Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι έγινε με Παπαθεοδώρου – Λογοθέτη και δεν έγινε ‘γάμος’;

- Advertisement -
Λάμπρος Παπαθεοδώρου

Διάβασα στο loutraki tv που ανάρτησε επίσης την είδηση της καθόδου του επιτυχημένου πρώην αντιδημάρχου Πολεοδομίας ότι τον Λάμπρο Παπαθεοδώρου είχαν προσεγγίσει άνθρωποι του συνδυασμού ”Με τους πολίτες μπροστά” αλλά ύστερα ..
..από άστοχους χειρισμούς του Κώστα Λογοθέτη δεν υπήρξε συμφωνία! Μήπως κάποιος από τον συνδυασμό πρέπει να μας πει κάτι που δεν το γνωρίζουμε; Και ποιοί ήταν οι άστοχοι χειρισμοί που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος; Εγώ ρωτάω και περιμένω απάντηση γιατί είναι πασίγνωστο στους εκλογολόγους της πόλης ότι αν ερχόταν και ο κος Παπαθεοδώρου στον συνδυασμό που υποστηρίζω, η 2η Κυριακή θα ήταν ένας στόχος ακόμα πιο κοντινός και εφικτός. Ευχαριστώ για την βοήθεια στην σύνταξη τα παιδιά του loutrakiblog και περιμένω κάποιες απαντήσεις γιατί με τις εκλογές δεν παίζουμε κύριοι συμπολίτες, ή θα πάμε δυνατά με τα ντουφέκια γεμάτα ή να κάτσουμε σπίτια μας!
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φιλε 1.13 ο λογος ειναι πολυ απλος !!!

    ΣΠΑΝΟΣ και ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ δεν χωρουν στον ιδιο συνδυασμο !!!

    η εχθρα ειναι μεγαλη και κραταει πριν ακομα ενσωματωθει η Ισθμια στον Δημο μας …

    αρα απο την στιγμη που ο Φρυδας ειχε κλεισει πρωτος με τον Λογο, ενω ο αλλος φλερταρε με τον Γερου, δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να ερθει στον Λογο ο Παπ …

    απλα ειναι τα πραγματα …

  2. Αγαπητέ bloger .
    Επειδή είμαι πολύ κοντά και στις δυο πλευρές σας λέω το εξής .
    Ο Κώστας Λογοθέτης δεν έχει κάνη κανένα λάθος σε αυτή την περίπτωση
    Αντίθετα έκανε προσπάθειες πέραν του δέοντος και αυτό το λέω με πλήρη
    Ευθύνη του λόγου μου , m f είμαι διατεθειμένος εάν με καλέσεις αργότερα να σου δώσω κάθε πληροφορία και λέω αργότερα διότι εάν το κάνω τώρα θα κάνη κακό στον Λάμπρο .. Το πρόβλημα είναι καθαρά προσωπικά του Λαμπρού του Παπαθεοδώρου . Ένα όμως είναι γεγονός , δεν είναι η κατάλληλη ώρα τώρα να θίξουμε πρόσωπα και πράγματα . καλή επιτυχία στον Λάμπρο .
    Να είναι όμως δίκαιος και να λέει τα πράγματι με το όνομα τους

  3. φιλε 2.19 απο τοτε αλλαξαν πολλα …

    ασε και που τοτε ολα κρεμονταν σε μια κλωστη στις μεταξυ τους σχεσεις …

    αυτο ειναι το "προβλημα" του Παπ που λεει παραπανω και ενας φιλος, χωρις να θελει στην παρουσα φαση να το αναλυσει …

  4. μπραβο φιλε 2 19'' που θυμισες αυτο ακριβως, οτι ηταν μαζι με μανο απο εκει αρχιζει το προβλημα ο σπανος την ''εκανε΄΄ στο παυλου αρχικα σιωπιρως και αργοτερα με συναλαγη και ανταλαγμα την προεδρια του ΔΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι καθαρα πολιτικο αλλα εσεις του ΛΟΓΟΘΕΤΗ αδυνατειτε να καταλαβετε τη διαφορα.

  5. καποιοι προσπαθουν να δυναμιτίσουν το κλιμα χωρις λογο, εναντιον του Λογοθετη.
    ειναι ανανδρο πολιτικά!
    ο Λαμπρος δεν ειναι κανενα παιδακι, ουτε μασα τα λογια του.
    ηθελε να μεινει εκτος απογοητευμενος απο τα δρωμενα στο δημο κ αυτο εκανε.
    ειμαι σιγουρος οτι θα στηριξει τον κωστα κ οτι στο χωριο θα βοηθησει οσο μπορει.
    η βεντετα του με τον σπανο ειναι αληθινη αλλα αυτο δεν θα επηρεασει την πολιτικη του "μαγκια".
    μην ξεχνατε οτι υπαρχουν υποψηφιοι απο τα Ισθμια που εχουν αριστη σχεση με τον Λαμπρο, κ ειναι υποψηφιοι στο συνδυασμο του Κωστα Λογοθετη.

  6. Ρε σεις για να μην τρελαθούμε στο τέλος, απο πότε ο παπαθεοδώρου έγινε τοοοοοοοοοοοοσο αναγκαίος για την ύπαρξη του δημοτικού συμβουλίου. Απο πότε έγινε καλός δημοτικός σύμβουλος η μήπως δεν έκανε αγώνα οοοοοοοοολα αυτά τα χρόνια για να μας φορτώσει τον Γκιώνη. Πνευμαντιλογίας του κερατά. Η μεγαλύτερη φυγόκεντρη δύναμη σε κάθε συνδιασμό. Δεν ψηφίζω Λογοθέτη, όμως να αισθάνεται ανακουφισμένος που δεν έχει στον συνδιασμό του τον πυρινικό φυσικό-αγρότη. Σιγά μην συγκρίνουμε την αξιοπρέπεια του Σπανού με τον τυχοδιωκτισμό του Παπαθεοδώρου. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, είναι ο μόνος απο το ΠΑΣΟΚ που δεν συμμετέχει στον Λογοθέτη, είναι ο μόνος απο την κίνηση Γέρου που στέκεται μακριά απο τον Λογοθέτη ? προς τι λοιπόν οι ερωτήσεις για έναν κρυψήνοα αρχιγίσκο ?

  7. βεβαιως κ εκανε αγωνα για τον γκιωνη.
    κ οταν ο γκιωνης ηρθε στην εξουσια, εστειλε στα σκουπιδια αυτους που τον βοηθησαν κ του συμπαρασταθηκαν οπως ο Παπαθεοδωρου κ οχι μονο, κ κρατησε κοντα του τα λαμογια. μπισμπικη-μαριω-πρωτογιατρο-κοφινα-στεφα, κ κατι αλλους εξωθεσμικους.
    για αυτο θα παρει τωρα τον δρομο που του αξιζει ο γιωργακης.. ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ..!

  8. o Λάμπρος φίλε άφησε έργο στον δήμο και ήθελε να κάνει τομές στην Πολεοδομία αλλά δεν τον άφησαν τα συμφέροντα και ο γκιώνης,ποτέ δεν είχε αρχηγικές τάσεις και ούτε παίρνει 3 συντάξεις όπως ο σπανός!

  9. τι σημασια εχουν οι συνταξεις του σπανου, με τη δουλεια που εκανε ο παπ?
    ασχετα μεταξυ τους.
    παρανομα εισπρατει 3 συνταξεις ο σπανος?

  10. Ο Λάμπρος φοράει παντελόνια!!
    και έδωσε διέξοδο στον προβληματισμό που είχα σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές.
    Καλή Επιτυχία
    Ενας γνωστός σου απο τους Αγίους που του έκανες το τραπέζι μαζί με άλλους στο φιλοξενο σπίτι σου..
    Θα ξαναβρεθούμε να το θυμασαι

  11. 4-54 ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό?και ειδικά στην σημερινή εποχή τέτοιες κουβεντούλες δεν θα έπρεπε να τις λές γιατί από ξέρω είσαι και άνεργος..ε,κουμπάρε?

  12. Αν είχε΄η ακόμη έχει αρχηγικές προσδοκίες ο Παπαθεοδώρου, ας θυμηθούν όσοι παρακολουθούν δημοικά συμβούλια και δεν ενδιαφέρονται μόνο 1 μήνα κάθε 4 χρόνια για τα δημοτικά, πως συμπεριφερόταν ο Παπαθεοδώρου, όταν ο Γκιώνης είχε εκπέσει του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου, λόγω χρεών προς τον δήμο.-

  13. Πολύ γαλαντόμοι ρε είσαστε εδώ, μία ο Πετρίτσης να δώσει τα λεφτά που νομίμως δικαιούται πίσω (για τα βράχια), το τονίζω νομίμως, μια ο Σπανός γιατί έχει 3 συντάξεις (πιστεύω επίσης νομίμως), γιατί ρε παιδιά όταν πρόκειται για κάποιον άλλον εκτός του εαυτού μας να τον ρίξουμε στην πυρά? που ακούστηκε το ερώτημα νόμιμο και ηθικό για συντάξεις? ας σοβαρευτούμε λίγο.

  14. ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΟΣΟ Η ΣΤΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ. ΣΠΑΝΟΣ, ΜΑΝΟΣ, ΤΣΟΥΓΓΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΡΚΕΤΑ. Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝΤΩς ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΊΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΒΟΥΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΚΩΣΤΑ ΑΜΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΡΑ!

  15. καλα 5:15 πρεπει να χεις χασει την μπαλα λεμε.
    ποιος κουμπαρος κ πρασσειν αλογα μου λες?
    η συνταξη ειναι κ νομιμη κ ηθικη φιλαρακι,γιατι ειναι δουλεμενες αποδοχες κ εισφορες στα ταμεια..
    οσο για το ανεργος, σπαθι σου μιλαω εσκασα στα γελια μολις το διαβασα..εγω προσωπικα δεν ημουν ανεργος ποτε, γιατι τη δουλεια δεν τη φοβηθηκα κ ουτε βρηκα τιποτα ετοιμο… το παλευω παντα κ ας σου φαινεται περιεργο.
    μαλλον εχεις μπερδεψει προσωπα κ καταστασεις.

  16. την τρελα μου μεσα..
    ποια βαριδια κ ποια σαβουρα ρε γμτ?
    δλδ ο γκιωνης τι εχει? δεν εχει σαβουρα πολυκαιρισμενη?
    ποια ειναι η σαβουρα του Λογοθετη?
    5 ανθρωποι με πειρα στην αυτοδιοικηση ειναι σαβουρα?

  17. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΩΔΙΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ .ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΗΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ,, ΕΠΙΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ΄΄ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΄΄ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ'' ΚΩΣΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΘΗΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ,ΡΩΤΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ.

  18. ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΓΚΑΦΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ…

  19. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε προσωπικές επιθέσεις .
    Δεν είναι πρέπον , δεν δηλώνει ανδρεία , είναι πολύ
    κοινό και κατακριτέο .Θα διαψευστείτε όταν ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο και τότε τι θα έχετε να πείτε για δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα ? CH

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog