Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άριστες οι σχέσεις Τατούλη – Δέδε

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις πλέον θετικές προβλέψεις υποδηλώνει η θερμότατη υποδοχή από τον κόσμο για τον κ. Πέτρο Τατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος».
Την Τετάρτη περιόδευσαν στο Λουτράκι με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δέδε και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο Λουτρακίου – Περαχώρας, όπου είχαν σύσκεψη σε εγκάρδιο κλίμα με το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Γκιώνη.

Η επίσκεψη στα εμπορικά καταστήματα επιβεβαίωσε ότι το κλίμα ανάμεσα στον Αρκά πολιτικό και τους πολίτες του Λουτρακίου ήταν άριστο. Ο Γιώργος Δέδες έλκει την καταγωγή του από το ορεινό χωριό των Πισίων, γεγονός που καθιστά τους Λουτρακιώτες ιδιαίτερα περήφανους. «Το Λουτράκι και ο Ισθμός αποτελούν σημεία αναφοράς για την Πελοπόννησο» δήλωσε κλείνοντας την περιοδεία του ο Πέτρος Τατούλης.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΤΡΟ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ. ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ. ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ Η ΣΟΥΖΥ ΤΩΝ ΒΡΑΧΑΤΗ ΓΚΙΩΝΗ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.
    ΠΕΤΡΟ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    Ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog