Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ vs Α.Ε.Κ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

- Advertisement -

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ο ΑΟΛ υποδέχεται την Κυριακή στο Θώδειο την ΑΕΚ ……. Ερμιονίδας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι πολύ καλή μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. 

Αυτό όμως που προβληματίζει τον κ. Πετρινιώτη είναι το κακό ξεκίνημα της ομάδας σε ορισμένους αγώνες στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό, με εξαίρεση τον αγώνα με τον Παναρκαδικό, ότι στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα ηττήθηκε στο μοναδικό παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε στο σκορ (Μαγούλα)! Όπως είναι λογικό, τον ανησυχεί το γεγονός η ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κυνηγάει την ανατροπή.

Ο τεχνικός των οράνιε θα στερηθεί των υπηρεσιών του νεαρού Παπαμετζελόπουλου, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πέλοπα. 

Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του ΑΟΛ περιμένουν αρκετό κόσμο – καιρού επιτρέποντος – την Κυριακή, αφού το θετικό ξεκίνημα της νεοφώτιστης ομάδας στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. 

Οι άνθρωποι του ΑΟΛ θα μοιράσουν πορτοκαλί μπλουζάκια της ομάδας στους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα παραβρεθούν θέλοντας έτσι να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του Θώδειου.

Η Α.Ε.Κ (Αθλητική Εξόρμηση Κρανιδίου) Ερμιονίδας παρουσιάζει τα δύο τελευταία χρόνια μια συνεχή βελτίωση και έχει φιλοδοξίες για μια πολύ καλή πορεία φέτος. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα πολύ καλά και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Προέρχεται από μία ήττα εντός έδρας από τον Παναργειακό με 4 – 1 σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ είναι μάλλον “μαγική” εικόνα. Στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, νίκησε στο Δρέπανο (1η αγωνιστική) με 5 – 1 και ήρθε ισόπαλη 0 – 0 στα Λουκίσια (4η αγωνιστική).

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2008 – 2009 τελείωσε το πρωτάθλημα με 47 βαθμούς στην 11η θέση. Στα εκτός έδρας παιχνίδια είχε ρεκόρ 6 νίκες, καμία ισοπαλία και 11 ήττες με τέρματα 19 υπέρ και 27 κατά.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 τερμάτισε στην 9η θέση με 40 βαθμούς. Στα εκτός έδρας παιχνίδια είχε ρεκόρ 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες με τέρματα 13 υπέρ και 20 κατά.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ.Δελφάκης με βοηθούς τους κ.κ Αναστόπουλο και Τριανταφύλλου του συνδέσμου Αρκαδίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog