Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το «καθάρισε» για το λαό του

- Advertisement -

Και τώρα πιάστε τον! Ο Ολυμπιακός με εμφάνιση πρωταθλητή πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από τα Πηγάδια, όπου θριάμβευσε με 3-0 της τοπικής Skoda Ξάνθης και εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Παράλληλα, ο Θρύλος πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και έδειξε ότι παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά την αγωνιστική ταυτότητα που επιθυμεί να του εμφυσήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ..
..κατάφερε να «νικήσει» ακόμη και τον Ηλία Σπάθα, αφού μέχρι το Σάββατο ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να κερδίσει στα τρία προηγούμενα ματς που τον διαιτήτευσε ο Πειραιώτης ρέφερι!
Μοναδική αλλαγή ο Πάρντο
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου προχώρησε σε μία μόλις αλλαγή και αυτή αφορούσε τη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Ούρκο Πάρντο αντικατέστησε τον Αντώνη Νικοπολίδη και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τις άλλες θέσεις, το σχήμα που παρέταξε ο Βάσκος προπονητής του Θρύλου ήταν ακριβώς το ίδιο σε πρόσωπα και διάταξη μ΄ εκείνο, που ξεκίνησε κόντρα στους νεοφώτιστους Θεσσαλούς.
Ο Βαλβέρδε ξεκίνησε τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-4-1-1, έχοντας ως βασική επιδίωξη να πιέσει πολύ τον αντίπαλο και να κερδίσει την μάχη στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Ππααδόπουλος και Ραούλ Μπράβο συνέθεταν την αμυντική τετράδα των «ερυθρόλευκων» με τον Ντουντού Σεαρένσε να είναι ο μοναδικός «κόφτης». Ο Ιμπαγάσα βρίσκονταν μπροστά από τον Βραζιλιάνο στον άξονα, με τους Ρόμενταλ και Ριέρα να καλύπτουν τους συνηθισμένους ρόλους τους τις δύο πτέρυγες και τον Νταβίντ Φουστέρ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κέβιν Μιραλάς που επιλέχτηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αντί του Μάρκο Πάντελιτς, ήταν ο μοναδικός κλασσικός φορ.
«Σφικτό» σχήμα ο Παράσχος
Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Παράσχος παρέταξε σχήμα με πολυπρόσωπο κέντρο, έχοντας ως σαφή επιδίωξη να κερδίσιε τη μάχη της μεσαίας γραμμής. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γκσπούρνινγκ με τους Μπέρτο, Γκλέισον, Βάλλα και Τζάγκι να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Οι Στρμπα, Φλίσκας και Μπόατενγκ ήταν οι τρεις ανασταλτικοί μέσοι , με τους Κατόνγκο, Στιούαρτ στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Τέλος, ο Μάουρο Πόι ήταν στην κορυφή της επίθεσης. Η πίεση ψηλά στον αντίπαλο, που ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λίγο έλειψε να αποδώσει καρπούς για τον Ολυμπιακό από το 3’, όταν ο Μιραλάς έκλεψε την μπάλα καις τη συνέχεια ελίχθηκε στην περιοχή της Skoda, αλλά το σουτ, που επιχείρησε ο Βέλγος φορ ήταν άστοχο.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να υπερέχει, επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ, που θα του έδινε από νωρίς σαφές προβάδισμα. Έτσι, αφού αρχικά στο 11 ο Ρόμενταλ, ίσα – ίσα δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει την σέντρα – ξυραφιά του Ραούλ Μπράβο, στο 14’ καλοζυγισμένο φάουλ του Ιμπαγάσα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Ισπανική συνεργασία και γκολ Ριέρα! Η υπεροχή του Ολυμπιακού δεν άργησε να αποφέρει καρπούς.
Μόλις στο 16΄ χάθηκε το … τόπι και ο Θρύλος άνοιξε το σκορ, όταν μετά από «μαγική» κάθετη μπαλιά του Φουστέρ ο Ριέρα πετάχθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και αφού απέφυγε όμορφα τον Γκσπούρνινγκ με ψύχραιμο πλασέ στην κενή εστία άνοιξε το σκορ. Με αυτόν τον τρόπο ο Άλμπερτ Ριέρα συνέχισε τη παράδοση, που θέλει την … οικογένεια Ριέρα να σκοράρει κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη επί θρακικού εδάφους και μάλιστα στο … ίδιο τέρμα, αφού στην ίδια εστία είχε σκοράρει και ο αδελφός του άσου του Θρύλου, που αγωνίζεται στον Πανιώνιο!
Οι γηπεδούχοι μετά το σοκ του γρήγορου σε βάρος τους, τέρματος προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση και στο 30’ είχαν το πρώτο τους σουτ με τον Μπόατενγκ, αλλά ο Πάρντο ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 34’ ο Μιραλάς «χόρεψε» τον Γκλέιστον και πάσαρε έξω από την περιοχή στον Ιμπαγάσα, που σούταρε άστοχα. Ο Γιώργος Παράσχος βλέποντας τον Ολυμπιακό να έχει πάρει την μάχη του κέντρου αποφάσισε να ρισκάρει και στο 35’ πέρασε τον επιθετικογενή.
Μαρσελίνιο αντί του Στρμπα
Ο Ολυμπιακός πάλι απείλησε στο 36’ όταν ο Φουστέρ επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο εξουδετέρωσε ο Γκσπούρνινγκ. Η Ξάνθη από την πλευρά της απείλησε ξανά στο 38’ με τον Πόι να πασάρεις τον Μπόατενγκ και τον τελευταίο να σουτάρει άστοχα. Ο Άλμπερτ Ριέρα στο 41’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε να … αυξήσει τον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Ο Μαρσελίνιο στο 42’ πήγε να βγει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού μετά από μπαλιά του Πόι, αλλά ο Ραούλ Μπράβο έβαλε έξυπνα το κορμί του και έδωσε τη δυνατότητα στον Πάρντο να βγει και να μπλοκάρει τη μπάλα Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά για τον Ολυμπιακό, όταν ο Ρόμενταλ «πούλησε» την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έδωσε τη δυνατότητα στον Πόι να ελιχθεί και να πασάρει την κατάλληλη στιγμή τον προωθημένο Μαρσελίνιο, αλλά το πλασέ, που επιχείρησε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης ήταν αδύναμο και έδωσε τη δυνατότητα στον Πάρντο να μπλοκάρει την μπάλα και να σώσει τον Ολυμπιακό.
Με επιθετικό πνεύμα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο μέρος και έτσι στο 47’ ο Ρόμενταλ σέντραρε στην καρδιά της άμυνας της Skoda, αλλά η κεφαλιά του Μιραλάς ήταν άστοχη. Στο 50’ ο Μιραλάς ξέφυγεόμορφα από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φουστέρ, αλλά το σουτ του Ισπανού πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Skoda Ξάνθη άγγιξε την ισοφάριση στο 51’ όταν ο Μαρσελίνιο «πάτησε»« όμορφα στον Κατόνγκο, το σουτ του οποίου αιφνιδίασε τον Πάρντο, αλλά ευτυχώς για τον Ισπανό πορτιέρο η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι αι απομακρύνθηκε..
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός ήρθε κατάφατσα στο 0-2,αλλά η κεφαλιά του προωθημένου Μέλμπεργκ εξουδετερώθηκε από τον Γκλέιστον
Το «καθάρισε» ο Τόρο!
Ο Θρύλος ζευγάρωσε τα τέρματά του το 53’ όταν ο Ιμπαγάσα «χόρεψε» την… μισή Ξάνθη και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, όπου ο Μέλπμεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Βασίλης Τοροσίδης με όμορφο τακουνάκι πέτυχε το 0-2, σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι στην ομάδα, που τον ανέδειξε.
Μάλιστα, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού δεν το πανηγύρισε το γκολ, ενώ χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους των γηπεδούχων!!!! Το γρήγορο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού έδωσε τη δυνατότητα στον Ερνέστο Βαλβέρδε να ρίξει στην μάχη τον Γιάννη Φετφατζίδη Στο 67’ ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά και σ’ ένα τρίτο γκολ, όταν ο Φετφατζίδης στην κόντρα τροφοδότησε όμορφα τον Μιραλάς, που σούταρε, για αν αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκσπούρνινγκ. Στο 68’ όμορφο μακρινό σουτ του Μαρσελίνιο βρήκε σ’ ετοιμότητα τον Πάρντο, που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 72’ είναι ξανά η σειρά του Κέβιν Μιραλάς να απειλήσει, αλλά το σουτ του Βέλγου άσου βρίσκει σε ετοιμότητα τον Γκσπούρνινγκ. Στο 73’ ο Μαρσελίνιο σουτάρει για να αποκρούσει ασθενώς ο Πάρντο. Γκολ α–λα Μέσι ο «Φέτφα»! Ο Ολυμπιακός επισφράγησε τον θρίαμβό του στα Πηγάδια στο 75’ με το «παρθενικό» γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο πρωτάθλημα. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Ραούλ Μπράβο και Μιραλάς και έπειτα την μπαλιά του Βέλγου, αφού αρχικά ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα με συρτό σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-3.
Ένα γκολ, που χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους των γηπεδούχων, οι οποίοι αναγνώρισαν το πληθωρικό ταλέντο του νεαρού σούπερ – σταρ. Ο Μάρκο Πάντελιτς στο 93΄με όμορφη ενέργεια αι σουτ υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκσπούρνινγκ, που έδιωξε σε κόρνερ.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά). Κιτρίνισε τους Βάλλα , Φλίσκα Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Καρσιώτης (Κορίνθου)
SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος (57’ Τομεσίδης), Βάλλας, Γκλέισον, Τζάγκι, Στρμπα (35’ Μαρσελίνιο), Φλίσκας, Μπόατενγκ, Κατόνγκο, Στιούαρτ (65’ Μπούγκα), Πόι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (55’ Φετφατζίδης), Ριέρα (65’ λ.τρ. Χολέμπας) Φουστέρ, Μιραλάς (85’ Πάντελιτς)
Ο MVP
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού αναδεικνύεται σε ηγετική φυσιογνωμία για τους «ερυθρόλευκους» αφού με την πληθωρική του παρουσία έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του να φύγει με το «τρίποντο» στις αποσκευές του από την πρωτεύουσα της Θράκης. Μεστό παιχνίδι από τον έμπειρο χαφ του Θρύλου, στον οποίο ανήκει το … μισό δεύτερο γκολ, όπου ζάλισε την άμυνα των γηπεδούχων πριν σεντράρει για τον Μέλμπεργκ.
Το ταμείο
Ο Ολυμπιακός με την εν γένει του αγωνιστική του συμπεριφορά και τις νίκες, που πετυχαίνει «χτίζει» χαρακτήρα και παράλληλα φροντίζει να στείλει μηνύματα προς διάφορους αποδέκτες ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει να του ξεφύγει το φετινό πρωτάθλημα!
Ο διαιτητής
Εύκολο έργο είχε ο Ηλίας Σπάθας. Ο Πειραιώτης ρέφερι δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο στην αναμέτρηση, αφού η έκδηλη ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν … περαιτέρω αμφισβητήσεις. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Σπάθας για πρώτη φορά διαιτήτευσε παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπου ο Θρύλος κέρδισε!
Η γκάφα:
Αναμφίβολα η φάση του 51ου λεπτού αποτελεί σημείο προς … αποφυγή για τον Ούρκο Πάρντο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπαικού, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος, λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος για τους «ερυθρόλευκους», αφού έβαλε λάθος τα χέρια του στο δυαντό μακρινό σουτ του Κατόνγκο, αλλά για καλή του τύχη (και του Ολυμπιακού φυσικά) η μπάλα στη συνέχεια βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθςε και το 0-2 του Τοροσίδης και το ματσάκι κάπου εκεί τελείωσε…
Λεπτό προς λεπτό
2ο ημίχρονο – 0-3 Τελικό
93′ Λήξη αγώνα. Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-3 Τελικό
93′ Κόρνερ από αριστερά, σουτ του Πάντελιτς
92′ Σουτ έξω από την περιοχή από τον Πόι, πολύ άστοχο
90′ Καθυστερήσεις +3′
89′ Σέντρα του Χολέμπας από αριστερά, δεν πιάνει την κεφαλιά ο Φουστέρ
88′ Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά
86′ Μπαλιά λόμπα για τον Πόι αλλά δεν πρόλαβε
85′ Επιτέλους πλάγιο, ο Πάντελιτς στη θέση του Μιραλάς
84′ 3 λεπτά περιμένει να βγει η μπάλα για να μπει ο Πάντελιτς
82′ Όμορφη κίνηση του Φετφατζίδη μέσα στην περιοχή, άστοχο σουτ του Φουστέρ
81′ Ετοιμάζεται ο Πάντελιτς
80′ Ο Μπόατενγκ τραυματίστηκε και δείχνει να μη μπορεί να συνεχίσει
78′ Κίτρινη κάρτα στον Πόι
* Ακούστηκε το σύνθημα “Φετφατζίδης οεοεοε οεοεοε” από τους Ξανθιώτες
75′ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Ο Φετφατζίδης γίνεται σκόρερ!!!!
73′ Δυνατή σέντρα-σουτ του Μαρσελίνιο, ασταθής απόκρουση του Πάρντο
72′ Ατομική προσπάθεια του Μιραλάς και σουτ που μπλοκάρει ο πορτιέρο της Ξάνθης
70′ Φάουλ του Βάλλα στον Μιραλάς στον χώρο του κέντρου
69′ Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα
68′ Σουτ του Μαρσελίνιο, σε κόρνερ από τον Πάρντο
67′ Κόρνερ από δεξιά για τον Ολυμπιακό
64′ Αλλαγή για Ολυμπιακό, Χολέμπας αντί για Ριέρα,
64′ Αλλαγή για την Ξάνθη, ο Μπούγκα στη θέση του Στιούαρτ.
63′ Χωλαίνει ο Ριέρα
63′ Άστοχο σουτ απο τον Κατόνγκο
62′ Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό και επιτρέφει ο Ισπανός άσσος
61′ Μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου ο Ριέρα
59′ Κίτρινη κάρτα στον Βάλλα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ριέρα
56′ Αλλαγή για την Ξάνθη, στη θέση του τραυματία Μπέρτου ο Κομεσίδης
* Χειροκροτήματα για τον “Φέτφα” από τους Ξανθιώτες
55′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Φέτφατζίδης στη θέση του Ρόμενταλ
54′ Σουτ του Τζάγκι πολλά μέτρα άουτ
* Δεν το πανηγύρισε και χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ξάνθης
53′ ΓΚΟΟΟΛΛΛ με τακουνάκι ο Τοροσίδης κάτω από το πόδια του Γκρσπούρνιγκ
52′ Ευκαιρία από κεφαλιά του Μέλμπεργκ και κόρνερ
51′ Δυνατό σουτ του Κατόνγκο, άστοχη επέμβαση του Πάρντο και δοκάρι
50′ Επέλαση του Μιραλάς από αριστερά, σουτ λίγο άστοχο του Φουστέρ
48′ Φάουλ του Μιραλάς στην προσπάθεια να βγει μόνος του στην επίθεση
47′ Σέντρα από αριστερά του Ρόμενταλ, άστοχη κεφαλιά του Μιραλάς
1ο ημίχρονο
+45′ Λήξη ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός κερδίζει με 1-0
+45′ Μεγάλη ευκαιρία της Ξάνθης, σουτ του Μαρσελίνιο, μπλοκάρει ο Πάρντο
45′ Φάουλ στον Μιραλάς ο Βάλλας
44′ Κόρνερ για την Ξάνθη από δεξιά
43′ Σηκώθηκε για ζέσταμα ο Φεταφατζίδης
41′ Ευκαιρία του Μαρσελίνιο, πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει ο Πάρντο
40′ Απευθείας εκτέλεση από τον Ριέρα, άουτ
39′ Κερδίζει φάουλ ο Φουστέρ 10 μέτρα έξω από την περιοχή
37′ Σουτ από τον Μπόατενγκ έξω από την περιοχή, ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
36′ Μακρινό σουτ από τον Φουστέρ, μπλοκάρει ο Γκρσπούρνιγκ
34′ Αλλαγή για την Ξάνθη, στη θέση του Στρμπα ο Μαρσελίνιο
33′ Κόρνερ από αριστερά με τον Ιμπαγάσα χωρίς αποτέλεσμα
32′ Πρώτο σουτ για την Ξάνθη μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Πάρντο
30′ Φάουλ ο Κατόνγκο στον Τοροσίδη στην προσπάθειά του να απομακρύνει
29′ Ο Πάρντο είναι απλός θεατής μέχρι στιγμής
27′ Πονηρή χαμιλή σέντρα του Τοροσίδη αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Ξάνθης
23′ Σέντρα από αριστερά του Τοροσίδη περνά ανεκμετάλλευτη
20′ Ηρεμεί το παιχνίδι ο Ολυμπιακός με πολλές πάσες
18′ Φάουλ για την Ξάνθη στο χώρο του κέντρου
15′ ΓΚΟΟΛΛΛΛ ο Ριέρα μετά από πάσα τρύπα του Φουστέρ περνάει και τον τερματοφύλακα (0-1)
14′ Απευθείας άουτ από τον Ιμπαγάσα η εκτέλεση
13′ Φάουλ σε καλό σημείο κερδίζει ο Φουστέρ
12′ Σέντρα από αριστερά από τον Ραούλ Μπράβο χωρίς να μπορέσει ο Ρόμενταλ να πιάσει την καφαλιά.
11′ Υποψία αιφνιδιασμού από την Ξάνθη, έκοψε ο Α. Παπαδόπουλος
10′ Κόρνερ από αριστερά με τον Ιμπαγάσα
9′ Φάουλ για τον Ολυμπιακό αρκετά μακριά από την περιοχή της Ξάνθης
9′ Σέντρα του Ρόμενταλ από αριστερά χωρίς αποδέκτη
7′ Αναγωριστικό παιχνίδι κέντρου από την Ξάνθη
3′ Ο Μιραλάς πίεσε και έκλεψε την μπάλα αλλά έκανε άστοχο σουτ.
19:30 Άρχισε ο αγώνας
19:25  Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.
* Ο Βασίλης Τοροσίδης χειροκροτήθηκε από τους φίλους της Ξάνθης κατά την εκφώνηση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού.
* Σε διάταξη 4-5-1 θα παραταχθεί η Ξάνθη με σκοπό να εγκλωβίσουν τον Ιμπαγάσα.
18:50: Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανσή.
18.45: Οι τερματιφύκαλες, Πάρντο και Νικοπολίδης εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα.
* Άσχημα μαντάτα, για τους «ερυθρόλευκους» καθώς έβρεξε στην Ξάνθη έστω και για λίγο. Ο αγωνιστικός χώρος πάντως εξακολουθεί να δείχνει καλή κατάσταση.
* Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο στις 17:50, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

* Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους: Πάρντο, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Ρόμενταλ και Μιραλάς.
* Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Νικοπολίδης, Μοδεστό, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Χολέμπας και Γιάννης Παπαδόπουλος.
* Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στα Πηγάδια, ο καιρός είναι ιδανικός για να παιχτεί ποδόσφαιρο.
* Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δείχνει σε καλή κατάσταση, γεγονός που ευνοεί τις δύο ομάδες στο να παίξουν καλή μπάλα και να προσφέρουν θέαμα.
* Λίγος κόσμος μέχρι στιγμής στις κερκίδες. Οι προβλέψεις πάντως κάνουν λόγο για γεμάτες κερκίδες, από τους φίλους της Ξάνθης.

* Με την λευκή εμφάνιση θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι, η οποία θα φορεθεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς.
* Η Ξάνθη θα αγωνιστεί με τους Γκσμπούρνινγκ, Μπέρτο, Βάλλα, Μπόατενγκ, Τζάκι, Πόι, Φλίσκα, Κατόνγκο, Γκλέισον, Στιούαρτ και Στρμπα.Στον πάγκο ο Γιώργος Παράσχος άφησε τους Λυμπερόπουλο, Αντεφέμι, Βασιλακάκη, Μαρτσελίνιο, Κομεσίδη, Μπούγκα και Σταθάκη.

Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος
πηγή:katimagiko.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog