Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Γκιώνης: Γνωρίζουμε πώς θέλουμε το Λουτράκι του αύριο

- Advertisement -

Μνημόνιο Συνεργασίας και Κατανόησης συνυπέγραψαν ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας και η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γιώργος Γκιώνης στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την τουριστική ανάπτυξη και την προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού (θερμαλισμός, περιηγητικός, αθλητικός κ.α.), αλλά και της κοινωνικής του πολιτικής για την δημιουργία πόλων έλξης των νέων στον αθλητισμό, συμφώνησε στην υπογραφή του Μνημονίου που θα αξιοποιήσει το νέο Κολυμβητήριο Λουτρακίου, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με το Μνημόνιο με τον Κολυμβητική Ομοσπονδία θα εκπονηθεί «ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό σχέδιο βασισμένο σε αντίστοιχο στρατηγικό σχεδιασμό (…) με κοινό στόχο την αξιοποίηση του νέου Κολυμβητηρίου Λουτρακίου».
 Υπογραμμίζεται ότι η αξιοποίηση του Κολυμβητηρίου Λουτρακίου από την Κολυμβητική Ομοσπονδία σχεδιάζεται να αρχίσει «από την ημέρα των εγκαινίων του νέου Κολυμβητήριου Λουτρακίου, η οποία θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω δυναμική του».

Σημειώνεται ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία και ο Πρόεδρός της κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος θεωρούν ότι το Κολυμβητήριο του Λουτρακίου είναι «ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβητικά κέντρα σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, υποστηριζόμενο από έναν ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό με πλήρεις υποδομές, όπως είναι το Λουτράκι».
Η προοπτική του Λουτρακίου
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γ. Γκιώνης τονίζει: «η δημοτική αρχή κάνει το καθήκον της και ανταποκρίνεται στην απαιτήσεις των συμπολιτών. Εμείς γνωρίζουμε πως θέλουμε το Λουτράκι του αύριο. Θέλουμε το Λουτράκι να αποτελεί αθλητικό κέντρο για όλη την Ελλάδα. Θέλουμε όλοι να γνωρίσουν τον τόπο μας και ως αθλητικό προορισμό. Αυτή είναι η προοπτική, το μέλλον του Λουτρακίου. Αυτό το σχέδιο ανάπτυξης υλοποιούμε. Αυτό επιτυγχάνουμε με το Μνημόνιο που υπογράψαμε με την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρό της κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για το έργο που κάνουμε. Για τον Δήμο μας είναι πολύ σημαντικό το Κολυμβητήριο Λουτρακίου να προσελκύσει μεγάλες πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Δήμος αποδεικνύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς πολλά λόγια, αλλά δουλεύοντας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι βεβαια, ξερει πως θελει το Λουτρακι…

    1. υποτελεις-yes man στους παραλιακους

    2. μεσα στην βρωμα και την λιγδα, ε αντιδημαρχε της καθαριοτητας ?

    3. με κατασπαταληση του δημοτικου χρηματος σε υπερκοστολογημενα εργα και δανεια με αποικιοκρατικες συμβασεις, που ελεγε προεκλογικα οτι δεν θα παρει …

    4. με προσληψεις ξαδερφων, κουμπαρων και κολλητων με παχυλους μισθους …

    σιγουρα ξερουμε πως το θελεις το Λουτρακι Γκιωνη, γι αυτο και δεν θα σε αφησουμε να το ξαναθελεις …

    3ος και καταιδρωμενος θα εισαι και αν ο Πετριτσης μπορουσε να οργανωσει λιγο καλυτερα τα δικα του θεματα, θα εισουν μαλλον 4ος …

    τελειωσες !!!

    παρτο επιτελους χαμπαρι !!!

    οποις και να εκλεγει Δημαρχος απο τους αλλους 3 θα ειναι κλασεις ανωτερος απο σενα !!!!!!!

  2. ΝΑΙ ΓΚΙΩΝΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ 2-3 ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    ΡΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ?

    ΕΔΩ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ 9 ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ !!!!!!!

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ?

    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΟΣΕΣ ΜΑΡΙΟΛΕΣ, ΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.

    ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ.

  3. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βλέπει ένα ωραίο κολυμβητήριο και υπόσχεται να το αξιοποιήσει ΜΠΡΑΒΟ του. Δεν τον νοίαζει πόσο παραπάνω πληρώσαμε και αν χρωστάμε και που τα βρήκαμε και ποιός και πόσο πήρα τα χωματουργικά και αν είναι με δάνειο και πόσα χρόνια θα πληρώνουμε . ¨ολα αυτά ο πρόεδρος τα γράφει στα πα….ρια του. Δικός μας είναι ο νταλκάς.

  4. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΠΙΛΟΚΑΤΙΝΙΤΣΕΣ ΡΑΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΣΟΦΙΑΣ ΣΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!

  5. Εύγε. Με τα ίδια λεφτά σε άλλες 5 πόλεις έφτιαξαν και λειτουργούν κλειστά και μεγαλύτερα κολυμβητήρια, και εμείς αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες χειροκροτάμε την ιστορική συμφωνία. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

  6. Ο ΣΟΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΑ
    ΓΚΙΩΝΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΠΙΠΙΛΟΚΑΤΙΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ?

  7. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 29 ΤΗΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΘΥΜΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΘΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ,ΗΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ,ΠΑΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ,ΟΠΟΥΕΙΝΑΙΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΡΟΤΗΣΩ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ,ΤΩΡΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ,ΤΑ ΣΥΝΟΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΣΑΣΠΩ΄,ΘΥΜΗΣ ΔΗΛ΄ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΤΗΛΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ΄,ΜΟΝΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΔΕΝΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΜΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΘΥΜΗΣ ,ΝΑ ΜΗΝΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ,,ΓΙ΄'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ , ΗΤΑνε εκει στο απεναντι, το θεωρουμε απεναντι, απο εκει η πιοΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑΤΟΝ ΓΕΡΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog