Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άνθρακας ο θησαυρός… του Αλή Πασά!

- Advertisement -

Αντί για σεντούκια με χρυσό…
μεγάλη ποσότητα νερού έφερε στην  επιφάνεια το γεωτρύπανο, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο νομό Τρικάλων όπου αναζητούν το θησαυρό του Αλή Πασά.

Ο Ελληνοαυστραλός που συνεχίζει να πιστεύει ακόμη ότι στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ο θησαυρός, θα επιστρέψει ύστερα από λίγο καιρό προκειμένου να συνεχίσει τις έρευνες. Πάντως, η τρύπα που έβγαλε νερό αντί του θησαυρού σφραγίστηκε και στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρδευτικές ανάγκες της περιοχής.

Η γεώτρηση βρισκόταν στα 35 – 38 μέτρα όταν άρχισε να εξέρχεται μεγάλη ποσότητα νερού. Οι υπεύθυνοι των μηχανημάτων τόνισαν πως το νερό ήταν πάρα πολύ και ήταν σχεδόν αδύνατον η μικροκάμερα να βεβαιώσει την ύπαρξη του θησαυρού.
protothema.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως ξέρετε οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι δηλαδή ο Παύλος Παύλου,ο Γιώργος Πετρίτσης και ο Κώστας Λογοθέτης συνεργάζονται με το loutrakiblog και έχουν την δυνατότητα να κάνουν αναρτήσεις μόνοι τους.Επιλέγουν από μόνοι τους σε ποιές αναρτήσεις θα βάλουν σχόλια ή όχι.Ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον που δείχνετε και την εύστοχη ερώτηση.

  2. Ο κ.Στάμου επισκέπεται το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους καμιά δεκαριά φορές το χρόνο για να δει τους συγγενείς του και έτσι προλαβαίνει να ενημερωθεί βαθύτατα για τα προβλήματα του τόπου μας. Μόνο για διακοσμητικό στοιχείο στο συνδυασμό του κουμπάρου του αδελφού του κάνει (όπως εύστοχα αναγράφεται στο ποστ: "κοσμεί").

  3. φροντιζει για τη ΄΄μαρμιτα΄΄ του αδελφου του που ουκ ολιγα ΄΄σαβουρεψε΄΄ την 12ετια ΠΑΥΛΟΥ μιλαμε για εκατονταδες χιλ ευρω σαν μονινος δικηγορος της ΔΑΕΤ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ και εκτελεστης ολων των απολετριωσεων του δημου μεταξυ των οποιων και του περιφεριακου δρομου αξιας 5 εκατ ευρω να μην κανει εξηπηρετιση στο κουμπαρο εσεις εκει στον αγιο θεοδ τα γνωριζετε ολα αυτα η σας διαφευγουν σκεφτητε πριν πατε στη καλπη ποιουσ πατε να ψηφησετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog