Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις για μαστροπεία στο Λουτράκι

- Advertisement -

Στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο άνδρες ηλικίας -56- και -49- ετών και δύο γυναίκες αλλοδαπές ηλικίας -28- και -22- ετών για μαστροπεία και παράνομη έκδοση προσώπων.

Συγκεκριμένα, αφού κλείστηκε τηλεφωνική συμφωνία με σκοπό την ερωτική συνεύρεση με πελάτη αντί συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, οι δύο άνδρες μετέφεραν τις ανωτέρω αλλοδαπές σε ξενοδοχείο, όπου αποπειράθηκαν να έρθουν σε ερωτική επαφή με Αστυνομικό ο οποίος παρουσιάστηκε ως πελάτης.
Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κου Εισαγγελέα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ!!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!!!!! Η ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 2+2
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΣΤΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΝΑΜΕ
    ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.

  2. μας τάραξαν στους φόρους,μας κόβουν τους μισθούς,τις συντάξεις,το τσιγάρο.Και τώρα μας κόβουν και τις πουτ@νες? Επανάσταση Ελληνικέ λαέ!

  3. με τις παρανομες πανε πακετο και τα υπολοιπα παρανομα τυπου λαθρομεταναστες (και αυτές οι γυναικες μεσα σε αυτο ειναι), ναρκωτικα, booze, κτλ.
    και στο κατω κατω αν εσυ πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις ας ανοιξουν καπου ειδικα για αυτην τη δουλεια και να λενε ανοιξαμε και σας περιμενουμε
    δε θα την πληρωσουμε εμεις με τα διαφορα μαγαζια/καφετεριες και ξενοδοχεια τυπου βιτρινα στον κεντρικο του λουτρακιου οπου η κατασταση εχει ξεφυγει – ωραια τουριστικη αποψη του κεντρου του λουτρακιου με ολη αυτην την παρακμη
    εχουμε και παιδια ξερεις και δεν μπορουν τα παρανομα να κυκλοφορουν αναμεσα μας ανενοχλητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog