Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δήλωση Γιώργου Κοντού

- Advertisement -

Η συμμετοχή στα κοινά είναι καθήκον κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη. Για εμένα ήταν και είναι  στάση ζωής.
Η  ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς προς τον Δήμο μας  και τους δημότες  υπήρξε πάντα κινητήριος μοχλός για τις αποφάσεις μου. Είναι το σημείο που φίλοι και αντίπαλοι πάντα μου αναγνώριζαν.

Η διαφάνεια ,οι ίσες ευκαιρίες , η  τουριστική ανάπτυξη  με ταυτόχρονη ανάδειξη του παραδοσιακού μας  πλούτου ,η ισότιμη  δράση με το καζίνο ήταν πάντα στο επίκεντρο των προσδοκιών μου και τα κριτήρια των πολιτικών μου επιλογών.
Αυτές οι  προσωπικές αρχές  δεν βρήκαν ανταπόκριση στον συνδυασμό της Παρέμβασης πολιτών και του κ. Γκιώνη προσωπικά παρά τις αντίθετες εξαγγελίες και δεσμεύσεις του 2006. Τίποτα εξ αυτών δεν τηρήθηκε ,αντίθετα το 2010  βρίσκει το Δήμο μας σε πολύ χειρότερη κατάσταση  που μάλιστα εντείνεται περισσότερο λόγω της οικονομικής κρίσης.
Φίλες  και φίλοι,
Ο Καλλικράτης ήρθε να μεγαλώσει τα διοικητικά όρια του Δήμου μας φέρνοντας κοντά μας τους γείτονες και φίλους από του Αγ.  Θεοδώρους .  Η πολυσυζητημένη οικονομική  κρίση  έρχεται να αναδείξει την ανάγκη ΑΜΕΣΩΝ αποφάσεων και μέτρων. Η  τετραετία της Παρέμβασης του κ. Γκιώνη μας έχει φορτώσει με δυσβάστακτα χρέη. Ο Δήμος πρέπει να πάει μπροστά. Οι δημότες πρέπει να ξανακερδίσουν την χαμένη εμπιστοσύνη τους .
Φίλοι  , Συνδημότες ,
Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι σ’ αυτή τη μάχη δεν μπορεί να λείψει κανείς δηλώνω  παρών και συνεισφέρω τις δυνάμεις μου στο συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης  με επικεφαλής τον Παύλο Παύλου.
Με ένα επιτελείο νέων και καταξιωμένων  υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ικανών και ανιδιοτελών στελεχών  και με ένα υποψήφιο Δήμαρχο που απέδειξε ιδιαίτερα τα τέσσερα τελευταία χρόνια ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου ακόμη και μόνος του , κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες που η Παρέμβαση φρόντισε να διαμορφώσει.
Αποφάσισα  να συμμετέχω  στο ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Δημοτικής  Κίνησης του Παύλου Παύλου  γιατί πιστεύω ότι διαθέτει το σωστό μίγμα εμπειρίας και διάθεσης, «χιλιόμετρων αλλά και τσαγανού»  απαραίτητα εχέγγυα  για  σωστά αποτελέσματα .
Φίλοι και φίλες ,
Οι εκλογές είναι δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωσή μας απέναντι στον Δήμο και τα παιδιά μας. Εμείς θα επιλέξουμε, και κανείς άλλος, εκείνους που θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και θα τις πάνε μπροστά. Δεν πρέπει να μας παρασύρουν  ψεύτικες υποσχέσεις και ψεύτικα μηνύματα. Αυτή τη φορά θα επιλέξουμε τους σωστούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους. Ψηφίστε με μόνο κριτήριο το μέλλον του τόπου ψηφίστε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.

Ψηφίστε την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση.                                             


                                                                     Γιώργος Κοντός
                                                            Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                               Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων
                                                                                      
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog