιος μονο για ψηφοθηρικους λογους ειχε έρθει και φανηκε απο την πρωτη στιγμη που πηρε το λογο.

  21. Όσο για το ενδιαφέρον του κ. Μπάκου? Δείχνει ειλικρινές. Αλλά θα πρέπει να έχει και χρονική διάρκεια αυτή η ειλικρίνια. Θα δείξει. Αξίζει όμως να έχει την ευκαιρία να το αποδείξει. Και μετά τη συνάντηση με τους εργαζόμενους του δήμου είχαν να πουν καλά λόγια για το στυλ, τις προθέσεις και την θέληση.

    Κώστας Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog