Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

“Ο Θεός υπάρχει και ζει σε άλλο Σύμπαν έξω από τη Γη!”

- Advertisement -

Απάντηση στον Στήβεν Χώκινγκ, ο οποίος υποστηρίζει στο νέο του βιβλίου ότι το Σύμπαν δεν χρειάστηκε το χέρι του Θεού για να δημιουργηθεί, δίνει με άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph» ο αστροφυσικός Τζον Γκρίμπιν.
  Ο επιστήμονας θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο η πλάση να δημιουργήθηκε όχι από κάποιο....Παντογνώστη και Παντοδύναμο δημιουργό, αλλά από όντα σαν και εμάς, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ο Γκρίμπιν εκτιμά ότι “το μόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός Σύμπαντος είναι ένας επιταχυντής σωματιδίων ισχυρότερος από εκείνο που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του CERN και η τεχνογνωσία για τη δημιουργία μιας σταθερής τεχνητής μαύρης τρύπας.”

  Αν όντως αυτό ισχύει, το Μπιγκ Μπανγκ δεν είναι παρά το προϊόν ενός επιστημονικού πειράματος εξωσυμπαντικών πλασμάτων. Ο αστροφυσικός απαντά και στο ερώτημα “πού είναι ο Θεός”, γράφοντας ότι “οι δημιουργοί, που ζουν σε ένα άλλο Σύμπαν, άφησαν το δικό μας να εξελιχθεί αυτόνομα, χωρίς να παρεμβαίνουν”.

  Γιατί όμως ένας εξωσυμπαντικός πολιτισμός θα έπαιζε το Θεό; Η απάντηση του επιστήμονα είναι αφοπλιστική: “Επειδή μπορεί να το κάνει!”. Πηγή: www.enet.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πράγματι έχουν πλάκα, ξεφτιλίζουν και την επιστήμη. Σαν θρησκόληπτες γριούλες ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ αυτά που λένε χωρίς καμμιά απόδειξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog