Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

109,000 Ιρακινούς πολίτες έχουν σκοτώσει οι Αμερικανοί από το 2003!Σύγχρονοι ναζί;;;

- Advertisement -

Την κτηνωδία των Αμερικανών στο Ιράκ αποκάλυψε τελικά το WikiLeaks, αφού στα 400.000 απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου που διέρρευσαν συμπεριλαμβάνονται στοιχεία που σοκάρουν: Πάνω από 100.000 ιρακινοί πολίτες νεκροί από πυρά αμερικανών στρατιωτών. Πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει από ένα ....απλό «κυνηγητό» μεταξύ αμερικανικής κυβέρνησης και Wikileaks, αφού οι φάκελοι που δημοσίευσε το site αποκαλύπτουν όλα όσα ξέραμε αλλά αρνούμασταν να πιστέψουμε.

Σύμφωνα με τα 391.831 έγγραφα του αμερικανικού στρατού, από την εισβολή τους στο Ιράκ το 2003 και επέιτα 109.000 ιρακινοί πολίτες σφαγιάστηκαν από χέρια αμερικανών.

Παράλληλα, τα βασανιστήρια των ιρακινών κρατουμένων γίνονταν σε καθημερινή βάση, με συνήθεις πρακτικές, το ηλεκτρικό σοκ και το μαστίγωμα , ενώ σε πολλές περιπτώσεις η εκτέλεση ήταν «απαραίτητη».

Τα έγγραφα με τους βασανισμούς των κρατουμένων στέλνονταν στο Πεντάγωνο, τα οποία και τα αρχειοθετούσαν χωρίς καμία περαιτέρω διερεύνηση.

Σε ένα έγγραφο μάλιστα, αμερικανοί στρατιώτες έκοψαν τα δάχτυλα κρατουμένων και τους έκαψαν με οξύ.

Το 2007, αποκαλύπτει άλλο έγγραφο, 26 Ιρακινοί πολίτες πυροβολήθηκαν από μαχητικό ελικόπτερο των αμερικανών, τον Φλεβάρη του 2007, μια ομάδα πολιτών πυροβολήθηκε στη Βαγδάτη παρά το ότι οι στρατιώτες βρίσκονταν εκεί για αναγνώριση και όχι για μάχη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog