Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο ΚΑΠΗ Aγίων Θεοδώρων ο Κώστας Λογοθέτης

- Advertisement -
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης και συζήτησε με δημότες της περιοχής. Αρχικά αναφέρθηκε σε προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, τονίζοντας κυρίως την μη λειτουργία του βιολογικού, την ανυπαρξία Γ.Π.Σ, τον μη καθορισμό της βιομηχανικής ζώνης, το οδικό δίκτυο, το ζήτημα της ύδρευσης και τα θέματα που απασχολούν τους οικισμούς. Στην συνέχεια έγιναν ερωτήσεις ....από τους παρευρισκόμενους κυρίως για θέματα υγείας, για την συγκοινωνία, την αστυνόμευση και τα αυθαίρετα.
Ο Κώστας Λογοθέτης τόνισε ότι: “Το ζήτημα της υγειονομικής κάλυψης της περιοχής είναι σημαντικό τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες κατά τους θερινούς μήνες, θα απασχολήσει άμεσα τη νέα δημοτική αρχή γιατί είναι και ευθύνη του Δήμου. Τόνισε ότι όλες οι περιοχές του Δήμου πρέπει να διασυνδεθούν με τακτική συγκοινωνία και ότι δεσμεύεται γι’ αυτό. Για το ζήτημα του δρόμου που συνδέεται με την ασφάλεια των μαθητών ανέφερε ότι είχε προτείνει λύση στον Δήμο η οποία ουδέποτε ελήφθη υπόψιν. Όσο αναφορά το θέμα της αστυνόμευσης, αφού δήλωσε ότι καταρχήν δεν είναι θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά κυρίως της κεντρικής εξουσίας, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση ώστε να στελεχωθεί το αστυνομικό τμήμα με ικανό αριθμό αστυνομικών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σημερινής κοινωνίας. Δήλωσε ότι για το Γ.Π.Σ πρέπει να κατατεθεί πρόταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να μην απορρίπτεται γνωμοδοτικά από το δασαρχείο όπως πρόσφατα έγινε με το αντίστοιχο Γ.Π.Σ του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας. Εξήγησε ότι πέραν των 13 εκλεγμένων περιφερειών θα υπάρχουν και 7 τέτοιες οι οποίες θα διορίζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση και ότι το ζήτημα των δασικών περιοχών είναι αρμοδιότητα της κεντρικής εξουσίας και το διαχειρίζεται αυτή. Σχετικά δε με το οδικό δίκτυο διευκρίνισε ότι θα υπάρξει τεχνική μελέτη με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Τέλος τόνισε ότι υπάρχει ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση, η οποία θα παρουσιαστεί στους δημότες της περιοχής τις προσεχείς ημέρες μέσω του ειδικού προγράμματος για τους Αγίους Θεοδώρους.”
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΕΔΡΑΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ – ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΛΥΤΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΚΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΗΝΤΟΥΣΑΝ , ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.

  2. 12:13 ο 68χρονος στεφας ("μαναρι μου" οπως αποκαλει οοολο τον κοΖμο), ριχνει στις εκλογες ενα 10χιλιαρο€ για να μαζεψει σταυρούς, ενω οι αλλοι δυο που λες, πανε με το σπαθι τους κ χωρις αβαντες απο πουθενα.

  3. 7:44? τους μάζεψε όλους τους νεολαίους ο ΗΡΩΔΗΣ…χαχαχαα..
    κάτι νήπια που απέμειναν τα αφήσαμε να καρδαμώσουν λίγο, κ θα παίξουν στις επόμενες εκλογές.
    μη σκιάζεσαι σου λέω. Όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο.

    Κώστας Δήμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog