Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Ξανθιές όλου του κόσμου ενωθείτε”!

- Advertisement -

“Ξανθιές όλου του κόσμου ενωθείτε”! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του διεθνούς συνεδρίου για ξανθιές που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 21-24 Οκτωβρίου, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Ιούλιο, στη Σόφια της γειτονικής Βουλγαρίας.

“Είμαστε προνομιούχες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες γυναίκες και πολλά αστεία λέγονται για εμάς. Ακόμη και μεταξύ μας λέμε ανέκδοτα για ξανθιές” δήλωσε πριν λίγο καιρό στο βουλγαρικό κανάλι bTV, η Olga Uskova , επικεφαλής της… “Διεθνούς Ένωσης Ξανθών”!

Στις 23/10, οι ξανθές συμμετέχουσες, που παρά τις αισιόδοξες αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για 5.000, αναμένεται να φτάσουν μόλις τις 1.000, θα παρελάσουν στους στους δρόμους της Σόφιας.  Σκοπός τους, να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ καθώς ευελπιστούν να είναι οι περισσότερες ξανθές, που μαζεύτηκαν ποτέ σε μία περιοχή.

“Το ξανθό θα ακτινοβολεί τόσο πολύ που θα είναι ορατό από το διαστημικό σταθμό Mir”, δήλωσε η Uskova

Θα υπάρξει διαγωνισμός για την πιο όμορφη αλλά και πιο έξυπνη ξανθιά παρουσία καθώς και για το καλύτερο ανέκδοτο για ξανθιές. Τον… ύμνο του συνεδρίου ωστόσο, κόντρα στα προγνωστικά, θα τραγουδήσει μια μελαχρινή τραγουδίστρια από τη Βουλγαρία, η Klavdia!

πηγή:newsit
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog