Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το πάρτυ του Ολυμπιακού Λουτρακίου που έγινε την Παρασκευή στο PRIMA VISTA

- Advertisement -
Νίκος Μουλίτσας,Ανδρέας Ανδρέου,Γρηγόρης Παντελέων,Μάνος Μαυρογόνατος,Γιάννης Βετούλης

Με αρκετό κέφι έγινε  το party που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου την Παρασκευή στο Prima Vista όπου παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Γιώργος Γκιώνης όπως και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γιώργος Πετρίτσης και Κώστας Λογοθέτης με πολυπληθείς παρέες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  και οι δυο.Έλαμψε δια της απουσίας του ο Παύλος Παύλου κάτι το οποίο σχολιάστηκε,αντί αυτού όμως ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία η Κατερίνα Οικονόμου,Περικλής Σιττές και Δημήτρης Μπίμπος(και οι τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον πρώην δήμαρχο).Παρών ήταν επίσης ο πρόεδρος της Κορίνθου Σωτήρης Μαυρονάσιος,ο Πρόεδρος του ΑΟΛ Θωμάς Καναβός με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδος και συνεργάτη του loutrakiblog Δημήτρη Κυττάκη,ο Πρόεδρος και προπονητής των Αστεριών Τάσος Σιττές,ο Πρόεδρος των επαγγελματιών Λουτρακίου Γιώργος Οικονόμου, ο εκδότης της ‘Μπάλλας’ Βασίλης Δελής καθώς και λίγοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.Τον λόγο πήρε αρχικά ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Νίκος Μουλίτσας ο οποίος έκανε το καλοσώρισμα και ‘έδωσε την πάσα’ στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Δημήτρη Βιλαώρη που δήλωσε ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει αλλά να πάρει το πρωτάθλημα και αφού ευχαρίστησε τον προπονητή Τάσο Πέρρα φώναξε τον κόουτς να πεί και αυτός δυο κουβέντες.Ο επιτυχημένος προπονητής τόνισε την ανάγκη να στηριχτεί η ομάδα από τον κόσμο και δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.Το λόγο κατόπιν πήρε ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδος Θοδωρής Βετούλης που έκανε την παρουσίαση των παικτών μέσα σε επιφωνήματα.Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή  όταν ο πρώην αστέρας του Ολυμπιακού και υπερπαίχτης στην εποχή του διευθυντής Πολεοδομίας Λουτρακίου Μάνος Μαυρογόνατος, ανέλαβε να πεί δυο λόγια για τους τρείς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που βράβευσε η διοίκηση.Τον παλιό τερματοφύλακα Ανδρέα Ανδρέου,τον παλιό μπακ-χαφ Γρηγόρη Παντελέων και τον επίσης παλιό μπακ-χαφ Γιάννη Βετούλη.Η βραδιά συνεχίστηκε με ξέφρενο γλέντι και τελείωσε λίγο πριν χαράξει ο ήλιος.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα άρθρα δεν τα γράφει ο Μιχάλης.Δεν μας λέτε λοιπόν..ποιός το έγραψε? Και καλό θα ήταν όταν κάνει κάποιος διαχειριστής μια ανάρτηση να την υπογράφει. Να ξέρουμε και ποιός είναι. Όσο αφορά τα σχόλια για τον Παύλου πολύ σωστά αναφέρθηκαν.Ξέχασε όμως να πεί ότι το δούλεμα και στους άλλους υποψήφιους πήγαινε σύννεφο. Γιατί εαν δεν ήταν οι εκλογές..ίσως να μην πήγαινε κανείς τους γιατί αυτό έλεγαν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί.
    Παντως με αυτο το άρθρο..είστε ΦΑΟΥΛ.

    Μην ξεχάσετε ποιος το έγραψε.Θέλουμε πολύ να μάθουμε ποιος γράφει με τόσες πολλές κατευθυνόμενες πληροφορίες!!!

    Ευχαριστώ.

  2. Σιγά μην ερχόταν,ο πρώην!!!!!σιγά μην βγεί ο πρώην!!!!!απλώς πήγε σε ένα μαγαζί ιδιοκτησίας ενός υποψηφίου του-πλήρωσε λίγα λεφτά-και είμαστε όλοι καλά!και από τι ξέρω ξέρω 'έπεσε' και παζάρι για τον 'αφιλότιμο'!!!Αίσχος!!!ρεεεεεε

  3. Και γιατί να έρθουν οι υποψήφιοι?? Επειδή έγινε η παρουσίαση της ομάδας? Ο Δήμαρχος ήρθε ώς θεσμικός παράγοντας, ο Λογοθέτης και ο Πετρίτσης λόγο της ανάμειξης τους στα Διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού. Ο Παύλου γιατί να είναι? Δεν κατάλαβα? Απο που αυτο το δικαίωμα? Ως φίλος ή ως υποψήφιος? ως φίλος δεν θα τον αποδεχόσαστε σαν υποψήφιο ισχύει το ίδιο. Το αποδείξατε με τα λόγια σας ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

  4. ουτε στη φιεστα ηταν του αολ για οσους θυμουνται.στα θωδεια πηγε?εσυ που τον υποστηριζεις,ουτε το γαμο του δεν εκανε στο δημαρχειο της πολης του.το μονο που το νοιαζει ειναι να παρει τη δημαρχεια για να φαει.ας ξυπνησει ο κοσμος λοιπον……..

  5. δεν τον υποστηρίζω τον Παύλου.Δεν χρειάζεται την δική μου υποστήριξη ο Παύλου, απλα αναρωτιέμαι γιατί να είναι εκεί? Οσο για το τι θα φαει ή όχι κοίτα μέσα στον Ολυμπιακό και μην ριχνεις λασπη αλλου να πεις οτι και οι αλλοι λερωμένοι είναι αρα και εμεις μια χαρά είμαστε. Οτι κατηγορήθηκε η δικαιοσύνη ΜΙΛΗΣΕ.ΑΘΩΟΣ. Και για την ΙΑΣΩΝΟΣ και για τις χρήσεις του ΔΗΜΟΥ. Οι ορκωτοι που όρισε ο Γκιώνης μίλησαν.Τετοιος Δήμος πουθενά στην Ελλάδα. Αρα είσαι παπαγγαλάκι!! Στο κλουβι σου γρήγορα!!

  6. Εσύ ρε εξυπνάκια 10:58 μπορείς να μας εξηγήσεις πως μπορεί ο Γκιώνης με ένα μισθό να συντηρεί την οικογένειά του να συντηρεί το κορίστι του στην Αθήνα και να πληρώνει νοίκι στο κλειστό ΑΠΟΠΛΟΥΣ;; Πόσα τελικά παίρνει ο Δήμαρχος;;;

  7. ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΑΣ….ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΠΑ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ….ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ & ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ…ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΑΣ?ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ?ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ…..ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…..ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ???…….

  8. mesa se tosa sxolia asxoleisai me to giati einai oloi anwnumoi…..esu pws upografeis eipame??? kai afinoume asxoliasto to gegonos tou oti prwsopwpeieis la8os an8rwpous……kali epituxia ston an8rwpo pou stirizeis (an kai xlwmo to kobw)………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog